düğün var heyecan yok...

Ben nisanim da da hiç heyecanlanmadım. Bi sözüm de çok heyecanlıydım. Nişan sonrası yine heyecanlandim. Son 1 aydir hiç tık yok canım demekki benim vücud tamamen bitmiş

Bende dugun gunu kuaorde sacimi yaptirdim gelinligimi giydim eve geldim okadar heyecansizdim ki gelinligimin etek kismini cikarttim annemin eteklerinden giydim oturdum damat tarafinin gelmesini bekledim :))
Nisan gunumdede boyle olmustu kuafor randevu saatimden 2saat once falan gidip uyumustum

Ayy canım çok güldüm ya seninki de ayri bişey

Ya sorma bende kendi kendime ilk gece içinde mi heyecanlaanmiyosun diyorum onda bile tık yok

O gun gelsin heyecan olur
Zaten dugun gunu bir suru duyguyu ayninanda yasiycaksin.evden cikarken cok duygulaniyorsun mesela bizde gelinin beline kurdele baglanir ben cok duygulanmistim dugun bitince anne babadan ayrilirken de cok aglamistim(gelini biraz aglatiyim dedim :))

fırtına öncesi sessizlik cnm bu düğününe bir gün kalsın bakalım o gece heyecandan uyuyabilecek misin?? en güzel gününün tadının cıkar her anıyla

Valla canım ben duygu kaybı yaşıyorum hiç bir duygum yok o gun nasıl olacak gerçekten merak ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…