- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Annesi ben gelinime en güzel şeyler yapıcam dedi.hem de erkek ailesi konuyu açmayınca benimkiler de açmadıMadem siz önem veriyorsunuz. Aileler niye bunu konusmadi daha önce?
ben yeni evlendim ama şunu anladım evlenenlerin paraya ihtiyacı oluyor .İşçiliksiz bilezik takıp gelini rezil etmeden 5 6 bilezik taksa daha iyi olmaz mıydı sonra bozdurunca değer kaybı olmazdıyani bunlar cok kisisel konular,
ben sahsen ogullarimin eslerine o degerde bir sey de takmam.
siz takar misiniz? hic kimseye o degerde bir hediye verdiniz mi?
İnsan kafasına takıuor , takmayım diyorum ama kaynanayı arayacak oluyorum aman boşver o çok mu değer verdi bana diyorumBana hiç bişey takılmadı kınada elimin içine kına yakılırken konulan çeyrek var ya o bile olmadı ne yani ben değersiz miyim sizin mantığınızla. Boşverin siz değerinizi altınla ölçmeyin. Bu arada trabzon set dediğiniz zaten çok pahalı bişey bunu yapabilmeleri bile çok büyük bişey bana göre.
Valla öyle olduBence ucuza gitmişsin panpaaaaa
Ya bir de kaynanam aradığımda diyor ki biz balayı dönüşü kaza yaptık arabanın önü baya hasar aldı.Ben güzel takı taktım millet görmemiş ondan nazar oldu da o kazayı yaptınız diyor .Gel de sinirlenmeBu maddiyatla alakalı bir şey canım. Isteyen 10 bilezik, bir trabzon set takar. Kimi hiçbirşey takmaz. Ama bunları düşünüp üzme kendini. Daha yeni evlisin,ileride daha önemli konular gelecek önüne. Altın ne ki diyeceksin. Huzur olsun gerisi boş. Mutluluğu altınla satın alamıyorsun. Ağladığında yanına eşini isteyeceksin bilezik değil, boşver. Hem düşün onu bulamayan insanlarda var.
Görüşesim hiç gelmiyor zaten ,sadece takı değil patavatsızca konuşuyor hem deHaklısın canım benim kaynanam bana trabzon setin yanı sıra Rize Set ve Diyarbakır burma kadayıf taktılar. Görenler kıskançlıktan çatım çatım çatladı...
Gelin gibi kıymetli bir hazine alıyorsan hiç kusura bakmasınlar karşılığını takmak zorundalar. Kaynanan seni sevmiyor bence görüşme onla benim ki sadece trabzon set taksaydı görüşmezdim çok net !
Allah bereket versin :)Bence de sana değer vermiyorlar. Trabzon set nedir, insan düşmanına takmaz o kadarcık şeyi. Ben de olsam çok bozulurdum. Hatta boşanmayı bile düşünürdüm.
Bana kaynanam 3 metre zincir bir trabzon set, kayınbabam 12 burma bilezik, görümcem 6 bilezik bir pırlanta set taktı. Kocam yüzgörümlüğü olarak beşi bir yerde, evlilik hediyesi olarak da mercedes araba şeyetti. Çok kıymetliyim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?