Düğünde taciz ve yaptıklarım

Yani bilemiyorum ne yaşamışsın ama bencr fake. İnandırıcı değil. O garsonlar kendilerinden korkuyolar işten çıkarılmayı göze alamazlar size dokunmak için. Hiç sanmıyorum.
Olaya bakki çarşaflı bi kadın size laf söylemiş. Bunu okuyunca güldüm zaten. Ne olursa olsun taciz gibi olaylarda insanlarımız lince kalkışıyolar ama böyle bi cümle kurmuyolar.
Saçının sarısına laf etmezler kime ne senin saçından eteğinin boyundan ya.
Ve bunca şey oluyo sen susuyon mu yaniii?
Bence fakesin gülüm.
Trolllll koktu buralar.

Kıskanç kadın. Sapık herif. Aslında ilk tacizde yaygarayı koparmak lazımdı.

Ben yanımda küçük bir bıçak , maket bıçağı falan taşıyacağım artık.

Hep derim tacize/tecavüze uğradığında kimseye anlatmayacaksın. Sadece güvenlik güçleri , avukat vs.

Ben anlamadım şimdi, yaygarayı koparmalı mı kimseye anlatmamalı mı?

Hayir anlattiklarim doğru inanın. Düğün doğu düğünüydü, en fazla 10 kişi elbise giymiştir herkes kapali, feraceliydi. Konu başinda doğulu vs. Diye ayrim yapmamak için belirtemedim.
Doğu geliniyim ve emin ol bu cümleden sonra bana inandırıcılığın sıffır sıffır sıffır. Doğu düğününe bi uğrasana sen.. Ozaman görürsün doğulular düğünde nasıl.?

Neden
Kandil diye düğün yapılmazmıy mış?

Konu sahinibi dugunde cogu kisinin carsafli feraceli oldugunu idda ediyor.

Dini hassasiyeti olan insanlar icin kandil gunleri ibadet gunudur. Muzikli eglenceli dugun yapmazlar.

Konu provake icin acilmis cok belli. Ben inanmadim. Isteyen inanmakta ozgurdur.

Ben anlamadım şimdi, yaygarayı koparmalı mı kimseye anlatmamalı mı?

İkisi aynı şey mi? Tacizciye tepki gösterilmeli. Hatta zarar verilmeli. Böyle olay sonrasında da dileyen anlatsın. Ben anlatmamayı tercih ediyorum artık. Çünkü kadınlar bile anlayamıyor. Şaka gibi.

Oyy pamuklara sarılmış bir bebek var burada :) hiçbir şey yaşamamış, görmemiş , duymamış. Ayyy canıım.

Geçen bir üye vardı şirkette çalışıyormuş kocası ziyarete gelmiş ve sarı saçlı mini etekli stajyer kızı kıskanmıştı :)

Bizim akrabanin dugunu olsa bende boyle tepki versem duyan gelir o garson insan icine cikamaz.Isteyen haydutluk desin ama kimse benim bacagima dokunamaz.Iyi susmussun gene

Ben kadından dolayı garsona fazla yüklenemedim.. Kadına daha fazla sinirlendim aslında. Bilmiyorum. Şoktaydim.
Şahsen ben de kadına daha çok sinirlendim. Kendi yaşayamadığı hayatın, içinde kalan özendiği şeylerin acısını böyle nefret kusarak çıkarmaya çalışıyor. O adama bir kere sesini çıkarsan bir daha cesaret edemez, ama o tür kadınlar çirkeftir de. Amaçları huzursuzluk saçmak etrafa. Kendileri mutlu değil ya kimse olamasın.
Bu arada saçının sarı olmasını bir taciz sebebi olarak ilk defa duydum

herifden cok o carsafliya gicik oldum kocasi kapatmisdir zorla ordan bos bos konusuyo iste pis sey..bi kadin benim yanimda oyle birsey yasasa birlikte rezil ederdik adami ya iste kadin kadina sahip cikmiyor

Hanımlar sakin olalım, konuya da fake yazmayalım, bildirin yönetime, yöneticilerimiz inceler.

Yuhunuz be hanım görünümlü teyze.
Ama yanlış anlamamışsındır.
Şeref fukarası adi herif ya.

İşte hep diyorum hep zaten o kadın gibi kadınların yetiştirdiği insanlar bunu yapıyor çünkü onlara öyle ögretildigi icin adam seni millet sana baksn ellesin halk arasında aranıyorsun diye düşünüyor Allah beyinlerini kullanmayı nasip etsin inşallah birgün

Dert etme iyi hadlerini bildirmişsin keşke bir gün kadınıda çarşafına rağmen taciz etseler de hatasını anlasa abazalara çarşaf mı dayanır.

konu fake ya da değil bilmem ancak kimse hayır o çarşaflı kadın öyle bir şey dememiştir diyemiyor çünkü içten içe bu ülkedeki yobazlığın ne boyutlarda olduğunu biliyoruz.
hele türbana çarşafa zorlanmış kadınlardaki bu normal giyimli kadın düşmanlığı diye bir gerçek varken kimse fake demesin bence... zaten kendi isteğiyle o şekilde giyinen kadının diğer kadınların giyimiyle bir derdi olmuyor..

+1 aynı düşüncedeyim

Hayirdir ya o kadin uzerinden neden genelleme yapiyorsunuz.. bu tamamen geri kafalilik ve cahillikle ilgisi var aciklik ya da kapalilikla degil. Bunu diyen ister acik olsun ister kapali uzerindekinden degil beynindeki kapaliliktan soyluyordur. Nihat dogan da ozgecan icin öyle dememis miydi o da mi kapali hayir sadece geri kafali. Insanin terbiyesi de imani da ahlaki da giydiğinde degil kalbindedir.
Belli ki polemik isteniyor. benim bunlari yazmaktaki amacim genelleme yapanlar icin o teyzeden ne farkiniz kalıyor?
Evet bende kapaliyim kendi tercihim kimsenin ne giydigi ne imani beni ilgilendirmez herkesin dusunce özgürlüğü tercih özgürlüğü vardir. Kimseyi de yadirgamam insan olarak degerlendiririm magdur olanin da her daim yaninda olurum kadin erkek farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…