ben evlilikten zaten ölesiye korkuyorum
hatta bunun için psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorum fakat zamanda daralıyor temmuza kadar benım nikahı kıymam lazım tayin için.
benım istememe sebeplerim çoook karışık şüphelerim çok fazla.
arkadaşlar benım derdim düğün yapmak.
ben bu sene yazın evleniyorum buyuk ihtimalle fakat düğün yapmak istemiyorum
sadece nikah yapsam sizce ileride pişman olur muyum?
ben düğüne vereceğim parayla yurt dışında balayı yapmayı düşünüyorum sizce nasıl? çünkü derdim takı takılsın para toplarız değil.
zaten planlananın dışında bir evlilik olacak maddi olarakta hazırlıklı değiliz.ayrıca bu adet gelenek diye ailem başımı yıyor daha şimdiden
sen bilmezsin sen çok karışma tarzında söylemleri var benım nikahıma ben nasıl karışmam yaa...
inadına nikah yapıp geçesim geliyor
sevgilimin ailesi de iki şehirde ya da en kötü kendi şehirlerinde düğün istiyorlar çok saçma...hemde hiç istemediğim bir konseptte
sizce ne yapmalı of düşündükçe üstüme birşey oturuyor sanki..
bu işler ne zormuş.
çok doğru diyorsun ben de senın gibi düşünüyorum gelinlikte giymek isterim ama en fazla nikahtan sonra peşine bir kokteyl yapmak isterim en fazla o yani...
zaten annem babam ayrı babamı çağırmak istemiyorum bu isteme söz nişan olayları içimi daraltıyor çünkü babam olmazsa benı kimden isteyecekler
ki zaten isteme olayı da kafama hiç yatmayan bir olay...
sence isteme olmadan aileler bir akşam yemek yeseler olmaz mı?
çok mu uçuk ya fikrim sırf bu yuzden evlenmek istemiyorum sevgilimde üzülüyor işin içinden çıkamıyorum
daha askere gidecekti ben araba alacaktım gezecek görecektim şimdi sırf o tayin isteyebilsin diye apar topar evlenmek hiç içime sinmiyor..
kimse de benı anlamıyor...
düğüne niye milleti doyurmak eğlendirmek vs diye bakıyosunuz ki :26:
ben düğünümde çok eğlendim yemekli kır düğünüydü hep istediğim bişeydi kim ne kadar eğlendi kim ne dedi kim ne giydi beğendiler mi diye düşünmedim yani ben eğlendim mi eğlendim istediğim oldu mu oldu, sonrasında millet ister iyi bişiler desin ister kötü umrumda olmaz yani, ben düğüne harcadığım paraya acımıyorum
arkadaşlar benım derdim düğün yapmak.
ben bu sene yazın evleniyorum buyuk ihtimalle fakat düğün yapmak istemiyorum
sadece nikah yapsam sizce ileride pişman olur muyum?
ben düğüne vereceğim parayla yurt dışında balayı yapmayı düşünüyorum sizce nasıl? çünkü derdim takı takılsın para toplarız değil.
zaten planlananın dışında bir evlilik olacak maddi olarakta hazırlıklı değiliz.ayrıca bu adet gelenek diye ailem başımı yıyor daha şimdiden
sen bilmezsin sen çok karışma tarzında söylemleri var benım nikahıma ben nasıl karışmam yaa...
inadına nikah yapıp geçesim geliyor
sevgilimin ailesi de iki şehirde ya da en kötü kendi şehirlerinde düğün istiyorlar çok saçma...hemde hiç istemediğim bir konseptte
sizce ne yapmalı of düşündükçe üstüme birşey oturuyor sanki..
bu işler ne zormuş.
düğününe toplam kaç kisi çağırdınız nemesiscim?
buradaki arkadaşlar neredeyse 500 kişiden 700 kişiden bahsediyor
öyle olunca kır düğünü gibi olmuyordur buyuk ihtimalle dıdının dıdısı bile geliyor fakat sen tanımıyorsun bile..
bana bu yonden milleti doyurmak gibi geliyor.700 kişi ve iki memur insan piiuuu
canım biz 350 kişi üzerinden anlaştık, bu rakam üzerinden para veriyosun yani, fazladan servis açılırsa onu sonradan tehsil ediyolar ama önce sana soruyolar 351.kişi geldi servis açalım mı diye, bizim 343 olmuş, bide şu var bizim düğünü eşimin ailesi yaptı, kayınpederim emekli ikramiyesini ikiye bölmüş yarısı eşimin abisine yarısı bize harcandı bize ayrılan paranın tamamı düğüne gitti eşyaları biz aldık, eşim 20 yaşında göreve başladı 6 sene para biriktirdi o yüzden belki benim tuzum kuru gelebilir, anladığım kadarıyla sende çok gönüllü değilsin düğün işine o zaman düğün sonrası bi kokteyl olabilir ya da arkadaş kudurması artık ne istiyosan
ah canım bizde birikmiş hiçbir şey yok benım sıkıntım buyuk yanı,onun ailesi hiç para biriktirmemiş o yuzden bende sadece benım annemi masrafa sokmak istemiyorum
madem karşı taraftan destek yok o zaman herşeyi ikimiz yapalım diyorum
belki saçma belki bencilce aşkta bunlar olur mu para hesabı yapılır mı diiye düşünebilirsiniz ama benım annem kadın başına iki çocuk ünide okutmuş evını arabasını alabilmişse tek öğretmen maaşıyla hemde,onunda ailesi bizim iki çocuğumuz var diyerek birşeyler kenara koyabilirlerdi...
bu konularada sinirleniyorum zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?