Mutluluklar canım. Bende daha önce nişan attım, Onuda ailem istemiyordu baştan beri hiç sevmedi ve tanıdığında ne dediyse hepsi çıktı. İyi ki ayrılmışım, zaten annemin dediklerini bende görüyordum ve sonunda ayrıldık. Sonra bi ilişkim oldu, annem ilk gördüğünde ne dediyse bende zamanla gördüm ve olmayacağını bildiğimden ayrıldım. Şimdi ise annem nişanlımı benden önce tanıyordu ve sevmişti, aileler ilk tanıştığında da hic bir sıkıntı olmadı. İkna etmek icin yıllardır uğraşıyoruz, anne ayrıl dersen ayrılırım dedim yok kızım seviyorsan birbirinize sahip çıkacaksanız babanı ikna et dedi. Babamı ikna ettik, nişan takıldığı günden beride ben istemiyorum diyor. Neden diyorum? Uzak diyor, nişanlın soguk diyor, sıcak davranınca senin gözünü boyuyor diyor. Zaten zor beğenen biri, şimdiye kadar birsürü talibim oldu ama annem birini bile beğenmedi, nişanlım hariç. Ama oda ilk baştaydı, nişanlım olduğundan beri sevmiyor. Kendini sevdirsin diyor, onun elinde diyor ama ne yaparsa yapsın hepsine bişey buluyor