Düğünde Trabzon set takılınca başka takı takılmaz mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay tövbeler olsun yine
Az altın taktın diye kaynanayı arayacak raddeye gelmek hem de düğünden 2 3 ay sonra
Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz valla ağzım açık okuyorum
Bana denk gelse böyle gelin alır ağzının payını oturur

anlamadım ki neden evlendin her şey bu kadar negatifken ?

Küpesi bile yok hasırın set sayılmazki o. Yazık size gerçekten üzüldüm.

Valla öyle oldu
Şakamısın ya sen satılık mal mısın ki ucuza gitmişsin yazılan msja valla öyle oldu diyorsun kendini takılan altın kadar kıymetli olduguna bu kadar mı inandırdın. Pes diyorum bu kadar kıymetli mi dügünde altın takılması valla bana takılanları aynı gün çıkarıp kaldırdım umrumda bile olmadı ne diye kolunda bilmem kaç bilezik olanlara özeniyorsunuz yuvanızda huzur mutluluk varmı kocan iyi mi bunlar daha önemli degil mi 20 bilezik takan kötü bir eşin olsa daha mı mutlu olacaksın aaa kocam kötü olsa da bana çok kıymet veriyor şu kadar bilezik taktı diye mi düşüneceksin

Bende 13 tane isciliksiz bilezik var. Trabzon setinden daha mi fazla para ediyor şimdi anlamadım 3 yıldır evliyim 13 tanesini bir arada hic takmadım. Bizim köyde teyzeler takıyor öyle sarı sarı . Istanbulda kolumda o kadar bilezikle gezsem akşama kolumu koparirlar bilezikler için

Konunun gerçek olduğuna inanmak istemiyorum mantıksız
Sanki hint kumaşısısınız da hani
Bilezik istiyorsanız heves ediyorsanız kuyumcu var gidin parasını ödeyin alın
Sizin ekonomiden haberiniz yok herhalde dediğim gibi kuyumcuya gidip alabilirsiniz

Para biriktirmeden neden evlendin ki?

Trabzon set takmıslar, bilezik takmışlar. Keşke daha fazlasını istemek yerine azcik şükretmeyi bilseniz, teşekkürü bilseniz.

Bileziği kv, kp den değil, kocanızdan ve kendi ailenizden isteseniz vede kendi değerinizi altınla, parayla olcmeseniz, inanın mutlu olursunuz...

Bileziklerimi kocam altı, herşeyi o yaptı...

Haykırdımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…