düğün yapmasak olmaz mı?

Bizde nişanlı iken eşimle düğün istememiştik, nikah olmasını takı paraları ile balayına gitmek istediğimizi söylemiştik, aynen gelenek görenek o evin tek oğlu sen evin tek kızı bir kere olur gibi söylemlerle başımızın eti yendi. En sonunda k.peder düğünü kendisinin yapacağını söyledi, bizde düğünde takılan paralarla balayına gittik. Düğünleri sevmememize rağmen, bize uymayan düğün konseptine rağmen büyüklerimizin de hevesleri olmuş oldu. Düğünümüzde her şeye rağmen güzel geçmişti...

içinde kalmayacağına % 100 eminsen yapma ama , her düğüne gidişinde illaki içinde uhte kalır gibi geliyor , düğünde güzel biş sevdiğine kavuşmanı kutluyorsun gibi düşünüyorum ben, o yüzden gururla neşeyle yaptık çokta mutlu olduk herkeste çok beğendi , bende kır düğünü istiyordum mevsim el vermedi , daha güzelini yaptık ama yinede içinde kalıyor insanın , yine de sen bilirsin tabi gerçekten balayını düğüne tercih edeceğine inanıyorsan o zaman sorun olmaz aileleri düşünme , önemli olan senin ne istediğin

Bu devirde zaten oğlan ailesi olmak makbul gibi. Ben de evlilik arefesindeyim üzerimize düşen her şeyi yapıyoruz ailecek ama daha fazlası için zırnık vermem yani ben kız başıma kendi maaşımla bir şeyleri karşılıyorsam erkek tarafı da elini taşın altına sokacak. Çırağanda da düğün istemiyoruz sonuçta ya da ne biliyim Cem Boyner'in, Sakıp Sabancı'nın oğluyla evlenmediğimin de farkındayım ama herkes üzerin düşeni yapacak arkadaş. Çok şükür bu zamana bu konularda bir sürtüşme yaşamadık zaten öyle uç isteklerimiz de olmadı ailecek umarım öyle devam eder.

Öyle de olmalı zaten
Herşeye zıplamak ta iyi bişey değil
Senin annenin kızı evleniyosa onlarında oğlu evleniyo
Onlar bişey yapmıyosa ailende yapmasın
Nişanlınla ortak yapın herşeyinizi
Ben öyle yaptım, pişman değilim

Son düzenleme:

olayın iç yüzü belli oldu, eger böyle elini cebine atmayan ağzı havada bekleyen tiplerse madem , ve senin ailene sorun olmuyorsa o zaman yapma onlar utansın , ben bi hevestir istemiorsun sanmıştım , bizimkilerde el .ötte yabancı gibi gezdiler tüm hazırlıkta da düğünde de , krediyle hallettik hepsini, şimdi gözümde o kadar da değerleri var

Zaten öyle bir durum olsaydı aileme 5 kuruş harcatmazdım karşı taraf elini taşın altına sokmasaydı. Şimdi bazen biz bazen ailelerimiz destek oluyor. Düğünü onun ailesi nişanı benim ailem yapıyor sağolsunlar sonra işte ev kiralanacak filan eşya konusu olacak bakalım onu nasıl yapacağız o zaman belli olur.

En stresli dönem hazırlık dönemi zaten
Nikahtan sonra eve gidince ( borçlar hala olsa da ) bir oh çekiyo insan
İyi kötü ev döşenmiş ve o kına düğün kalabalığı atlatılmış oluyo çünkü

Allah kolaylık versin bu süreçteki herkese

Son düzenleme:

Sağolun zorlu bir süreç tabi Allah herkesin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…