düğünden bir gün sonra balayına gideceğiz ve görümcem ve kayınvalidem de aynı günü ve aynı yeri seçmişler yani memleketi lütfen akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uğraştığınız şeyler çok saçma kusura bakmayın. Yok elbise rengiymiş, yok telefon markasıymış, yok doğumgününü kutlamamış. Ay bir de aynı saç varmış, nasıl olabilir böyle bir şey yazık size!!! Lütfen hayatınızda başka meşgaleler edinin ve rahatsızsanız mesafe koyun. Aynı otel, aynı belde değilse nereye tatile gittiklerine laf etme hakkınız da yok

Konu sahibi bu konu açınca oteller yakın diye düşündüm.

Basliga "yani memleketi" demissiniz. Kadin ve kizi, tatil beldesi olan memleketlerine gidiyorlar. Siz farkli yere gitseydiniz daha basindan madem. Ayni gun olmasi da hani siz nasi dugun sonrasi gidiyorsaniz onlar da "oh isler bitti hadi gidelim" diye hareket etmisler. Bu kafayla mutlu olamazsiniz. Hele ki iphone... biraz daha olgunlasmaliydiniz evlilik dusunmeden once

Telefon markası takılacak bir şey bile değil. Yolculuğu aynı arabada yapmadığınız sürece (belli ki farklı yere gidecekler Muğla'da) sorun yok. Kendinizi bu kadar erkenden doldurmayın.

Aynı yer derken sanki aynı otel. Muğla tamam da neresi? Datça mı? Fethiye mi? Marmaris mi? Bodrum mu? Bunların hepsi ayrı ayrı tatil beldesi. bihaber misiniz?

İPhone olayına yorum yapmıyorum.

İş kendinize gelince ton farkı olan renk canım demeyi biliyorsunuz ama. Şehirdeki ilçe farkını kabul etmezken.

biz tatili muğla’da düşünüyorduk ve tam olarak düğünden bir gün sonra bizimle aynı ilde aynı günde tatile gidiyorlar anne kız
Aynı ilde tatil yapmalarinda sorun yok ama balayinda görüşelim derlerse ya da nişanlın hadi annemlerin yanına gidelim derse,
o zaman aksiyon almayı düşünebilirsiniz.

kaç ay oldu nişanlanalı? Düğün ne zaman?
Bana pek pişmemiş bir ilişki izlenimi verdi

Siz nereye gitmek istiyorsunuz söyleyin şehri boşaltsınlar maazallah başka balayı çifti ile otelde denk geleceksiniz. Aynı arabada aynı otele gitmeyecek biri için fazla drama queensiniz

Koca Muğlaya gidiyorsunuz belde belde bir sürü yeri var. Sanki aynı Otele gidiyorlar.

Emin olun onlar da sizi görmek istemiyorlar. Demek ki ne kadar yorulduylarsa dinlenmeye ihtiyaç duymuşlar..

Biraz Dünyanızı genişletin. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor.

Daha yeni evlenmişsiniz kocanızı Ailesine karşı doldurmayın yoksa en çok sizin canınız sıkılır.

Siz niye kadının memleketinde balayı ayarladiniz ki insanlar düğünlerden sonra genelde dinlenmeye tatile/memlekete falan giderler zaten. Kadının memleketi bı tane ama sizin tatil için şehir seceneginiz çok fazla

Siz niye kadının memleketinde balayı ayarladiniz ki insanlar düğünlerden sonra genelde dinlenmeye tatile/memlekete falan giderler zaten. Kadının memleketi bı tane ama sizin tatil için şehir seceneginiz çok fazla
Yok memleketi değil ben yanlış ifade etmişim yer olarak yazdım

Ne biliyosunda konuşuyorsun kimseyi yorduğum yok benim kimseden kırık çöp bile istemedim zorba tayfa gelmiş sizin gibi ahmaklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…