Düğünde taciz ve yaptıklarım

Hayir anlattiklarim doğru inanın. Düğün doğu düğünüydü, en fazla 10 kişi elbise giymiştir herkes kapali, feraceliydi. Konu başinda doğulu vs. Diye ayrim yapmamak için belirtemedim.

Himm olabilir ama toplumda böyle düşünen kadin az değil
Ben güvenmiyorum bizim kadinlara

Yooo ben de bizim kadinlara guvenmem kraldan cok kralcilar. Neden etek giydin, orda ne isin vard vs derler magdur olsan bile. Ama bu konu kurgu.

Pek bir şey yapamamış sın bir tokat patlatamadın mi yüzüne ....

Hayir anlattiklarim doğru inanın. Düğün doğu düğünüydü, en fazla 10 kişi elbise giymiştir herkes kapali, feraceliydi. Konu başinda doğulu vs. Diye ayrim yapmamak için belirtemedim.

Doğu düğünlerine çok katıldım.. Çok süslü , abiye kıyafetler oluyor.
Ha evet doğulu diye ayirmadin ama çarşaflı , sarı saç diye ayirdin.

Ee diğer 10 elbise giyene niye bir şey denilmedi ? Hadi denilmedi, üç beş defa dokunduktan sonra mi aklın başına geldi ?

Herneyse , inanmadım.

O garson gibi adamları yetiştirenler zaten sana o lafı söyleyenin kafa yapısına sahip kadınlar. Umarım yeni nesil anneler oğlan çocuklarını daha terbiyeli yetiştirirler.

Bide o kadına terbiyesiz kadın mı dedin hakikaten ya o lafları bana dicek ben o kadını naparim yaş baş fark etmez

Kıskanç kadın. Sapık herif. Aslında ilk tacizde yaygarayı koparmak lazımdı.

Ben yanımda küçük bir bıçak , maket bıçağı falan taşıyacağım artık.

Yooo ben de bizim kadinlara guvenmem kraldan cok kralcilar. Neden etek giydin, orda ne isin vard vs derler magdur olsan bile. Ama bu konu kurgu.
Mesela bir olay geçti başımdan besinci sınıfa mi ne gidiyordum
O zaman dondurma almıştık bizim kızlarla yiye yiye geliyoruz aramızdan bizim 3 kati yaşımizda bir adam iğrenç bir laf etti orada pardesulu kapali bir kadında ohh olsun size böyle herkesin ortasında dondurma yerseniz boyle olur dedi
Şok içerisinde kalakaldik ben ağlaya ağlaya eve döndüm
Adamın iğrenç lafından çok kadının iğrenç tavrının etkisinde kalmıştım şimdiki aklim olsa adamı tasla kovalar kadına da sağlam bir cevap verirdim
Neyse kısacası bizim kadınlar böyle bu yüzden konu fakese bile inandırıcı geldi
Daha kk da bile bağdat caddesinde tecavüze uğrayan kiza bile neler yazıldı tw... Ozgecana bile ne işi vardi o saatte dolmuşta dendi ve bunu erkeklerden çok kadınlar yaptı
Başka ülkeler de böyle taciz konularında kadınlar biribirine destek olur eyleme gider bizimkiler ne isin vardı o saatte ne giymistin adami taniyormuydun deyip yarana yara katacak bir seyler soyler

Öff her konuya fake diyenler yine gelmiş.

Dilin mi mumlanmışmış? "Neden tecavüze uğrarken bağırmadın" diyenden ne farkı var bunun. Hadi bunları erkekler diyor kadınlar nasıl diyor ya. Siz nasıl hemcinslerinizle böyle bir konuda empati kuramazsınız?

Ben tacize uğradığımda hem donup kalmışımdır. Bu da benim suçumdur değil mi? Dilim mi mumlanmıştı sanki. Salak ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…