bence bişey takma canım. evine gittiğinde hediye götürürsün
Hediye aldım göndermiştim onu annemle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bişey takma canım. evine gittiğinde hediye götürürsün
Ben bu takı takma olayının aile bireyleri ve akrabalar arasında savaşa dönmesini anlamıyorum. Biz gün geçtikçe geleneklerimizi mi unutuyoruz nedir? Takı takmanın mantığında karşındaki yeni evli çifte "gönlünden koparsa" "yardım etmek" vardır. Yok o bana 5 tane altın taktı ben üç tane taktım o iki tane geri verdi.... Çok gereksiz şeyler bunlar.. Ne zamandır "yardım"ın karşılığı bekleniyor?
İçinizden yardım etmek gelmiyorsa takmazsınız. Bunu bu kadar sıkıntı haline getirecek birşey yok.
canım konu sahibi onlar az taktı ben çok taktım demiyor ki. burada farklı bi durum var. nişan bozulunca babasının taktığı bilezik geri verilmemiş. babası tekrar bilezik takacak. senin için 2bin liralık bilezik lafını etmeye değmiyorsa, baya zenginsin olmalısın. :)
gamze bence bebelere takılan maşallahlar var ya ondan tak![]()
Evet bilezik takıcak annemle çok kavga ediyorlar bu yüzden annem takma diyor babam takıcam diyor :)
nedense amcanın kızı değilde dayının kızı olsaydı annen babanla kavga etmezdi diye düşünüyorum![]()
Evet aynı kişiye takıcak.Evet evimde ayrı ama dediğim gibi düğünüde gidemicem evi için hediye aldım ancak diyorum altın alıp versemmi babamlara yoksa takmasammı diye düşünüyorum
Bende senden duydum şimdi acaba ne kadardır fiyatları
Canım neredesin, dün gece ki konuyu kaçırdın yaa
Not: Konu sahibesi özür dilerim, konu dışı bir mesaj oldu![]()
nedense amcanın kızı değilde dayının kızı olsaydı annen babanla kavga etmezdi diye düşünüyorum![]()
aslinda baban ayni kisi icin takmamazsi gerekiyor.. kardesi ile konusmazsi gerekiyor.. baban cekiniyor anlasilan, ama asil kardesi utanmazsi gerekiyor..!
bence adetimiz beli canim.. kucukde olsa bir tak.. kendin bu arada neden gidemiyordun? gercekden hic gidemiyorsan babana verki en azdin kamerada takdigin belli olur.. sonra gidip kendin takarsan.. birde takmadida diye bilir..
degisik.. degisik insanlar var.. her turlu oyun oynuyorlar..
bu arada bu kuzenle aran bozukmuydu? o yuzdenmi icinden bir sey takmak istemiyorsun? yoksa yuzsuzluk yapip babana tekrar taki takdirdiklari icinmi? hangisi...
Gönderdim şekerim![]()
canım bencede bir şey yapman gerekir sen ayrı bir ev olmuşsun ama bence altın şart değil amcanın kızıymış yabancı değil bir gün evine oturmaya gidersin gönlüne göre bir hediye alıpbaban ikinci bileziği takacakmış yeterli bence
![]()
Babam çekinmiyor aslında bize yakışan bu diyor sadece.Eşim dükkan açıyor onunla ilgileniyoruz pimapenler takılcak düğünde sabah olduğu için dha doğrusu nikah o yüzden gidemiyoruz.Kuzenimle aram bozuk değil iyide değil yani öyle fazla muhabbetimiz yok konuşmayı pek sevmez :) Aslında da her ikisi sonuçta sürekli takı takıyoruz ama birşey olduğunda bizi aramıyorlar işleri düşünce aradıkları yüzünden takmak içimden gelmiyor.
anladim..ama bu dugune gitmemek icin iyi bir neden bulmadim.. asil gitmedigin icinde laf olmazsin sonra? neyse onu artik kendinn bilirsin..
sen en iyisi bir ceyrek tak..
ben suan evli degilim ama kuzenim evlense, butun mahsimi vermek sorundada kalsam bir bilezik takardim.. bu sevmedigim bir kuzenim olsada..
bu arada babani cok sevdim..:)