- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi ellenoraa007
-
Yooo ben de bizim kadinlara guvenmem kraldan cok kralcilar. Neden etek giydin, orda ne isin vard vs derler magdur olsan bile. Ama bu konu kurgu.
+1Mesela bir olay geçti başımdan besinci sınıfa mi ne gidiyordum
O zaman dondurma almıştık bizim kızlarla yiye yiye geliyoruz aramızdan bizim 3 kati yaşımizda bir adam iğrenç bir laf etti orada pardesulu kapali bir kadında ohh olsun size böyle herkesin ortasında dondurma yerseniz boyle olur dedi
Şok içerisinde kalakaldik ben ağlaya ağlaya eve döndüm
Adamın iğrenç lafından çok kadının iğrenç tavrının etkisinde kalmıştım şimdiki aklim olsa adamı tasla kovalar kadına da sağlam bir cevap verirdim
Neyse kısacası bizim kadınlar böyle bu yüzden konu fakese bile inandırıcı geldi
Daha kk da bile bağdat caddesinde tecavüze uğrayan kiza bile neler yazıldı tw... Ozgecana bile ne işi vardi o saatte dolmuşta dendi ve bunu erkeklerden çok kadınlar yaptı
Başka ülkeler de böyle taciz konularında kadınlar biribirine destek olur eyleme gider bizimkiler ne isin vardı o saatte ne giymistin adami taniyormuydun deyip yarana yara katacak bir seyler soyler
Öff her konuya fake diyenler yine gelmiş.
Dilin mi mumlanmışmış? "Neden tecavüze uğrarken bağırmadın" diyenden ne farkı var bunun. Hadi bunları erkekler diyor kadınlar nasıl diyor ya. Siz nasıl hemcinslerinizle böyle bir konuda empati kuramazsınız?
Ben tacize uğradığımda hem donup kalmışımdır. Bu da benim suçumdur değil mi? Dilim mi mumlanmıştı sanki. Salak ben.
Ayni seklde katiliyorum canim fake...Fake bir konu olduğu o kadar açık ki . Dizlerde elbise, sarı saç, çarşaflı kadın. !
Düğünden söz ediyorsunuz. Yüzlerce insan zaten abiye giyiyor.
Üstelik , bir yaptı ses çıkarmadım demişsiniz , burası daha ayıp. Dilini mi mumlamislardi.
Herneyse kibledim sizi.
Zaten tacize yada tecavüze uğrayan kadınlar ilk olarak kıyafetlerini anlatmaya başlıyorlar artik+1
Beni takip eden 2 adamdan kaçıyorum markete girdim olmadı sokak değiştirdim olmadı daha 16 yaşındaydım iki tane pardesülü teyzenin yanına gidip durumu anlattım beni anlarlar yaşlı tonton teyzeler diye düşündüm sizle yürüyebilir miyim dedim kadının cevap kim bilir sen ne yaptın da peşine taktın kuyruk sallamışsındır kesin dedi.
Kesinlikle öyle bizi bu hale getirenlere yazıklar olsun. Kadında suç bulan kadınlar da umarım daha beterini yaşarlar öylelerine hiç üzülmem adaleti ancak kendileri için arar öyleleri....Zaten tacize yada tecavüze uğrayan kadınlar ilk olarak kıyafetlerini anlatmaya başlıyorlar artik
Mesela parkta spor yaptığı icin dövülen hamile kadın bile yemin ederim uzerimde kalin bir mont vardı diye konuşuyor
Kırk kere öyle bir ayrim yok desinler isterlerse kadınlara boyle bir ayrim var
Hoş isin kadının kiyafetiyle değil adamin pisligiyle ilgili olduğunu bir türlü anlamak istemiyorlar
+1000000Kimse bana kızmasın ama o kadının yaptığına İnan o garson olacak erkek müsveddesinden daha çok kızdım
Çıkamadık şu kafalardan yazıklar olsun ya
Senin çarşafına kimse karışmıyorsa sende kimseye karışamazsın
Tecavüze uğrayan bebelerde o zaman açık giyindikleri için buna maruz kalıyorlar di mi
Tüüüü sizin zihniyetinize
Hayir anlattiklarim doğru inanın. Düğün doğu düğünüydü, en fazla 10 kişi elbise giymiştir herkes kapali, feraceliydi. Konu başinda doğulu vs. Diye ayrim yapmamak için belirtemedim.
Aboov. Hiç aklıma gelmez neler düşünmüşsünüzKonu fake miymis?
Bende diyorum ki icimden kadin donsun once kendine baksin. Madem o kadar dini hassasiyeti var kandil gunu eglenceli dugunde ne isi varmis. Otursun evinde ibadet etsin.
hayır acık da degilmişsin. ne acıklar var.. bir de tokat atsaydın hayvana...teyzeye de tüüü sana diyeydin.Merhaba hanımlar..
Bugün düğünümüz vardi bir tanıdık evleniyor. Üstümde dizime kadar bir elbise vardi.. Her neyse. Düğünde görevli bir garson sürekli bana dokunmaya çalışiyordu. ilkinde ben yanlış anladim dedim, sustum. Ama sürekli tekrarlandi bu. Mesela masadan bardaklari alacak, omzuma dokunuyor. Halay çekerken arkadan birisine çarptim, arkamda bu varmiş. Kestirme düz bir yere gidecekken, illa ki yanimdan geçiyor, bacağıma dokunuyor. En son ikinci kez bacağıma dokundu. Ters bir bakiş attim buna. Aradan bir saat geçti, ben rahat değilim tabiiki. Yine bizim masaya geldi, bilerek ve kasten buna eminim, yere kolanin kapağını düşürdü. Yere doğru eğildi, ben sandalyede oturuyordum, bacağıma yine dokundu. Bu sefer kalktim yerimden, bak dedim eline koluna sahip çik. Bu da yanliş anladiniz efendim dedi, ama kizlar ben yanlis anlamadigima eminim. O sırada yan masadaki çarşafli kadin demesin mi, her yerin meydanda saçın sarı tabi ellerler. Terbiyesiz kadin deyip ona da bağirdim. Sonra düğün yerinden çiktim. Elim ayağim titriyor kizlar.. Açik giyinmek taciz için bir sebep sanki, ve bunu destekleyen de yine bir kadın.. Gerçekten insanlar çok cahil acımasiz..
Konuyu yazarken "Çarşaflı kadın" yerine sadece "Kadının biri" deseydi iyi olurdu. Bana da itici geliyor böyle isimlendirmeler.Sizin için o, "çarşaflı kadın"
Onun için de siz "açık kadın"
Ne zaman sadece insan olarak değerlendireceğiz karşımızdakini.
Herneyse, garsona az bile yapmışsınız.
NedenYavrum sen hic doguya gittin mi?
Sanki dogudakilerin hepsi feraceli carsafli dugune geliyorlar. Dogudakiler senden benden daha suslu dugunlerinde.
Hem ailele oyle senin dedigin gibi carsafli feraceli ise bugun kandil ne dugunu?
Sakin sohbetli diye kivirma halay cektim demissin yemezler.
Bir dahakine daha iyi bir kurguyla belliyoruz seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?