- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
- Konu Sahibi Uraniaaflora
-
+1Sunnet dugunu bence ayıp bısey. Hıc tartısmaya gırmeye nıyetım yok asırı komık oluyor.
Anneye babaya ıkıncı bır dugun resmen orasıda ayrı bır komedı.
Sorun bu kdr kasmaniz sanarsinz manhattanda buyumsler sanki turkiyeye adim atmamis yabanci angela lar jenniferlar oyle yorumlar geldi evet herkes istedigini soylemekte ozgur de bizim de bir kulturumz var bu boyle kabul edelim simmdiSız nıye ustunuze alındınız ben onu anlamadım , yoksa sız sunnet organızasyonu fılan mı yapıyorsunuz
Yorumumu elestıremezsınız, amma alındınız sebebını merak ettım
Hiccc işim olmaz organizasyonla da ben alinmadim sadece insanların fikirlerini elestirmeniz yanlış geldiSız nıye ustunuze alındınız ben onu anlamadım , yoksa sız sunnet organızasyonu fılan mı yapıyorsunuz
Yorumumu elestıremezsınız, amma alındınız sebebını merak ettım
Ben turkıyede dogmadım, bana komık gelen dıger kızlarada aynı gelıyormus. Bu devırde bu kadar tecavuz kadınlara hakaret bu kadar cekılecek cıle bırakmamısken, asla ama asla pipisini kestıkte dıye ınsan eylemem . Utanırım. Ben kasmadım , sız cok fazla ıcerledınız. Hayatımda 1 kere sunnet dugunune katıldım, bır kerede yol ustunde gordum. 35 yasında kocaman ınsanların bındallı ıcındekı danslarını gordum . Ustelık yıpranmıslar. Yorgunlar...Sorun bu kdr kasmaniz sanarsinz manhattanda buyumsler sanki turkiyeye adim atmamis yabanci angela lar jenniferlar oyle yorumlar geldi evet herkes istedigini soylemekte ozgur de bizim de bir kulturumz var bu boyle kabul edelim simmdiherkes ayni kulture sahp olamiyo o yuzden acmasaydin postu falan falan anlayamadm bu kk ya noluyor
Şimdi senide beğenmezler ben konu sahibinin arkasında durdum saygı duyun fikrine dedim diye lincteyim şuanBen iki oğlumu da sünnet ettirdim ne kıyafet aldım ne birşey ama sanki kıyafet almadım bir atraksiyon yapmadım diye içim içimi yiyor.
Sünnetler geçen sene oldu bu sene ufakta olsa bir yemek düşünüyorum açıkçası ama BEYAZ giymeyeceğim söz :)
Düğünde gitmeyin bu kadar olay varken alt tarafı evlendiler gece gerdek ıvır zıvır mevzusu var sanki çokta matah birşey diyin düğünlere de karşı çıkın bu düşünce bunu da gerektirir bncrBen turkıyede dogmadım, bana komık gelen dıger kızlarada aynı gelıyormus. Bu devırde bu kadar tecavuz kadınlara hakaret bu kadar cekılecek cıle bırakmamısken, asla ama asla pipisini kestıkte dıye ınsan eylemem . Utanırım. Ben kasmadım , sız cok fazla ıcerledınız. Hayatımda 1 kere sunnet dugunune katıldım, bır kerede yol ustunde gordum. 35 yasında kocaman ınsanların bındallı ıcındekı danslarını gordum . Ustelık yıpranmıslar. Yorgunlar...
Hiccc işim olmaz organizasyonla da ben alinmadim sadece insanların fikirlerini elestirmeniz yanlış geldi
Kadın çıkmazda yap yapma denilecegine saçma bu da ne fln tarzı yorumlar irite edici geldi
Saygı en önemlisi güzellikle saygıyla demk başka yargılamak başka
Yargılama sebebi ne peki sünnet düğünü
Sanki kimse yapmıyor da çok kötü birseyde
İnsanların fikrine zikrine saygı duyulması lazım
Bu kadına fazla yükleniyor
4 sene önceki sünnetin düğününü şimdi mi yapacaksınız? Yapmayın, millet yiyip içip eğlenmeye yer arıyor, parasını da size verdiriyor. Çok gereksiz bir organizasyon, hazır cenazeniz de varken bu bahaneyle böyle bir organizasyon yapmayın.Sunnet 4 sene once oldu zaten bn istemedim aslnda olmaz dendi yapilmasi gerek dendi aile buyukleri
Herkesin isteğine bağlı isteyen oğluna sünnet düğünü yapar isteyen kızana regli partisi düzenler kime neŞimdi senide beğenmezler ben konu sahibinin arkasında durdum saygı duyun fikrine dedim diye lincteyim şuan
Ben saygiziz yorum yazanlar için ortaya laf attım siz uzatiyorsunuz üstünüze alinmayin o zmnKimse konu sahibine bir şey demiyor ya off,resmen ortalığı karıştırıyorsunuz.Gerek yok dedik olayla ilgili fikrimizi söyledik,konu sahibi de sormuş,size ne ya ?
Kendisi demiş ben de çok istemiyorum büyükler istiyor diye,ee biz ne dedik yatacak yeriniz yok mu ? Ne abarttınız.
Heh bunu dedim alınan alinanaHerkesin isteğine bağlı isteyen oğluna sünnet düğünü yapar isteyen kızana regli partisi düzenler kime ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?