Çok kolay ayrılıyorum demek sankiŞimdiden göstermişler yüzlerini hâlâ evlenmeyi mi düşünüyorsun
Şok şok şok içindeyim nişanlımda diyor ki annem uzatmalı izin aldı o yüzdendir diyor ya tamamda aynı gün mü yapmanız lazım kardesşmSeviyesiz tiplermiş yani elinden bir şey gelmez bu yaştan sonra değişmezler ve daha evlenmeden böyle şeyler yapmışlar köprüyü geçene kadar taktiği bile yapmamışlar. Artık ilerisi olursa nasıl davranırlar siz düşünün
Çok sinsi ve kıskanç insanlara benziyor kaynana ve görümceniz. Yol yakınken evlenmeyin bence derim. Evlenince çok çektirir bunlar, sınır falan tanımazlar, nişanlınız da dengeyi kuramaz gibi geldi bana.Gerçekten fikrinize çok ihtiyacım var nişanlımın kız kardeşi mesleği ile düzgün olmasına rağmen nasıl böyle görgüsüz tavırlar yapar hâlâ anlamıyorum düğün konusunda da bir saç seçiyorum ve ben de aynısını yapacağım diyor üstüne biz tatili muğla’da düşünüyorduk ve tam olarak düğünden bir gün sonra bizimle aynı ilde aynı günde tatile gidiyorlar anne kız ve üstelik düğünde pisti olmamak için kendi giydikleri rengin örneğin bebe mavisi giyiyorsa annemin Saks mavisi giymesini bile istemeyen insanlar nasıl bu tarz hareketler yapabilir aklım almıyor sizce bu normal mi
Yani bu ailenin şu yapısı var çok sakin gibi duruyor ancak alttan alta hep böyle bir tavırlar var gibi hissediyorum yani örneğin düğünde annemle benzer tonlar bile giymeyi istemeyecek kadar titiz düşünen insan nasıl olur da bu tarz bir davranışa girerler ben abimin düğününde abimin düğününde abimin kayınvalidesi annem ben aynı renk giydik ve kim ne renk giyecek diye aklımıza bile gelmedi bunu sormak ve o gün hiç kimse birbirini ne kırıldığını pisti o derdine girdi yani mesela nişanda hepimizin elinde iPhone vardı nişanlımla kız kardeşi o günden sonra iPhone aldı ve mesela doğum günüm olduğunda kutlamadi iki gün sonra ay işte pasta görünce aklıma geldi dedi o şekilde kutlama yapmaya çalıştı yani bunlar nasıl insanlar ve yani ve bu kızın mesele kötü bir meslek değil hani açık açık burada anlatamıyorum ve hiç Ummazsınız yani resmen sanki köyde yaşayan cahil bir insanmış gibi tavırlar yani bu insan hani meslek sahibi okumuş bir insan yani nasıl bu tarz bir hareketlere girebilirler ben anlamıyorum ben bir görümceim aynı zamanda hayatta böyle şeyler yapmadım yani bunlar çok normalmiş gibi duruyor ancak çok rahatsız edici
Aynı yeri seçmişler deyince aynı otel sandım, aynı şehirmiş. Abartmayın koskocaman şehir size mi ait? Türkiyede insanlar yaz tatiline zaten genelde ya muğlaya ya antalyaya gidiyorlar. Nişanlınız da demiş annesi oğlunun evlilik sürecinde uzatmalı izin almış, çocuğunu evlendirdikten sonra da tatile çıkıyor işte. Bunu kendinize yormanız çok tuhaf. Hani tatile ibizaya falan gitseniz bize özenip gidiyolar demenizi anlıycam da muğla yahu.Gerçekten fikrinize çok ihtiyacım var nişanlımın kız kardeşi mesleği ile düzgün olmasına rağmen nasıl böyle görgüsüz tavırlar yapar hâlâ anlamıyorum düğün konusunda da bir saç seçiyorum ve ben de aynısını yapacağım diyor üstüne biz tatili muğla’da düşünüyorduk ve tam olarak düğünden bir gün sonra bizimle aynı ilde aynı günde tatile gidiyorlar anne kız ve üstelik düğünde pisti olmamak için kendi giydikleri rengin örneğin bebe mavisi giyiyorsa annemin Saks mavisi giymesini bile istemeyen insanlar nasıl bu tarz hareketler yapabilir aklım almıyor sizce bu normal mi
Yani bu ailenin şu yapısı var çok sakin gibi duruyor ancak alttan alta hep böyle bir tavırlar var gibi hissediyorum yani örneğin düğünde annemle benzer tonlar bile giymeyi istemeyecek kadar titiz düşünen insan nasıl olur da bu tarz bir davranışa girerler ben abimin düğününde abimin düğününde abimin kayınvalidesi annem ben aynı renk giydik ve kim ne renk giyecek diye aklımıza bile gelmedi bunu sormak ve o gün hiç kimse birbirini ne kırıldığını pisti o derdine girdi yani mesela nişanda hepimizin elinde iPhone vardı nişanlımla kız kardeşi o günden sonra iPhone aldı ve mesela doğum günüm olduğunda kutlamadi iki gün sonra ay işte pasta görünce aklıma geldi dedi o şekilde kutlama yapmaya çalıştı yani bunlar nasıl insanlar ve yani ve bu kızın mesele kötü bir meslek değil hani açık açık burada anlatamıyorum ve hiç Ummazsınız yani resmen sanki köyde yaşayan cahil bir insanmış gibi tavırlar yani bu insan hani meslek sahibi okumuş bir insan yani nasıl bu tarz bir hareketlere girebilirler ben anlamıyorum ben bir görümceim aynı zamanda hayatta böyle şeyler yapmadım yani bunlar çok normalmiş gibi duruyor ancak çok rahatsız edici
Tanıştırayım; (.) nokta, (,) virgül, (A) büyük harf. Herhangi bir metin yazarken bu üçlüyü kullanırız okuma yazmaya yeni geçmediysek.Gerçekten fikrinize çok ihtiyacım var nişanlımın kız kardeşi mesleği ile düzgün olmasına rağmen nasıl böyle görgüsüz tavırlar yapar hâlâ anlamıyorum düğün konusunda da bir saç seçiyorum ve ben de aynısını yapacağım diyor üstüne biz tatili muğla’da düşünüyorduk ve tam olarak düğünden bir gün sonra bizimle aynı ilde aynı günde tatile gidiyorlar anne kız ve üstelik düğünde pisti olmamak için kendi giydikleri rengin örneğin bebe mavisi giyiyorsa annemin Saks mavisi giymesini bile istemeyen insanlar nasıl bu tarz hareketler yapabilir aklım almıyor sizce bu normal mi
Balayı yerini değiştir. Kesinlikle ve ki seyede söyleme. Eminim giderkenki yolculuğuda beraber yapmayı planlamışlardırGerçekten fikrinize çok ihtiyacım var nişanlımın kız kardeşi mesleği ile düzgün olmasına rağmen nasıl böyle görgüsüz tavırlar yapar hâlâ anlamıyorum düğün konusunda da bir saç seçiyorum ve ben de aynısını yapacağım diyor üstüne biz tatili muğla’da düşünüyorduk ve tam olarak düğünden bir gün sonra bizimle aynı ilde aynı günde tatile gidiyorlar anne kız ve üstelik düğünde pisti olmamak için kendi giydikleri rengin örneğin bebe mavisi giyiyorsa annemin Saks mavisi giymesini bile istemeyen insanlar nasıl bu tarz hareketler yapabilir aklım almıyor sizce bu normal mi
Amannn aynı yer deyince ben de aynı otel sandım.. bunun haber değeri yokGerçekten fikrinize çok ihtiyacım var nişanlımın kız kardeşi mesleği ile düzgün olmasına rağmen nasıl böyle görgüsüz tavırlar yapar hâlâ anlamıyorum düğün konusunda da bir saç seçiyorum ve ben de aynısını yapacağım diyor üstüne biz tatili muğla’da düşünüyorduk ve tam olarak düğünden bir gün sonra bizimle aynı ilde aynı günde tatile gidiyorlar anne kız ve üstelik düğünde pisti olmamak için kendi giydikleri rengin örneğin bebe mavisi giyiyorsa annemin Saks mavisi giymesini bile istemeyen insanlar nasıl bu tarz hareketler yapabilir aklım almıyor sizce bu normal mi
Ne sesi çıkarsın adam, muğla dediğin koskoca şehir. Bazı beldelerin arasında 4-5 saat yol var. Şehri biz kapattık siz gelmeyin mi desin?Sevgili nisanlınız balayı olayına ses çıkarmıyor mu? Esas mesele bu. Onun aldığı/ alacağı tavır, verdiği/vereceği tepkiler size davranışları belirleyecek.
Ben olsam balayının yerini degiştirirdim. Umarım Anneci biri ile evlenmiyorsunuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?