Düğün...

within

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
707
230
323
Merhaba hanımlar 3 yıllık ilişkim var evliliği düşünüyoruz benim ikinci evliliğim olacak nisan ayı GB düşünüyoruz ama gelelim benim canımı sıkan konuya kimsemiz yok aile desek çok az kişiyiz kimse kimseyle görüşmüyor bir abim eşi kızı gelir hala amca ile görüşülmuyor annem babam vefat etti bu şehire geleli 5 yıl.oldu pek arkadaşım yok olanlar başka şehirde onlar da pek zannetmiyorum şu dönemde gelemezler bir düğün için zorlayamam da... üç beş eş dost komşu olur ama toplasam 20 - 30 kişi olur en fazla eş adayım ise coooook kalabalıklar 500 600 kişi en az. Kimsemiz olmaması canımı çok yakıyor ne yalan soyleyim bunu yadirgarlar mi konuşurlar mi Ailesi beni çok seviyor ama sırf bu yüzden düğün istemiyorum yaaa bir yandan da istiyorum ilk evliliğim nikah ve yemek olmuştu düğün olmamıştı ne dersiniz bu kafaya takılacak bir şey mi

Değillll. Ben de düğünleri sevmem sırf ailelerin gönlü olsun diye yemekli nikahlı düğün yapıcam, oynama olmayacak. Mümkün mertebe kısa tutmaya çalışıyorum. Sizin senaryonun tam tersi bizde de. Benim taraf kalabalık, nişanlımın tarafı az kişiden oluşuyor. Düğün vs birkaç saatlik bir olay bunu düşünerek aylarca kendinizi üzmeyin :)

kinanacak bir durum yok,
sehir hayatinda cogu kisinin bu sekilde az cevresi var zaten,

es adayinizin cevresinin kalabalik olusu da anasindan babasindan, belki koklu bir aile olmalarindan oturudur saniryorum ki, direk birebir es adayinizdan dolayi degildir.

bosverin.
dugun yapmak istiyorlarsa da engel olmayin. Yani covid sebebiyle nasil oluyor suanda bilmiyorum ama, izin veriliyorsa, ailenin de gonlu varsa birakin tek tarafli yapilsin. Neticede dugun dernek biraz ailelerin isi oluyor.

Altın 1000₺ olmuş , düğün kimse yapmaz derken konuya denk geldim.
Sırf çevre olmamasından değil ama düğün klas olmayacaksa ki bu kişi başı en aşağı 300₺ demek bence yapılmamalı.
Ben mesela imkanımız varken bile yapmadım. Saçmalık geliyor bana düğün. Eş ailesi konuşur mu bilemem ama gelenler konuşur. Ha aileniz gelse de konuşur bizim millet her türlü konuşur.

Oha 600 un yarisi ceyrek taksa dindindindin

Sorun olacak bir şey değil. Tek söylenen kalabalıktı ya da değildi konuşması oluyor. Benimkinde iki taraftan da gelen çoktu. Şehir dışından çok sayıda katılan oldu ama eltimde aynı şehir olmasına rağmen katılım çok azdı onun tarafından. Dediğim gibi tek denen kalabalık değildi onların taraf şeklinde kısa bir cümle. Bu da hani soran eden illaki çıkıyor, o yüzden .Öyle kötü, negatif vs yorumlar yapılmıyor, merak etmeyin.

Amaan ne var gocunacak. Bizim de aile , akraba baglarimiz hic yoktur. Cunku ne gerek var. Evlenecegim zaman eşimin tarafi baska ilde ve tutturdular bizim burda dugun olacak diye. Ben de kına da istemeyince, annem de kız baba evinden dugunsuz kinasiz alinip oraya gitmez o zaman bir dugun de bizim akrabalarimiz icin burda olacak dedi Sorun şu ki bizim akrabamiz yok Esimin memleketinde 1 hafta sonra düğün olacağı halde, ordaki düğüne de kimse gitmezse ayip olur diyerek taa baska ilden kalkip bizim burdaki dugune gelen esimin akrabalari , bizim akrabalardan çoktu. Kaynanam bi homurdandi, laf soktu falan. Onlar butun akrabalarinin arkasindan konusur, birbirlerinden nefret eder, ama vicik vicik mecburnus gibi birbirlerinin evinden cikmazlar. Igrenncccc. Bu kafadayken bizi elestiriyo utanmadan. Surekli sorar, sorgular beni , şununla nie gorusmuyorsunuz, eee x akraban simdi napiyo, hic mi haber almiyosunuz falan diye surekli dedikodu yapmaya calisir. Umrumda bile degil valla

Doğru diyorsunuz aslında ben kendi durumumuza da üzülüyorum zaten az akraba onlarda birbiriyle konuşmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…