- 25 Şubat 2024
- 517
- 1.599
- 33
- 34
Uğraştığınız şeyler çok saçma kusura bakmayın. Yok elbise rengiymiş, yok telefon markasıymış, yok doğumgününü kutlamamış. Ay bir de aynı saç varmış, nasıl olabilir böyle bir şey yazık size!!! Lütfen hayatınızda başka meşgaleler edinin ve rahatsızsanız mesafe koyun. Aynı otel, aynı belde değilse nereye tatile gittiklerine laf etme hakkınız da yokGerçekten fikrinize çok ihtiyacım var nişanlımın kız kardeşi mesleği ile düzgün olmasına rağmen nasıl böyle görgüsüz tavırlar yapar hâlâ anlamıyorum düğün konusunda da bir saç seçiyorum ve ben de aynısını yapacağım diyor üstüne biz tatili muğla’da düşünüyorduk ve tam olarak düğünden bir gün sonra bizimle aynı ilde aynı günde tatile gidiyorlar anne kız ve üstelik düğünde pisti olmamak için kendi giydikleri rengin örneğin bebe mavisi giyiyorsa annemin Saks mavisi giymesini bile istemeyen insanlar nasıl bu tarz hareketler yapabilir aklım almıyor sizce bu normal mi
Yani bu ailenin şu yapısı var çok sakin gibi duruyor ancak alttan alta hep böyle bir tavırlar var gibi hissediyorum yani örneğin düğünde annemle benzer tonlar bile giymeyi istemeyecek kadar titiz düşünen insan nasıl olur da bu tarz bir davranışa girerler ben abimin düğününde abimin düğününde abimin kayınvalidesi annem ben aynı renk giydik ve kim ne renk giyecek diye aklımıza bile gelmedi bunu sormak ve o gün hiç kimse birbirini ne kırıldığını pisti o derdine girdi yani mesela nişanda hepimizin elinde iPhone vardı nişanlımla kız kardeşi o günden sonra iPhone aldı ve mesela doğum günüm olduğunda kutlamadi iki gün sonra ay işte pasta görünce aklıma geldi dedi o şekilde kutlama yapmaya çalıştı yani bunlar nasıl insanlar ve yani ve bu kızın mesele kötü bir meslek değil hani açık açık burada anlatamıyorum ve hiç Ummazsınız yani resmen sanki köyde yaşayan cahil bir insanmış gibi tavırlar yani bu insan hani meslek sahibi okumuş bir insan yani nasıl bu tarz bir hareketlere girebilirler ben anlamıyorum ben bir görümceim aynı zamanda hayatta böyle şeyler yapmadım yani bunlar çok normalmiş gibi duruyor ancak çok rahatsız edici
Ne sesi çıkarsın adam, muğla dediğin koskoca şehir. Bazı beldelerin arasında 4-5 saat yol var. Şehri biz kapattık siz gelmeyin mi desin?
Şuraya bırakayım listeyi ki çok eksik var burada. Kıyıda köşede kalmış az bilinen yerler yok. Hatta kıyıda köşede kalmamış yerler de yokmuş.
Bodrum Yarımadası
Marmaris ve Çevresi
- Bodrum Merkez
- Gümüşlük
- Yalıkavak
- Turgutreis
- Bitez
- Ortakent
- Torba
- Gündoğan
- Türkbükü
- Akyarlar
- Aspat
Fethiye ve Çevresi
- Marmaris Merkez
- İçmeler
- Turunç
- Selimiye
- Bozburun
- Söğüt
- Hisarönü
- Orhaniye
- Kumlubük
- Amos
Datça Yarımadası
- Fethiye Merkez
- Ölüdeniz
- Çalış Plajı
- Kayaköy
- Faralya (Uzunyurt)
- Kabak Koyu
- Yanıklar
- Göcek (aynı zamanda yat turizmi için çok popüler)
Diğer Popüler Yerler (Muğla Geneli)
- Datça Merkez
- Eski Datça
- Palamutbükü
- Hayitbükü
- Ovabükü
- Mesudiye
- Knidos (tarihi alan)
- Akyaka (Ula ilçesi) – Azmak Nehri ile ünlüdür
- Gökova Körfezi – Doğal güzellikleriyle bilinir
- Sarıgerme (Ortaca) – Sakin bir sahil beldesi
- Dalyan (Ortaca) – Caretta caretta kaplumbağaları ve İztuzu Plajı ile meşhur
- Köyceğiz – Göl ve kaplıcalar, doğa turizmi için uygundur
- Sultaniye Kaplıcaları – Termal turizm severler için
Aynı ilde tatil yapmalarinda sorun yok ama balayinda görüşelim derlerse ya da nişanlın hadi annemlerin yanına gidelim derse,biz tatili muğla’da düşünüyorduk ve tam olarak düğünden bir gün sonra bizimle aynı ilde aynı günde tatile gidiyorlar anne kız
Çok kolay ayrılıyorum demek sanki
Açtığın konuyu silemezsin beybi. Yorumları beğenmeyince kaçmaya çalışmışsın ama o konu geri gelecek
Yok memleketi değil ben yanlış ifade etmişim yer olarak yazdımSiz niye kadının memleketinde balayı ayarladiniz ki insanlar düğünlerden sonra genelde dinlenmeye tatile/memlekete falan giderler zaten. Kadının memleketi bı tane ama sizin tatil için şehir seceneginiz çok fazla
Ne biliyosunda konuşuyorsun kimseyi yorduğum yok benim kimseden kırık çöp bile istemedim zorba tayfa gelmiş sizin gibi ahmaklarKoca Muğlaya gidiyorsunuz belde belde bir sürü yeri var. Sanki aynı Otele gidiyorlar.
Emin olun onlar da sizi görmek istemiyorlar. Demek ki ne kadar yorulduylarsa dinlenmeye ihtiyaç duymuşlar..
Biraz Dünyanızı genişletin. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor.
Daha yeni evlenmişsiniz kocanızı Ailesine karşı doldurmayın yoksa en çok sizin canınız sıkılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?