- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Hem ucuza getirmişler hem patavatsız...Görüşesim hiç gelmiyor zaten ,sadece takı değil patavatsızca konuşuyor hem de
Takıyorum kafama valla kaynanam çok matah bişey takmış gibi konuşuyor .balayı dönüşü kaza yaptık ben güzel takı taktım ondan nazar oldular diyorGerçekten bunu takıyor musunuz kafaya evlilikte takı olayı çok eskilerde kaldı zaman çok değişti
burma kadayıf ne yaHaklısın canım benim kaynanam bana trabzon setin yanı sıra Rize Set ve Diyarbakır burma kadayıf taktılar. Görenler kıskançlıktan çatım çatım çatladı...
Gelin gibi kıymetli bir hazine alıyorsan hiç kusura bakmasınlar karşılığını takmak zorundalar. Kaynanan seni sevmiyor bence görüşme onla benim ki sadece trabzon set taksaydı görüşmezdim çok net !
Valla konuşulacak bir kadın değil kaynana.Keşke hiç evlenmeseydim diyorum başka sorunlarımızda varAltin değer mi bilmiyorum insanların durumuna göre alinip veriliyor. Benim eşim kendi 5 bilezik aldi onuda ailesi vs takmış oldu, kardeşim bekar mesela suansa annem 200 gr altin yaptı, çerçeveli kolye istiyorlarmış dedi onu da aldi, set istiyorlarmış dedi onuda evleneceği zaman aliriz dedi. Ben evlendim ama annem ne istenir bilmiyor,ben ne set ne bisey istedim önem vermediğimden, simdi annem duyuyor etraftan 10 bilezik olmazsa kavga cikiyormus diye oturdu yaptı hepsini , isteseydiniz sizede yaparlardı. Biz de altin konusunda konuşmadık, set istemem dedim ee haliyle yapma gereği duymadılar :
Saat taktı onu mesela pahalı bir markanın kendi seçti saatini .bize bir şey sormadılarÇok üzülüyorsan canım çalış kendi paranla bilezikler yap kendine. Sizin kendi aileniz ne taktı damat beye buda önemli.
Matah bısey takmıs zaten haklı kadın, ben Sana bir Ceyrek takardım sadece.Takıyorum kafama valla kaynanam çok matah bişey takmış gibi konuşuyor .balayı dönüşü kaza yaptık ben güzel takı taktım ondan nazar oldular diyor
Bence de sana değer vermiyorlar. Trabzon set nedir, insan düşmanına takmaz o kadarcık şeyi. Ben de olsam çok bozulurdum. Hatta boşanmayı bile düşünürdüm.
Bana kaynanam 3 metre zincir bir trabzon set, kayınbabam 12 burma bilezik, görümcem 6 bilezik bir pırlanta set taktı. Kocam yüzgörümlüğü olarak beşi bir yerde, evlilik hediyesi olarak da mercedes araba şeyetti. Çok kıymetliyim ben.
Boşver takilma , sorunlarınızı bilmiyorum ama takma yok say . Eşinle iyisen, annesi ve sizin aranızda dengeyi koruyorsa hic takılma. Mutlu olmaya bakValla konuşulacak bir kadın değil kaynana.Keşke hiç evlenmeseydim diyorum başka sorunlarımızda var
Tek sorunum bu değil ama herşey üst üste gelince o bari olmaydı diyorum .Evimde de hiç bir şey yeni değil bi salon bi yatak odası alındı.Evli moduna giremedim eşimden soğudum yaşadıklarımdan dolayı .Galiba çok uzun sürmez evliliğim deAltın fiyatlarından haberiniz var mı?
ben yeni evlendim ama şunu anladım evlenenlerin paraya ihtiyacı oluyor .İşçiliksiz bilezik takıp gelini rezil etmeden 5 6 bilezik taksa daha iyi olmaz mıydı sonra bozdurunca değer kaybı olmazdı
Eşim iyi ama soğudum.pişman oldum evlendiğime.Annesi çok patavatsızca evlilikten de soğuttuBoşver takilma , sorunlarınızı bilmiyorum ama takma yok say . Eşinle iyisen, annesi ve sizin aranızda dengeyi koruyorsa hic takılma. Mutlu olmaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?