- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 30
- Konu Sahibi ellenoraa007
-
Kıskanç kadın. Sapık herif. Aslında ilk tacizde yaygarayı koparmak lazımdı.
Ben yanımda küçük bir bıçak , maket bıçağı falan taşıyacağım artık.
Hep derim tacize/tecavüze uğradığında kimseye anlatmayacaksın. Sadece güvenlik güçleri , avukat vs.
Doğu geliniyim ve emin ol bu cümleden sonra bana inandırıcılığın sıffır sıffır sıffır. Doğu düğününe bi uğrasana sen.. Ozaman görürsün doğulular düğünde nasıl.?Hayir anlattiklarim doğru inanın. Düğün doğu düğünüydü, en fazla 10 kişi elbise giymiştir herkes kapali, feraceliydi. Konu başinda doğulu vs. Diye ayrim yapmamak için belirtemedim.
Neden
Kandil diye düğün yapılmazmıy mış?
Ben anlamadım şimdi, yaygarayı koparmalı mı kimseye anlatmamalı mı?
Yani bilemiyorum ne yaşamışsın ama bencr fake. İnandırıcı değil. O garsonlar kendilerinden korkuyolar işten çıkarılmayı göze alamazlar size dokunmak için. Hiç sanmıyorum.
Olaya bakki çarşaflı bi kadın size laf söylemiş. Bunu okuyunca güldüm zaten. Ne olursa olsun taciz gibi olaylarda insanlarımız lince kalkışıyolar ama böyle bi cümle kurmuyolar.
Saçının sarısına laf etmezler kime ne senin saçından eteğinin boyundan ya.
Ve bunca şey oluyo sen susuyon mu yaniii?
Bence fakesin gülüm.
Trolllll koktu buralar.
Özeline bişey yazabilir miyim başıma gelen bişeyle alakalı?Oyy pamuklara sarılmış bir bebek var burada :) hiçbir şey yaşamamış, görmemiş , duymamış. Ayyy canıım.
Şahsen ben de kadına daha çok sinirlendim. Kendi yaşayamadığı hayatın, içinde kalan özendiği şeylerin acısını böyle nefret kusarak çıkarmaya çalışıyor. O adama bir kere sesini çıkarsan bir daha cesaret edemez, ama o tür kadınlar çirkeftir de. Amaçları huzursuzluk saçmak etrafa. Kendileri mutlu değil ya kimse olamasın.Ben kadından dolayı garsona fazla yüklenemedim.. Kadına daha fazla sinirlendim aslında. Bilmiyorum. Şoktaydim.
Evet.İkisi aynı şey mi? Tacizciye tepki gösterilmeli. Hatta zarar verilmeli. Böyle olay sonrasında da dileyen anlatsın. Ben anlatmamayı tercih ediyorum artık. Çünkü kadınlar bile anlayamıyor. Şaka gibi.
+1 aynı düşüncedeyimKimse bana kızmasın ama o kadının yaptığına İnan o garson olacak erkek müsveddesinden daha çok kızdım
Çıkamadık şu kafalardan yazıklar olsun ya
Senin çarşafına kimse karışmıyorsa sende kimseye karışamazsın
Tecavüze uğrayan bebelerde o zaman açık giyindikleri için buna maruz kalıyorlar di mi
Tüüüü sizin zihniyetinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?