Oha 600 un yarisi ceyrek taksa dindindindinAltın 1000₺ olmuş , düğün kimse yapmaz derken konuya denk geldim.
Sırf çevre olmamasından değil ama düğün klas olmayacaksa ki bu kişi başı en aşağı 300₺ demek bence yapılmamalı.
Ben mesela imkanımız varken bile yapmadım. Saçmalık geliyor bana düğün. Eş ailesi konuşur mu bilemem ama gelenler konuşur. Ha aileniz gelse de konuşurbizim millet her türlü konuşur.
Akraba komşu eş dost arkadaş vs bulur öyle diyor ☺Esinizin tarafi 600 kisi mi? Heyt masallah Kizilderilerin Siyulardan heralde damat.
Sahte çeyrek satışı rekor kırmışOha 600 un yarisi ceyrek taksa dindindindin
Şimdi gram altının çeyregi çıkmışSahte çeyrek satışı rekor kırmış
Çocukluyum Allahtan:S Davetiyeler 2 kişilik. Evlatcağzımdan asla ayrılamamŞimdi gram altının çeyregi çıkmış
Oha dedim
Çeyrek borcu olanların kurtuluşu
Doğru diyorsunuz aslında ben kendi durumumuza da üzülüyorum zaten az akraba onlarda birbiriyle konuşmuyorAmaan ne var gocunacak. Bizim de aile , akraba baglarimiz hic yoktur. Cunku ne gerek var. Evlenecegim zaman eşimin tarafi baska ilde ve tutturdular bizim burda dugun olacak diye. Ben de kına da istemeyince, annem de kız baba evinden dugunsuz kinasiz alinip oraya gitmez o zaman bir dugun de bizim akrabalarimiz icin burda olacak dedi Sorun şu ki bizim akrabamiz yokEsimin memleketinde 1 hafta sonra düğün olacağı halde, ordaki düğüne de kimse gitmezse ayip olur diyerek taa baska ilden kalkip bizim burdaki dugune gelen esimin akrabalari , bizim akrabalardan çoktu. Kaynanam bi homurdandi, laf soktu falan. Onlar butun akrabalarinin arkasindan konusur, birbirlerinden nefret eder, ama vicik vicik mecburnus gibi birbirlerinin evinden cikmazlar. Igrenncccc. Bu kafadayken bizi elestiriyo utanmadan. Surekli sorar, sorgular beni , şununla nie gorusmuyorsunuz, eee x akraban simdi napiyo, hic mi haber almiyosunuz falan diye surekli dedikodu yapmaya calisir. Umrumda bile degil valla
Her öyle diyene inanma benceAkraba komşu eş dost arkadaş vs bulur öyle diyor ☺
Akrabayla görüşmemenin üzücü hicbir yani yok emin olun. Akrabalar daha cok üzüyor insanıDoğru diyorsunuz aslında ben kendi durumumuza da üzülüyorum zaten az akraba onlarda birbiriyle konuşmuyor
Ondan hiç şüphem yok ama iste düğün cenaze böyle zamanlarda lazım oluyorAkrabayla görüşmemenin üzücü hicbir yani yok emin olun. Akrabalar daha cok üzüyor insanı
Hadi fazladan attı 200 kişi anca geldi diyelim ama benim taraf 20-30 kişi puuuhuhuhuh sonuç yine degismicwkHer öyle diyene inanma bencearkasaşımın eşi 1000 kişi olur diye hava aymıştı 300 kişi anca gelmişti djjdjdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?