Dügün takıları sorunsalı

Evet resmen kendine fiyat bicmis.

Neden yersiz olsun konuşmaları, eşinin ailesi yapıyormuş herşeyi.

Hem düğünü yapsın eşyayı alsınlar hemde hiç bir yorum yapmasınlar mi?

İki günde bir kayınvalide ile konuşmak zorunda olmak istemeyen eşiyle birlikte yapacaklar ne yapacaklarsa.

Zaten kadıncagaz esı ıle beraber yapmış her seyı .Bır zahmet altınıda taksınlar :):)Ben de kınamıorum.Eşine solemıs cocukta onaylamış .Ama kayınvalıde duymazdan gelmış .

Yoo ne kadar ekmek o kadar köfte. Dünyanın kanunu bu. Kayınvalide verecek altını alacak gelini işte. Bayramlarda temizliğe çağıracak, misafir geldi mi hizmet ettirecek, torun erkek olursa kocasının adı kız olursa kendinin, gelin kendi ailesine kayınvalidenin münasip gördüğü zamanda gidecek... hepsi geleneğimiz, hepsi şanımızdan.

Zaten kadıncagaz esı ıle beraber yapmış her seyı .Bır zahmet altınıda taksınlar :):)Ben de kınamıorum.Eşine solemıs cocukta onaylamış .Ama kayınvalıde duymazdan gelmış .
Hayır, kayınvalideye söylememişler.
Kayınvalideye beni ilgilendirmez tarzında konuşmuş, bu normal birşey mi yahu? Cidden değerini hala altınla ölçen, altın için kavga çıkaran kadın var mı?

Konuyu acan sahisa benim de bu konuda gecmiste kotu anilarim oldugu icin uyari yapmak istedim. Forumda hic konu acmadim.

Yok buldum anladım
Sizin yaptığınız yoruma istinaden sorulan soruya cevap vermişsiniz. Ben konu sahibesine soruldu o soru sandıydım.
Yorumlarımı geri alıyorum.
Size yaptıklarımı yani.
Pardon. Yanlış anlamışım.

KV, kp, damat, topla oradan üç böbrek.
Hadi düz 250 bin diyelim.
30 g 22 ayar bilenzik 11.4 bin imiş, hadi ona da 11 buçuk diyelim düz.

Bölelim:

3 böbrek 250 bin TL/ tane 30g 22 ayar 11.5 bin TL
= Kırk yapar!!!

Ehehe
40 yapar sözü bana birini hatırlattı kafjjsjs

Kızlar hepinize ayrı ayrı yazamayacağım. Istediğim 7 bilezikti baştan itibaren esimin tamam dediği.Bir geldim mesaj kutum dolmuş. Biraz sakin olun Benim sinirlenme sebebim bana tamam deyip ben yanlış anlamışım oğlu yanlış anlatmış gibi söylemesiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…