Dügün takıları sorunsalı

O iş pek öyle olmuyor ama. Eğer "elinizi cebinize atın, gelin alıyorsunuz" kafasındaysanız, siz artık o aileye ait gelinsinizdir.
Benim gelin bana böyle altın altın deyip tuttursa derim ki “Gel her hafta evimi sil süpür, yemeğini yap , misafirlerime ikramımı yap, çocuğa da benim ya da kp ismini koyacaksın, tüm bayramı benimle geçireceksin..... vs vs “ tamam derse takarım altını

Hediyedir.
Gönülden kopan takılır.
Herkes durumuna, durumu olup takmayan da şanına yakışanı yapar..

Ne kadar çirkin ille şu kadar istiyorum demek..
Hayatta isteyemem.

Ama isteyen bütün arkadaşlarım baştacı oldu. Iyi yapmissin.

Boşa kızmayın hanımlar ben gibi tokgözlulerin değeri yok. Yalan mı?

Çok az istemişsiniz. 10 bile değil 7 bilezik nedir ki tanesi 20 gramdan 140 gram carp 410 tl ile 57.400 tl çerez parası.

peki sizin aileniz ne takacak? benim ailem bana hediye olarak 5 tane bilezik takmışti mesela düğunde 5 de kayınvalidem taktı iki taraftanda ben istemedim kendileri karar verip taktılar. esimde set takmisti bende esime markalı saat takmıştım.

Allah evlatlarımızi iyilerle karşılaştırsın.

Hayır, kayınvalideye söylememişler.
Kayınvalideye beni ilgilendirmez tarzında konuşmuş, bu normal birşey mi yahu? Cidden değerini hala altınla ölçen, altın için kavga çıkaran kadın var mı?

Var.
Hemi de seni beni beğenmeyecek kadar görmüş, geçirmiş, okumuş kadınlar bunlar..

Bir arkadaşım şu kadar altın isterim ille dedi.
Eşi de altın bakmaya gittiğinde bunu da ben fazladan alıyorum diye yüceltmişti kızı ailesinin önünde.

Kendisinin kp i ev alsınlar diye tarlasını satıp 60 bin peşinat verdi.
O ise yapacak tabi yapmalı diyordu.
Daha fenasıni diyeyim mi?
Kpim evimde çok rahat davranıyor kanepeye uzanıyor hoşuma gitmiyor demişti.

Ben şok.

Evet çok mutlu, çok değerli kendisi.

Ben mi?
Paspasim paspas.

Var.
Hemi de seni beni beğenmeyecek kadar görmüş, geçirmiş, okumuş kadınlar bunlar..
Diyorum ya, işte hayatın cilvesi. Nerede böyle herşeyi isteyen, olacak diye direten insanlar hepsi el üstünde. Bizde yerlerde işte

Ailenden para isteyip kayinvalide evi temizletmek mi?

Sizin kafa yine güzel sanırım.
Güzel yada deil?Size ne ?Ben ne dıorum sen ne dıosun kadın kapıma kadar gelıp benden yardım ıstemıs gerı mı cevıreyım bem yapamıosam bır yolunu bulurum dıorum .Nıye anneden para ıstemek çok mu kotu bısey ?Senın annen para vermıyor mu sana:)

Ben de fikrine katilmadiklarimi begenmedim. Gayet normal.

Anlamadınız mı anlamazdan mı geliyorsunuz ? Elbetteki beğenmeyebilirsiniz ama kalkıp bir konuda sizinle ters düşen hiçbir yorumu es geçmeyip tek tek emojiyle uğraşmak, alıntılayıp cevap vermek konu sahibi rolüne soyunmaktır. O yüzden vekilisiniz dedik zaten

Kaç yaşında insanım neden annemden çok
zaruri bir durum olmadıkça para isteyeyim hele ki kayinvalide evi temizletmek için

Neyse iyi forumlar size.

Kimsenin vekili degilim. Sahsima yonelik cikarimlarda bulunmayiniz. Konu uzerinden yorum yapiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…