- 14 Eylül 2015
- 273
- 374
- 103
- Konu Sahibi Madamgonca
Bu kadar saçma bir dert görmedim cidden görmedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu takmak heveslisi değil benim niye hiçbşyim yok diyorHey Allahim ya bakmasın ozaman öbür gelinlere nisanimda takilan bilezik set fln annemde takmadigim icin biraktim smdilik ona kaybederim diye evlenince kendi evime alicam suan bekar evindeyim ama yine de takmayi planlamiyorum isteyen hicbirseyi yok diye dusunsun... baskalarina ozenmek baskalarinin dedigine takilmak yanlizca mutsuzluk getirir..
yorumları okuyunca biraz sakinlediYa Allah aşkına ya kilo kilo altın taksalar nolur hiç takmasalar nolur çocuk bi başına bu kadarını yapabilmiş takıla takıla buna mı takılmış? Ben aksine gurur duyardım kocam bi başına neler yaptı diye.Şımarıklık yapmasın.
eltide var ama önceden evlenmiş yani ona ne yapılmıştır o kadar detayını bılmıyorumHımmm en başta sadece bi kız kardeşi var yazmıştınız ya ben elti yok sandım.
aynen öyle olmayandan ne isteyeceksin ama kızın yası küçük anlayamıyor o olgunlukta değilbenim de esimin babasi yoktu. ailesinden pek kimse yok krediyle evlendik..benim akrabalarim.laf etmesin diye grami hafif dort bilezik aldik krediyle. dugun paralariyle krediyi kapattik..altinlarla ev pesinati yaptik. kac yil oldu odedik bitmek uzere.
yani yoksa nasil isteyeceksin. varken takmazsa degersizlik olur ama yoksa ne yapilabilir..borcla yapilan da gidiyor zaten para olmayınca
hayır gelinliği güzel şatafatlıydıBu kız tam aç gözlü 7 bin tlye gelinlik alınmış bileziğim yok diye üzülüyor bir de. alsaymış 2-3 bine geri kalanıyla da bilezik alsaymış. Eminim çok zevksiz bir tercih yapmıştır gelinlik konusunda .
kolda takmak için istemiyor olasaydı yatırım için saklardım diyor arkadaslarına takılınca onda olmayınca heves etmişDeğer altınla mı ölçülüyor ya o çok eleştirilen başlık parasından ne farkı var o zaman?
Ha ben de isterim bolca altın takılsın düğünümde, oh ne güzel bir ya da birkaç ülke tanırım, eğitimime harcarım en kötü ihtimal borçlarımı öderim ancak kolumda şıngır şıngır takmak için değil çünkü havam kime yani?
kuzende öyle diyor zaten teyze amca dayıda hep çeyrek takmış en azından bi bilezik alırlar diye düşünmüş o daTamm uzulebilir ama ne yspilabilirki gelen misafirlere zorla taki taktiramazdiki
Kendiyle alakali degil bu durum
(Annesi yoksa yeyzeside babasi yoksa amcasi da dayisida felanida yokmuymus hakkatten bu kiza bi ince bilezim takaymislar buda onlarin dugunhne gitmez olur biter)
Benim dugunumde oyle oldu beni esimin ailesi evden bile cikarmaya yasli kaynatam zorla gelkistiki az kalsin dugunu atiyordu babam
Esimin hic kimsedi yoktu kayinlarim gorumum disinda
Benim akrabalarimdan ve komsularimdan taki takilmisti
Yillar sonra amaninn ne akrabalar cikti yatak dosek eskidi
Olmadi tum dugunlere cenazelere kalkti gitti
Gecen dedimki yahu neye gidiyorsun bunlar bizim dugunde neredeydi
Neyse cagirmadim dedi gecistirdi
Aklima geldi birden icinde kaliyormus:))
Diğer mesajları okumadım ama kuzeninizin ailesi takmış mı bilezik hani ne takılırsa onu takıyorlarya ondan sordum canım.kuzende öyle diyor zaten teyze amca dayıda hep çeyrek takmış en azından bi bilezik alırlar diye düşünmüş o da
yok artık ya takılan bileziğe göremi değer biçiliyor kadınlara eşi iyi davranıyor değer veriyorsa altının ne önemi var o zaman sıra sıra bilezik takan birisiyle evlenseymiş adamın ne anası var ne babası hem diğer kadınlar bileziklerle geziyor diye değerleri biliniyor mu sanıyorsunuz.Karısını aldatıp sus payı olarak sürekli altın alan koca çoook,neyse arkadaşınıza Allah başka dert vermesin tek derdi başkalarının kolundaki bilezikler olsun ne diyeyimMerhaba arkadaşlar , gecen hafta kuzenim evlendi kardeşimden ayırmadığım çok Sevdiğim biriydi. Sorun şu ki evlenfiği kişinin annesi babası hayatta değil bir kızkardeşi var sadece kuzenim Çalışıyor eşi de özel bir işte Çalışıyor memur değil yani nişanlısının ailesi olmadığı için evi düğünü gelinliği vs Herşeyi kendi yaptı bir annesi babası hayatta olmadığı için kuzenime Bilezik vs takılmadı eşi yüz görümlüğü olarak tektaş beştaş falan almış ama onlar dışında düğünde para falan takmış gelenler sadece onların ailesinden görümcesi altın bi kolye taktı o kadar neyse gelelim asıl soruna bu kuzenim şimdi diper evlenen gelinlerin kolunda bilezikler görünce kendisinin değersiz olduğunu düşünüyormuş bana neden yapılmadı diye ağlıyor ne desem teselli edemiyorum siz ne dersiniz ?
yok takammışDiğer mesajları okumadım ama kuzeninizin ailesi takmış mı bilezik hani ne takılırsa onu takıyorlarya ondan sordum canım.
kuzenim arkadasım değil. amin canım :)yok artık ya takılan bileziğe göremi değer biçiliyor kadınlara eşi iyi davranıyor değer veriyorsa altının ne önemi var o zaman sıra sıra bilezik takan birisiyle evlenseymiş adamın ne anası var ne babası hem diğer kadınlar bileziklerle geziyor diye değerleri biliniyor mu sanıyorsunuz.Karısını aldatıp sus payı olarak sürekli altın alan koca çoook,neyse arkadaşınıza Allah başka dert vermesin tek derdi başkalarının kolundaki bilezikler olsun ne diyeyim
ailen ya da eşin dert etmedi mi? hiç mi yapmadılarAmaan dert etmesin benimkinin ailesi var da yapmadılar .şimdi çocuğum olacak onun için de hiçbişey almıyorlar bosversin
Annem bozuldu ama yapacak bişey yoktu . Eşim de ortada kaldı biraz onların yanindaydi, yok durumları iyi değil falan . ya bu bir kere olan bişey 2 tane de mi yapamadiniz 3 sene oldu hala içimde , kimseye söylemem, bundan dolayı onlara kin de gutmem sadece buna benzer bir konuyla karsilasirsam kesinlikle altta kalmayacagim bunu biliyorum . torunlarina bişey almadılar şimdilik bu da cabası bakalım. O da kafaya takmasin eşinin kimsesi yokmuş zaten onunla iyi gecinmeye baksın bence caninailen ya da eşin dert etmedi mi? hiç mi yapmadılar