düğünün takıları ortaktır,geline falan ait değildir,benimki zenginlikten değil bence tokgözlülükten kaynaklanıyor, oldukça orta halli bir ailede büyüdüm.ama şükürler olsun babam hiç para biriktirme yatırım yapma sevdalısı değildi.ne kazanırsa o kadar harcanırdı.ben bu mantıkla büyüdüm.elimde fazla param olsun mutlaka kuzenlerimi arar sorarım ihtiyacın varmı diye? eşim ailesiyle iyi olsa yeminederim çok mutlu olurum,para versin,yardım etsin.çünkü bende paranın insanı hiçbir şekilde esir almaması gerektiğini düşünüyorum.şükürler olsun aynı babam tıynetinde eşim var.o yüzden şok oluyorum zaten ben sağlıktan bahsederken "kaç para verdin" diyen insanlara.
hala zengin değiliz,kendi yağımızda kavruluyoruz.ama aman şunumuz olsun bunumuz olsun diye kasmıyoruz.eşim kıskanç olduğu için çalışmıyorum öğretmenim ben,zaten çalışmaktan hoşlanmıyorum,ama çalışsam bile paramı ya da maaş kartımı eşime vermek isterdim.o asla almak istemez ama.biz ülkece değerlerimizden uzaklaştık asıl sorun bu. tartışma konusu olmak istemiyorum ben böyleyim,başkası başka şekilde.ama sadece yorum yapıyorum.kırılan varsa üzgünüm.