Düğünde Trabzon set takılınca başka takı takılmaz mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten bunu takıyor musunuz kafaya evlilikte takı olayı çok eskilerde kaldı zaman çok değişti
Takıyorum kafama valla kaynanam çok matah bişey takmış gibi konuşuyor .balayı dönüşü kaza yaptık ben güzel takı taktım ondan nazar oldular diyor

burma kadayıf ne ya

Altin değer mi bilmiyorum insanların durumuna göre alinip veriliyor. Benim eşim kendi 5 bilezik aldi onuda ailesi vs takmış oldu, kardeşim bekar mesela suansa annem 200 gr altin yaptı, çerçeveli kolye istiyorlarmış dedi onu da aldi, set istiyorlarmış dedi onuda evleneceği zaman aliriz dedi. Ben evlendim ama annem ne istenir bilmiyor,ben ne set ne bisey istedim önem vermediğimden, simdi annem duyuyor etraftan 10 bilezik olmazsa kavga cikiyormus diye oturdu yaptı hepsini , isteseydiniz sizede yaparlardı. Biz de altin konusunda konuşmadık, set istemem dedim ee haliyle yapma gereği duymadılar :

Valla konuşulacak bir kadın değil kaynana.Keşke hiç evlenmeseydim diyorum başka sorunlarımızda var

Takıyorum kafama valla kaynanam çok matah bişey takmış gibi konuşuyor .balayı dönüşü kaza yaptık ben güzel takı taktım ondan nazar oldular diyor
Matah bısey takmıs zaten haklı kadın, ben Sana bir Ceyrek takardım sadece.
Nasılsa memnumıyetsızsın bari degsın derdım

Babam şu kadar takı takılacak demedi. Eşimin ailesinin katkısı yoktu. Kendi yapti herseyi. Eşim gerdanlık seti ve 28 gramlık 7 bilezik taktı. Babamlar abimlar 30 yada 31 Gr bilezikler taktı. Toplam yarım kg altınım oldu. Birkaç sene tuttuktak sonra satıp ev parası yaptım.

Ama dediğim gibi eşim içinden geleni yaptı kesir olmadı bizde.

Senin altınların pek olmamış. Yeni evlenen bir çift için takı önemlidir. Borç harç çok oluyor çünkü.

Altın fiyatlarından haberiniz var mı?
Tek sorunum bu değil ama herşey üst üste gelince o bari olmaydı diyorum .Evimde de hiç bir şey yeni değil bi salon bi yatak odası alındı.Evli moduna giremedim eşimden soğudum yaşadıklarımdan dolayı .Galiba çok uzun sürmez evliliğim de

Şuan gram olmuş 500 tl bunu bileziğe vur bir bilezik kaça geliyor.
İsterken istenir ama yapana sor bir de, altını almak kolay mı diye ?
Yapmayın gösteriş yapacağım diye kendinizi üzmeyin.

ben yeni evlendim ama şunu anladım evlenenlerin paraya ihtiyacı oluyor .İşçiliksiz bilezik takıp gelini rezil etmeden 5 6 bilezik taksa daha iyi olmaz mıydı sonra bozdurunca değer kaybı olmazdı

ama alinmis zaten,
ihtiyaciniz olan para ne kadardir ki bu alinan hediyelerle karsilayamiyorsunuz?

su konuda bir sey diyemiyorum,
benim esimin ailesi de bana hediye alacaklari donem ne istedigimi sormuslardi, ben de isciligi olmayan bir urun alabileceklerini zira altin takmadigimi soylemistim. Ona gore birlikte secmistik.

Siz de keske beklentinizi soyleseydiniz, ama ben soyledim onlar yapmadi diyorsaniz da bosuna kendinizi dertlendirmeyin boyle seylerle, en nihayetinde hediyedir, begenmeseniz bile tesekkur etmekten fazlasi hos olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…