- 20 Temmuz 2025
- 11
- -5
- 1
- 19
- Konu Sahibi rosesberryy
Merhabalar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama gerçekten kafam çok karışık ve canım çok sıkılıyor 1 hafta sonra evleneceğiz ben eşim olacak kişiden çok bir şey istemedim koltukları almışlar 4 sene önce tek yaşıyordu sorun etmedim keza beyaz eşyalar vsde öyle erkek arkadaşım zamanında babasına bilezik yapsın diye para yollamış düğünümde takılacak bilezikler onlar bir ekstra 90 k boş odaya oturma takımı aldılar birde düğün salonu düğün öncesi 2 gün yemek ayarladılar onun dışında gelinlik parasını fırını vs erkek arkadaşım ödedi mutfağı yatak odasını a dan z ye perdesine kadar ben yaptım nişanlım ikidebir babam altınlara çökecek diyordu nasıl yani dedim borçlara gidecek dedi kalabalık aileler ve erkek arkadaşıma takılacak bütün altınları alacakmış nakit dahil ben anlamadım hesaplıyor erkek arkadaşım 400 binşik takı Gelebilir belki tam takan çok olacak diyor öyle takmış zamanında çünkü yarım tam babası ne hakla hepsini alacak anlayamadım ne yapanıyım bilmiyorum sesimi çıkaramıyorum huzur kaçmasın diye ama düğünden sonra masraf olacakken bu şekilde nasıl hepsini alabiliyor ne yapıcsm anlamadım
Son düzenleme: