- 23 Ağustos 2019
- 374
- 1.572
- 33
- 35
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Ama annesi sürekli biz çok zenginiz biz okuduk senin ailen öyle değil Dİye beni ezmeye çalışıyorŞöyle bir internetten baktım da sadece trabzon set dediğiniz en düşüğü 20.000 den başlıyor
Hiç mi haber izlemiyorsunuz insanlar koronadan dolayı işsizler yemek parası bulamıyoruz diyorlar
anlamadım ki neden evlendin her şey bu kadar negatifken ?Tek sorunum bu değil ama herşey üst üste gelince o bari olmaydı diyorum .Evimde de hiç bir şey yeni değil bi salon bi yatak odası alındı.Evli moduna giremedim eşimden soğudum yaşadıklarımdan dolayı .Galiba çok uzun sürmez evliliğim de
Bol fıstıklı çıtır çıtır offf canım çekti...burma kadayıf ne ya
Nişanlıylen bile hiç böyle değildi annesi.Evlendik düğün günü resmen cadı olduanlamadım ki neden evlendin her şey bu kadar negatifken ?
Küpesi bile yok hasırınKızlar evleneli 2 aya yaklaştı ama halen kafama takıp üzülüyorum .Evlenirken kaynana hiç takı konusunu açmadı şunu takılacak diye biz de sormadık .trabzon seti küpesi yoktu bilezik ve kolye.bir tane de 15 gram işçiliği çok modern bi bilezik alındı.çok üzülüyorum gelinlerin kollarında 5 6 bilezik görünce.kaynanama göre taktıkları şey çok büyük herkes konuşuyormuş gözleri fal taşı gibi açılmış o takarken.Bir şey de demedim ama satmaya kalksam işçiliği çok olan şeyler değer kaybedecek .Gerçekten gelinlikli arkadaşlarımın resimlerine bakıyorum 5 6 hatta daha fazla bilezikler .Bana değer vermediğini düşünüyorum eş ailesinin .Onlara göre de Trabzon set varsa başka bilezik olmazmış ,gerçekten böyle mi o set takılınca başka bir şey takılmaz mi?
Şakamısın ya sen satılık mal mısın ki ucuza gitmişsin yazılan msja valla öyle oldu diyorsun kendini takılan altın kadar kıymetli olduguna bu kadar mı inandırdın. Pes diyorum bu kadar kıymetli mi dügünde altın takılması valla bana takılanları aynı gün çıkarıp kaldırdım umrumda bile olmadı ne diye kolunda bilmem kaç bilezik olanlara özeniyorsunuz yuvanızda huzur mutluluk varmı kocan iyi mi bunlar daha önemli degil mi 20 bilezik takan kötü bir eşin olsa daha mı mutlu olacaksın aaa kocam kötü olsa da bana çok kıymet veriyor şu kadar bilezik taktı diye mi düşüneceksinValla öyle oldu
Bir Trabzon set 30 milyardan fazla senin ailen 30 milyarlık saatmi taktı damata.Saat taktı onu mesela pahalı bir markanın kendi seçti saatini .bize bir şey sormadılar
Yalnız sen kaynananla evlı degılsın, bılmem farkında mısın?Nişanlıylen bile hiç böyle değildi annesi.Evlendik düğün günü resmen cadı oldu
50 binBir Trabzon set 30 milyardan fazla senin ailen 30 milyarlık saatmi taktı damata.
Para biriktirmeden neden evlendin ki?Tek sorunum bu değil ama herşey üst üste gelince o bari olmaydı diyorum .Evimde de hiç bir şey yeni değil bi salon bi yatak odası alındı.Evli moduna giremedim eşimden soğudum yaşadıklarımdan dolayı .Galiba çok uzun sürmez evliliğim de
Hayır ama geline takılır zaten ailem de bilezik taktı.Ama ailesi sürekli biz zenginiz bizim aile hep okumuş senin ailen öyle değil demeye getirir.Ezmeye çalışır ama görünürde birşey yapmadılarBir Trabzon set 30 milyardan fazla senin ailen 30 milyarlık saatmi taktı damata.
HaykırdımmHaklısın canım benim kaynanam bana trabzon setin yanı sıra Rize Set ve Diyarbakır burma kadayıf taktılar. Görenler kıskançlıktan çatım çatım çatladı...
Gelin gibi kıymetli bir hazine alıyorsan hiç kusura bakmasınlar karşılığını takmak zorundalar. Kaynanan seni sevmiyor bence görüşme onla benim ki sadece trabzon set taksaydı görüşmezdim çok net !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?