Düğünden önce boşanan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz niye böyleyiz. Ne gerek var kendini bu kadar hırpalamanın. Sanki hayra geçiyor. Sonunda nasıl olsa o halleder, sesini çıkarmaz, razı olur deniliyor hakkımızda.
Yemin ederim aklım başıma geldi
Sustukça başımıza vurdular
Diş göstermek lazımmıs demek ki

Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Hakkında hayırlısı olsun inşallah
[/QUOTE]

senin de zira suanda bi karar vermesi gerekli kisi sensin, kendini iyice dinle ve icinin almadigi bi durum icine girme, konusulup cözülemeyecek seyler mi iyi tart..

Yengemin kardeşi nikahtan sonra evlenmeden boşandı onda 15 gün dolmamisti diye nikah iptali yapıldı ve kız 2 yıl aradan sonra dün düğünü vardı şuan iyi ki de ondan ayrılmışım kendime hayati zindan etmemişim diyor

Benim 1 ayı da geçti iptal de ettiremem artık mahkemeyle uğrascaz..

Geç değil mükemmel bir karar

Benim bir arkadas oyle bosanmisti. Adam sirf tayin icin evlenmis. Tayini cikinca birakmis. Dugun filan da olmamis. Arkadas ama sonra bekar biriyle evlendi iki de cocugu var.
Nerede çalışıyordu ki bu adam? Tayin için bir ton masrafa girilir mi?

Keske her kadın senin gibi cesaretli olsa ahh ahhh. Asla vazgeçme her anina şükredersin ilerde

Kuzenim nikah yapti, düğüne 1 ay kala ayrıldı. Daha sonra bir baskasiyla evlendi ve suan o kadar mutlu ki. Emin değilsiniz bir dakika bile düşünmeyin, şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum malesef

Burada da dava açacaksınız, evliliğin mutlak butlan nedeni ile iptali davası, burada mahkeme sadece mutlak butlan şartlarından biri olup olmadığını inceliyor; varsa evlilik birliğinin iptaline karar veriyor, evlilik tüm sonuçları ile ortadan kalkıyor. Yani geçersizliğin var olup olmadığına sadece mahkeme karar verebilir.

Evlendikten sonra başlıyor asıl.
Kvler oğluşlarından kopamadıkları için özledim özledim diye şişirebilir sizi.
Hatta aynı evde bile yaşasanız oğlunu sizinle paylaşmak fikrini benimsememiş bir kv ile zor.
Hele ki sizin evler çok yakınmış.
Her an sizde olmak isteyecek yada siz onlarda olun ister.
Gelene gidene karışmak ister takip eder.
Bunlarla ilgili etrafımda o kadar örnek var ki.
Neyse ki siz baştan kestirip atıyorsunuz.
Evleneceğiniz adamın da 5 yaşındaki çocuk gibi annemi sevmiyor muson diye triplere girmesi ne bileyim.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Canım bunun asıl sebebi kayınvaliden oğluna sürekli gelinimi çok seviyorum,onu çok seviyorum,gelinime çok düşkünüm,gelinim çok güzel diyip diyip kulak dolgunluğu yapıyor.sende bunu söylemeyince sevmiyor oluyorsun.neden? Çünkü safsın cinlik yok.bende ilişkimin ilk zamanları eşimin telefonunda birşeye bakarken kayınvalidemin mesajını görmüştüm.durduk yere beni cok sevdiğini yazmıstı.bende safım tabi ya ne kdr düşünceli kadın bana gösteriş yapmıyor gizli gizli eşime bana karşı duygularını söylüyor demiştim.meger olay öyle degilmiş sonra ortada birley yokken bi anda sevmeyen ben oldum.Gelmeyin bu oyunlara..yol yakınken dön.Böyle şeytanlıklar yoruyor insanı.sen iyi niyetliyken sevmiyor oluyorsun.O kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor ama çok seviyor oluyor.

Sizi kendime çok benzettim. Ben de böyleyim. Güler yuzluyum, saygısızlık etmem kesinlikle ama samimi de değilim. Kendi canimdan kanımdan anne babama bile sevgimi tam gösteremiyorum, kayinvalideye nasıl göstereyim. Eşim benden tersini hiç beklemedi, bekleseydi eğer aynı sorunları biz de yaşardık. Allah yardımcınız olsun, inşallah en doğru kararı verirsiniz

Ana kuzusu erkek detected.Boşanma davası açarsınız süreç biraz uzun işleyebilir ama bir de çoluk çocuk olsaydı daha zorlu geçerdi süreç.

aynen benim yaşadıklarımı anlatmışsınız. arkamdan "o benim gelinim değil, benim kızım, onu çok seviyorum, benim gelinim çok güzel, çok bilgili" diye konuşuyor. başlarda inanmıştım ben.

Evliliğin ilk yılında çok yıpratıcı kavgalar oldu bu yüzden, ben de hiçbiriyle neredeyse hiç bir şey konuşmama kararı aldım, 1,5 yıldır gayet güzel uyguluyorum. Havadan sudan meraba nasılsın dan öteye gidemiyor sohbetler. Çünkü şöyle düşünüyorum. İlk başlarda eşimin annesine karşı çok içtendim, onunla sohbet etmeye onu tanımaya çalışıyordum, aynı kendi annemmiş gibi bildiğim konularda fikirlerimi söylüyordum (örneğin yemeklerdeki yağı yarı yarıya azaltması gerektiği, örneğin her gün su içmesi gerektiği gibi), bazen ailemden de örnekler veriyordum. Ama benim söylediğim her kelimenin eşime çok çirkin şekillerde aktarıldığını kavgalar sırasında iyice öğrendim. Artık benim içtenliğimi ve dostluğumu hak etmiyor, bu nedenle ilişkimiz tam da istediğim gibi oldu.

ben herkese mesafeli bir tipim, eşime de öyle. Genel olarak sohbet insanı değilim. Canım istemezse gülemem yüzümden duygularım direkt okunur. duygularımı saklamam. sanırım bunlardan yola çıkarak ve annesini neredeyse hiç aramadığım için (cumalar dahil) eşim de aynı şekilde düşündü uzunca süre. Belki hala öyle düşünüyordur bilemiyorum. Ama evlendikten sonra hayatımdan gereksiz olduğunu düşündüğüm kişileri de silince pek bir sosyal hayatım kalmadı, artık kendimi gerçekleştirme telaşındayım, yıllarca hayalini kurduğum herseyi tek tek yapmaya başladım, bu nedenle böyle şeylere vakit ayırma isteğim ve lüksüm yok açıkçası.

Benim yaptıklarımı başarabilirsen ve GERÇEKTEN UMURSAMAZSAN bir süre sonra herkes susuyor. Onlara ailemin ne kötü ne iyi olaylarını anlatıyorum, yiğenlerimi bile anlatmıyorum. Çünkü bilmeyi hak etmiyorlar. Sadece mesela eşimin bilmesini gerektirecek, eşimi de ilgilendiren bir durum varsa söylüyorum (akşam yemeğine geleceklerse, hastalık durumu varsa gitmemiz gerekiyorsa gibi), onu da birkaç cümle ile yapıyorum. Ben konuşmadığım için eşim de gereksiz konuşamıyor. alkol aldığında bazen gevezeleiyor, gidip yatıyorum

Mutlak butlan deyip duruyorsunuz? Mutlak butlanın ne olduğunu bilmeden. Mutlak butlan hukukun emredici hükümlerine aykırı yapılan evlilik. Örnek vermek gerekirse halayla amcayla evlilik gibi. Nispi butlanda ise irade sakatlığı var. Sarhoşken evlenmek, akli noksanı olupta evlenmek gibi. Nispi butlan için iptal davası açıyorsunuz. Konu sahibinin durumuyla alakalı değil.

bu anakuzusunun ve senin yaşın ne megg? belki olgunlaşacatır? belki sen yola getirebilirsindir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…