- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
Aklın yolu bir aynı şeye yorum yapmışızAilenden para isteyip kayinvalide evi temizletmek mi?
Sizin kafa yine güzel sanırım.
Benim gelin bana böyle altın altın deyip tuttursa derim ki “Gel her hafta evimi sil süpür, yemeğini yap , misafirlerime ikramımı yap, çocuğa da benim ya da kp ismini koyacaksın, tüm bayramı benimle geçireceksin..... vs vs “ tamam derse takarım altınıO iş pek öyle olmuyor ama. Eğer "elinizi cebinize atın, gelin alıyorsunuz" kafasındaysanız, siz artık o aileye ait gelinsinizdir.
Kadın hem sabırlı hem kibar, başkası olsa çoktan çirkefe bağlamıştı. Gerçi bazı insanlar onu hakediyor.Kayınvalidesi çok sabırlı sanırım, ben olsam kapının önüne koymuştum
Kayinvaldetoşu memnun etmek önemli.KV. Temizliği için anneden para istemek mi
Verilebilir. Herkes ozgur.Yazdığınız ilk yoruma ben de dahil 13 kişi beğenmedim oyu vermiş ya hani.
Ben ativerdim hadi:))))
Param yoksa esımdede yoksa isterım ne olucakki .Benım yapmamı annem istemez zaten en basta .Kadın temızlıgımı yap demıs gelmış o kadar bana soylemıs boş mu cevıreyım kadıncagazı .KV. Temizliği için anneden para istemek mi
"anne kv bana o kadar altın taktı, sende kadının evine bi el atıver bi zahmet."Bence direk annesini yollasa kv evine temizliğe
Saçma çok şey gördüm, okudumda
Bu akşamkiler rekora koşuyor
Verilebilir. Herkes ozgur.
Aynen ole.Herkesjerseyıbegenmek zorunda deil .Aynı fıkırde olmkfurumundada deıl .Ozgur bır ulkede yasıyoruzzVerilebilir. Herkes ozgur.
Hayır, kayınvalideye söylememişler.
Kayınvalideye beni ilgilendirmez tarzında konuşmuş, bu normal birşey mi yahu? Cidden değerini hala altınla ölçen, altın için kavga çıkaran kadın var mı?
Ben de fikrine katilmadiklarimi begenmedim. Gayet normal.Veremez demedim zaten, sorunuzu cevapladım
Aynen bana da... Beğendiğim yoruma şaka olsun diye beğenmedim artırıyor bana da:))Teşekkür ederimBeğenmedim oyu alınca teşekkür ettiren forum ileride bana ne yapmaz
Diyorum ya, işte hayatın cilvesi. Nerede böyle herşeyi isteyen, olacak diye direten insanlar hepsi el üstünde. Bizde yerlerde işteVar.
Hemi de seni beni beğenmeyecek kadar görmüş, geçirmiş, okumuş kadınlar bunlar..
Güzel yada deil?Size ne ?Ben ne dıorum sen ne dıosun kadın kapıma kadar gelıp benden yardım ıstemıs gerı mı cevıreyım bem yapamıosam bır yolunu bulurum dıorum .Nıye anneden para ıstemek çok mu kotu bısey ?Senın annen para vermıyor mu sana:)Ailenden para isteyip kayinvalide evi temizletmek mi?
Sizin kafa yine güzel sanırım.
Ben de fikrine katilmadiklarimi begenmedim. Gayet normal.
Kaç yaşında insanım neden annemden çokGüzel yada deil?Size ne ?Ben ne dıorum sen ne dıosun kadın kapıma kadar gelıp benden yardım ıstemıs gerı mı cevıreyım bem yapamıosam bır yolunu bulurum dıorum .Nıye anneden para ıstemek çok mu kotu bısey ?Senın annen para vermıyor mu sana:)
Kimsenin vekili degilim. Sahsima yonelik cikarimlarda bulunmayiniz. Konu uzerinden yorum yapiniz.Anlamadınız mı anlamazdan mı geliyorsunuz ? Elbetteki beğenmeyebilirsiniz ama kalkıp bir konuda sizinle ters düşen hiçbir yorumu es geçmeyip tek tek emojiyle uğraşmak, alıntılayıp cevap vermek konu sahibi rolüne soyunmaktır. O yüzden vekilisiniz dedik zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?