Düğünde taciz ve yaptıklarım

+1
Beni takip eden 2 adamdan kaçıyorum markete girdim olmadı sokak değiştirdim olmadı daha 16 yaşındaydım iki tane pardesülü teyzenin yanına gidip durumu anlattım beni anlarlar yaşlı tonton teyzeler diye düşündüm sizle yürüyebilir miyim dedim kadının cevap kim bilir sen ne yaptın da peşine taktın kuyruk sallamışsındır kesin dedi.

Her konuya fake diyenlerden değilim, ama bu konu fake...

Ayni seklde katiliyorum canim fake...
Cok yaratici gelmedi bana ayrica amatorce

Zaten tacize yada tecavüze uğrayan kadınlar ilk olarak kıyafetlerini anlatmaya başlıyorlar artik
Mesela parkta spor yaptığı icin dövülen hamile kadın bile yemin ederim uzerimde kalin bir mont vardı diye konuşuyor
Kırk kere öyle bir ayrim yok desinler isterlerse kadınlara boyle bir ayrim var
Hoş isin kadının kiyafetiyle değil adamin pisligiyle ilgili olduğunu bir türlü anlamak istemiyorlar

Kesinlikle öyle bizi bu hale getirenlere yazıklar olsun. Kadında suç bulan kadınlar da umarım daha beterini yaşarlar öylelerine hiç üzülmem adaleti ancak kendileri için arar öyleleri....

' Merhaba hanımlar..
Bugün düğünümüz vardi bir tanıdık evleniyor. Üstümde dizime kadar bir elbise vardi.. ' size, konunuzu ustunuzde ne oldugunu aciklama psikolojisiyle baslatmak zorunda birakanlarin allah cezasini versin.

carsafli kadin kendi yapamadiklarini sizin yapma ozgurlugunuzden dolayi nefret duygulari icinde, ona cevabinizi cok guzel vermissiniz zaten.

http://galeri7.uludagsozluk.com/290...%A7ar%C5%9Faf-giydiren-yav%C5%9Fak_474713.jpg

su fotografi suraya not birakalim, ibret niteliginde.

Ben böyle konuların açılış amacını anlamıyorum.
Fake ya da değil onu bilemem.
Ama bizim ne dememizi bekleyerek açtınız?
Evet garson adi bir pislik. Evet kadın da saçmalamış, terbiyesizlik etmiş.
Aksini söyleyecek kimse yoktur zaten.

+1000000

Konu fake miymis?

Bende diyorum ki icimden kadin donsun once kendine baksin. Madem o kadar dini hassasiyeti var kandil gunu eglenceli dugunde ne isi varmis. Otursun evinde ibadet etsin.

Hayir anlattiklarim doğru inanın. Düğün doğu düğünüydü, en fazla 10 kişi elbise giymiştir herkes kapali, feraceliydi. Konu başinda doğulu vs. Diye ayrim yapmamak için belirtemedim.

Yavrum sen hic doguya gittin mi?

Sanki dogudakilerin hepsi feraceli carsafli dugune geliyorlar. Dogudakiler senden benden daha suslu dugunlerinde.

Hem ailele oyle senin dedigin gibi carsafli feraceli ise bugun kandil ne dugunu?

Sakin sohbetli diye kivirma halay cektim demissin yemezler.

Bir dahakine daha iyi bir kurguyla belliyoruz seni.

hayır acık da degilmişsin. ne acıklar var.. bir de tokat atsaydın hayvana...teyzeye de tüüü sana diyeydin.
kapalı veya acık olmak taciz için engel veya sebep degildir.

Hep derim tacize/tecavüze uğradığında kimseye anlatmayacaksın. Sadece güvenlik güçleri , avukat vs.

Sizin için o, "çarşaflı kadın"
Onun için de siz "açık kadın"

Ne zaman sadece insan olarak değerlendireceğiz karşımızdakini.

Herneyse, garsona az bile yapmışsınız.
Konuyu yazarken "Çarşaflı kadın" yerine sadece "Kadının biri" deseydi iyi olurdu. Bana da itici geliyor böyle isimlendirmeler.

"Çarşaflı kadın" denildiğinde o terbiyesizliğin sebebini anlayabiliyorum çünkü.

Kıskanıyor böyleleri.

Neden
Kandil diye düğün yapılmazmıy mış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…