Selam kizlar ben Hollandadan yaziyorum. Turkiyede evlilik yaptim iki sene once ve bir oglum var bir yasinda. Annem gil Hollandaya geri dondukten nice sonra esim ona takilan 39 tane kucuk altini istedi vermek istemedim direndim neymis ailesi bir yere dugune gidince bizim adimiza onlar takacakmis bu adetmis. Her neyse sonunda vermek zorunda kaldim ama cok sacma. Tam 12 tane bilezigim vardi beni Hollandaya dogum icin yolladi kendimde gelcem diye kandirdi bileziklerimi orda biraktim bozdurur yanima gelir diye. Gelmedi bizim komsunun ogluna vermis borc diye zaten kayinvalidem gille altli ustlu oturuyorduk maddi yondende iyi degildik. Salaklik yapti gitti bozdurdu izin vermedigim halde bankaya once faize para yatirmak istedi haram dedim beni dinlemedi gitti elin ogluna verdi. O da ailesini kaziklayip bizi dolandirip kactimi:) Ben kiz oglan kiz gittigim halde dimdizlak kaldim simdi ailemin yanindayim. Hadi onu birakin bilezik yine yapilir. Beyfendinin 3 tane kredikarti var ve tam tamina bankaya 10500tl borcu var. En son canima tak etti ben Tr de yapamadim Hollandaya gidelim dedim kabul etti. Simdi babasi eve bakmiyo diye durmadan kredi cekip annesini, ablasini, yegenini ve arada gelip giden abisiyle yengesini besliyo. Bu durumda ben burda calisip ona para yollayacakmisim borcunu kapatmasi icin.... varmi boyle bu mantik yaaa
erkek dedigin dimdik ayaklari uzerinde duran yorganini ayagina gore uzatan karisinin eline bakmayan bir varliktir benim gozumde:S amaa nerdeeee.... simdi ben napcam bilmiyorum benim gibi salagi bi daha arasa bulamaz varyaaa.....!