düğünden bir gün sonra balayına gideceğiz ve görümcem ve kayınvalidem de aynı günü ve aynı yeri seçmişler yani memleketi lütfen akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nostres

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2025
33
-34
1
29
Gerçekten fikrinize çok ihtiyacım var nişanlımın kız kardeşi mesleği ile düzgün olmasına rağmen nasıl böyle görgüsüz tavırlar yapar hâlâ anlamıyorum düğün konusunda da bir saç seçiyorum ve ben de aynısını yapacağım diyor üstüne biz tatili muğla’da düşünüyorduk ve tam olarak düğünden bir gün sonra bizimle aynı ilde aynı günde tatile gidiyorlar anne kız ve üstelik düğünde pisti olmamak için kendi giydikleri rengin örneğin bebe mavisi giyiyorsa annemin Saks mavisi giymesini bile istemeyen insanlar nasıl bu tarz hareketler yapabilir aklım almıyor sizce bu normal mi
Yani bu ailenin şu yapısı var çok sakin gibi duruyor ancak alttan alta hep böyle bir tavırlar var gibi hissediyorum yani örneğin düğünde annemle benzer tonlar bile giymeyi istemeyecek kadar titiz düşünen insan nasıl olur da bu tarz bir davranışa girerler ben abimin düğününde abimin düğününde abimin kayınvalidesi annem ben aynı renk giydik ve kim ne renk giyecek diye aklımıza bile gelmedi bunu sormak ve o gün hiç kimse birbirini ne kırıldığını pisti o derdine girdi yani mesela nişanda hepimizin elinde iPhone vardı nişanlımla kız kardeşi o günden sonra iPhone aldı ve mesela doğum günüm olduğunda kutlamadi iki gün sonra ay işte pasta görünce aklıma geldi dedi o şekilde kutlama yapmaya çalıştı yani bunlar nasıl insanlar ve yani ve bu kızın mesele kötü bir meslek değil hani açık açık burada anlatamıyorum ve hiç Ummazsınız yani resmen sanki köyde yaşayan cahil bir insanmış gibi tavırlar yani bu insan hani meslek sahibi okumuş bir insan yani nasıl bu tarz bir hareketlere girebilirler ben anlamıyorum ben bir görümceim aynı zamanda hayatta böyle şeyler yapmadım yani bunlar çok normalmiş gibi duruyor ancak çok rahatsız edici

Şok şok şok içindeyim nişanlımda diyor ki annem uzatmalı izin aldı o yüzdendir diyor ya tamamda aynı gün mü yapmanız lazım kardesşm

Çok sinsi ve kıskanç insanlara benziyor kaynana ve görümceniz. Yol yakınken evlenmeyin bence derim. Evlenince çok çektirir bunlar, sınır falan tanımazlar, nişanlınız da dengeyi kuramaz gibi geldi bana.

Aynı yeri seçmişler deyince aynı otel sandım, aynı şehirmiş. Abartmayın koskocaman şehir size mi ait? Türkiyede insanlar yaz tatiline zaten genelde ya muğlaya ya antalyaya gidiyorlar. Nişanlınız da demiş annesi oğlunun evlilik sürecinde uzatmalı izin almış, çocuğunu evlendirdikten sonra da tatile çıkıyor işte. Bunu kendinize yormanız çok tuhaf. Hani tatile ibizaya falan gitseniz bize özenip gidiyolar demenizi anlıycam da muğla yahu.

Hele iphone çıkarımınıza söyleyecek söz bile bulamadım Benim nişanımda herkeste iphone vardı diye iphone aldı yazmışsınız yok devenin başı Çok çiğ duruyor şu söyledikleriniz. Bir tık ötesi ben nefes alıyorum diye nefes alıyolar falan demeniz. Muğlaya tatile gitmek, iphone almak o kadar genel şeyler ki, hani çok zorlama özentilik çıkartmaya çalışmışsınız.

Sizin bu aşırı mantıklı çıkarımlarınıza göre karşı taraf da şey desin o zaman: “ben düğünde mavi giyicem diye dünürüm de gidip mavi elbise almaya çalışıyor.” Sizin mantıkla aynı mantık.

Son düzenleme:
Aynı il dediğiniz yerde kaç tane tatil beldesi var. Aynı otel deseniz tamam da tatil yeri diyince herkesin aklına gelen 2-3 yerden biri o bölge. Bende gördüler iphone aldılar ne demek? Bir tek sizin elinizde mi vardı, memlekete siz mi getirdiniz o telefonu?

Başka sorunlar varsa onları yazın çünkü tatil ve telefon sorun gibi görünmüyor.

Ay bir de hak verenler olmuş konu sahibine bayılızam şimdi türkiyede 10-15 milyon kişinin kullandığı bir markadan ürün alıyorsunuz ve daha önce nişanına gittiğiniz pembiş gelin “benim nişanımdaki insanlarda o marka vardı diye aldı kıskanç” diyor arkanızdan Allah şifa versin.

Nereye tatile gidecekler ki Allâh aşkına? Ağrı Patnos uygun mu sizin için yerli turist ya antalyayı, ya izmiri yada muğlayı tercih ediyor tatil için. Belki Muğla'ya kadar birlikte gideriz herkes ayrı ayrı tatilini yapar sonra birlikte döneriz diye düşünmüşlerdir. Abartmayın bence. İphone konusu muazzam komik lütfen başka hiçbir yerde anlatmayın

Tanıştırayım; (.) nokta, (,) virgül, (A) büyük harf. Herhangi bir metin yazarken bu üçlüyü kullanırız okuma yazmaya yeni geçmediysek.

Karşı tarafta sorun yok. Siz görümcem beni kıskanıyor sendromuna girmişsiniz.

Aynı otele mi geliyorlar beraber mi gideceksiniz anlamadım. Muğla çok büyük bir il. Datça Bodrum Marmaris Milas hepsi Muğla da. Düğünden sonra onların da tatil yapmaları normal. Onlar da yorulmuş olabilir. Eğer aynı otele geliyorlarsa ben olsam iptal ederdim balayımı değiştirirdim. Ama sadece aynı il ise görmezden gelin.

Balayı yerini değiştir. Kesinlikle ve ki seyede söyleme. Eminim giderkenki yolculuğuda beraber yapmayı planlamışlardır

Aynı otel değilmiş. Gidiş-geliş yolculuğunda peşinize takılmazlarsa sorun yok bence zaten sizin otele giremezler ee siz de çıkmazsınız

Amannn aynı yer deyince ben de aynı otel sandım.. bunun haber değeri yok

Sevgili nisanlınız balayı olayına ses çıkarmıyor mu? Esas mesele bu. Onun aldığı/ alacağı tavır, verdiği/vereceği tepkiler size davranışları belirleyecek.

Ben olsam balayının yerini degiştirirdim. Umarım Anneci biri ile evlenmiyorsunuzdur.

Ne sesi çıkarsın adam, muğla dediğin koskoca şehir. Bazı beldelerin arasında 4-5 saat yol var. Şehri biz kapattık siz gelmeyin mi desin?

Şuraya bırakayım listeyi ki çok eksik var burada. Kıyıda köşede kalmış az bilinen yerler yok. Hatta kıyıda köşede kalmamış yerler de yokmuş.

Bodrum Yarımadası
  • Bodrum Merkez
  • Gümüşlük
  • Yalıkavak
  • Turgutreis
  • Bitez
  • Ortakent
  • Torba
  • Gündoğan
  • Türkbükü
  • Akyarlar
  • Aspat
Marmaris ve Çevresi
  • Marmaris Merkez
  • İçmeler
  • Turunç
  • Selimiye
  • Bozburun
  • Söğüt
  • Hisarönü
  • Orhaniye
  • Kumlubük
  • Amos
Fethiye ve Çevresi
  • Fethiye Merkez
  • Ölüdeniz
  • Çalış Plajı
  • Kayaköy
  • Faralya (Uzunyurt)
  • Kabak Koyu
  • Yanıklar
  • Göcek (aynı zamanda yat turizmi için çok popüler)
Datça Yarımadası
  • Datça Merkez
  • Eski Datça
  • Palamutbükü
  • Hayitbükü
  • Ovabükü
  • Mesudiye
  • Knidos (tarihi alan)
Diğer Popüler Yerler (Muğla Geneli)
  • Akyaka (Ula ilçesi) – Azmak Nehri ile ünlüdür
  • Gökova Körfezi – Doğal güzellikleriyle bilinir
  • Sarıgerme (Ortaca) – Sakin bir sahil beldesi
  • Dalyan (Ortaca) – Caretta caretta kaplumbağaları ve İztuzu Plajı ile meşhur
  • Köyceğiz – Göl ve kaplıcalar, doğa turizmi için uygundur
  • Sultaniye Kaplıcaları – Termal turizm severler için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…