Belki diğer konuyu görmeyen vardır diye bu seferde belirtmiştim. Ama evet haklısınız belirtmeme gerek yoktu şimdiMehir senin...evlendikten sonra elde edilen mallarda ikinizin mahkemede pay edilir diye biliyorum..hayirlisi olsun
Butun konularda sürekli eşinizin imam.oldugunu belirtiyorsunuz..bunun imamlıkla ilgisi yok insanlıkla ilgisi var insan hangi meslege girerse girsin kötuyse kötu iyiyse iyidir..sizinki insanliktan nasip almamış belli hayirlisi olsun hakkinda
satsa da sorun değil mahkeme onları tekrar aldırıyorAltın kadının artık yasa var die biliyorum. Dikkat edin satmasın satarsa size bişey kalmaz malesef.
Düğünde takıldığı için mutlaka cd falan vardir kasada da olsa satsada o altınlar eş..k gibi geri alınırAltın sizin hakkınız ama kasa adamın üzerine.
Bence hiç bir şey iddia edemezsiniz.
Emin misiniz buna ? Ben daha hiç satılan altının kanıtlandığını görmedim.Düğünde takıldığı için mutlaka cd falan vardir kasada da olsa satsada o altınlar eş..k gibi geri alınır
Merhaba. Kocamdan boşanmak istiyorum ve bunu ona dile getirdğimde direk kabul edeceğini düşünüyorum. Yani anlaşmalı boşanma olur. Dini nikahımız kıyılırken 125 gr (sadece takılan bilezikler) mehir istemiştim. Tabi ona da karşı çıkmıştı isteme falan diye. Ama ben yine de istedim. Şimdi boşansam o mehri vereceğini sanmıyorum kendisi imam bu arada. Peki ben boşanma davası açsam boşanma sonucu sadece 125 gr değilde takılan tüm bilezikler kolye künye ceyerk altın VS bunları mahkeme bana verir mi.
Bu arada herşeyi banka kasasına koyduk. Kasa onun adına girip alamıyorum. Ama anahtar ve kart bende. Yani ben olmadan gidip alamaz.
Oylemi. E ne guzelSAT
satsa da sorun değil mahkeme onları tekrar aldırıyor
Evet haberlerde emsal niteliğinde karar olarak açıklandı. Altınlar ortak olarak harcanmış dahi olsa o altınları adam yapıp tekrar kadına vermek zorunda. Ama ben suan anlaşmalı olduğum için yine de alabilir miyim onu merak ettimEmin misiniz buna ? Ben daha hiç satılan altının kanıtlandığını görmedim.
Ama sonuçta takılar takılırken herkes "geline" sunu yaptım şu kadar taktım diyor.kanunen tüm takılar kadının. ama bence yanlış. nasıl ki alınan mallar ortaksa altınlar da ortak olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?