Arkadaşlar ben henüz yeni evliyim ve düğünde takılan altınların bi kısmını borcumuza verdik bir bölümü duruyor. Allah izin verirse çok mecbur kalmadıkça bozmak istemiyorum bozulup çarçur olmasını istemiyorum ancak bi ev alınır vs. o zaman kullanabiliriz diye düşünüyorum sonuçta bozmak kolay ama bidaha yerine konmuyor hiçbişey ve giden gidiyor ve annemin bana herzaman öğütlediği bişey vardı kızım elindekine sahip çıkmasını bil erkekler düşünmez sen sahip ol gittimi gider derdi kötü gün olmadıkça sahip çık diye her zaman söyler ve gerçekden bi bayanın güvencesidir diye düşünüyorum Ama sanki eşimin ailesi benim altınlarıma takmış durumda ve rahatsız olmaya başladım gerçekden, geçen kayınvalidemdeyiz işte bana dedi aslında şu altınları bozsaydınız bi ev falan alırdınız gibisine, dünde kaynım eşime şakayla karışık işte altında yükseldi bozda şu altınları piyasa rahatlasın gibisine konuştu gülüşmeler falan bide kaynımın borcu falan var kendi kendine beklentiyemi giriyo anlamış değilim, kayınvalidem daha önce bi kaç kez daha böyle altın mevzusu yaptı. Yani biz yetişkin insanlarız neyi napıcağımızı bilmiyoruz sanki bide akıl vermiyolarmı sinir oluyorum sanki o altınlar bozulsa rahatlıycaklar sürekli böyle altın lafı yapılınca ister istemez canım sıkılıyo. Zaten öyle çok fazla bişeyim yok elbetteki ev alabilmiş olsam onlarıda eklerim ama şuan ev alıcak durumumuz olmadıgını k.validemde çok iyi biliyor çünkü borcumuz var o borç bitmeden hiçbişey yapamayız buna ragmen niye bunların lafı oluyor anlamıyorum. Evlenirken hiçbir destek görmedik zaten onların taktıgı takılarıda eşim aldı ve neticesinde yine bizden çıktı parası birde hala pişkin pişkin nasıl bunun lafını edebiliyolar anlamıyorum yani sanki illaki bozmamız gerekiyo bozarsak rahatlıycaklar. İnsanın zoruna gidiyo napıcam bilmiyorum böyle altın lafı yapıldımı canım sıkılıyo bozarız bozmayız bizi ilgilendirir ama millete dert olmuş benim altınım anlamadım gitti :18: