Düğünden önce boşanan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alıntı yaptığım arkadaşın sorusuna cevaben yazdım bence biraz okumayı deneyin. Mutlak butlan halinde de dava açılıyor mu ye sordu ona cevap verdim. Eğerki aynı meslektensek dava dilekçelerinide umarım böyle yarım yamalak okuyup cevap yazmaya kalkmıyorsunuzdur. Yoksa çok başınız ağrır. Bence alal acale cevap yetiştirmek yerine hangi alıntıya atfen bu cevabı yazmışım onu okuyun. Kaldı ki konu sahibinde nisbi butlan durumuda yok zaten. Ayrıca mutlak butlanda olsa mahkeme kararı olmadan nüfus işlem yapmaz. Konu sahibinin sorusuna boşanma davası açması gerektiğini daha önceki cevabımda yazmıştım açıkça .

Son düzenleme:
Yaa neden boşandılar acaba. Bende boşanmak istiyorum ama o kararı vermesi çok zor oluyor 4 yaşına girecek çocuğum var. Ama sevgi kalmadı şans vereyim mi çocuk için diyorum bilmiyorum

Tek söliceğim elalem ne der , düşüncesinden uzak durmanız ve bir süre kalbinizle düşünmeyi bırakıp gerçeklere mantığa dönmeniz.
İnanın evlilik çok zor bir kurum.
Eğer eşiniz bir mucize olmazsa değişmeyecek.
Mucize olur diye beklemekte sizi hırpalar mahveder.

Kız babasının, kına gecesi günü erkek babasına "adet" adi altinda bos kagida imza attirmaya çalıştığını, kabul edilmeyince kavga çıktığını ve kina gecesi düğünün iptal edildiğini biliyorum. Nasil bosandilar bilmem ama boyle seyler oluyor. El gun ne der diye hic dusunmeyin. Kötü konuşan zaten kötü insandır. Evlenip sıkıntı yaşasan arkandan sevinecek insandir.

Sen cok akli basinda güçlü bir kadinsin. Sakin vazgeçme. 1 ay surse de 1 yil sürse de kaybettigin bir sey olmaz. Hayatini kurtarirsin. Keske nikahtan once huyunu belli etseydi. Belli ki simdi nikah var diye böyle coşmuş. Ona boşanma şokunu yaşatmalısın 1 tane hayatimiz var. Deger bilen ellere geçsin ömrümüz.

Bence yalakalik yapip kapisinda da yatsan baska kusur bulacak, yaranamayacaksin..

Bence yalakalik yapip kapisinda da yatsan baska kusur bulacak, yaranamayacaksin..
Ben şunu anladım iyi niyet alerji yapıyor bazılarına
Susarsan eziyorlar
Bazılarına cırlamak gerek o dilden anlıyor

Ben şunu anladım iyi niyet alerji yapıyor bazılarına
Susarsan eziyorlar
Bazılarına cırlamak gerek o dilden anlıyor
Evet..
Hayat boyu cirlayarak, rest cekerek yola gelen birini de biz koca olarak istemeyiz, kendileri gibi birini bulup cennet mahallesi tadinda hır-gür yaşayabilirler..

Ben varım. Düğünden önce resmi nikah olmuştu. 3 gün sonra kavga ettik. Ailesine demedigini bırakmayan insan nikah olduktan sonra ailesine düşkün oldu. Kavga sonrası onlardan yana oldu ve gitti boşanma davası açtı.
O zamanlar nasıl ağlıyorum nasıl kötüyüm anlatamam. Birde elalem ne der sorunu var.
Neyse boşanma davası açıldı 8 ayda anca boşandık. 1 yıl dolmadigi için çekişmeli açtık. Ama aramizda anlaşmaliydik. İlk Durusmada boşandık. Hakim zaten sağolsun benden yanaydı boşanmakta kararlı olunca boşadı. Karşı tarafa söz hakkı 1 kere falan verdi.

Neyse işte boşanma olduktan sonra etrafın soyleyeceklerinden ötürü zor zamanlar geçirdim. Arıyorlar detaylıca öğrenmek istiyorlar vs. Uzun bir süre akrabalarımla görüşmemiştim. Gururumda çok kırılmıştı. Boşandiktan sonra bu sefer de karşı taraf pişman oldu aileme gelip ağlamalar barışmak için ugrasmalar vs. Ama hiç pas vermedim.

Zaman herşeyin ilacı. Şimdi o hallerimi düşünüyorum da iyiki evlenmemişim evlensemde onunla yapamazdim.

İşin kötü tarafı şu ki yakın sayılacak bir zamanda kendisini beğendiğim, muhabbetimizinde hoş olduğu biri vardı. Ona daha önce düğün olmadan nikah olduğunu ve bosandigimi söyledim. Söyler söylemez konuşmayı kesti. Hiç beklemiyordum boyle birşeyle karşılaşacağımı gayet normal bir şekilde karşılar sanıyordum. O zamanda baya üzülmüştüm.
Artık yine hayatıma biri girerse yine anlatınca aynı şeyleri yaşar mıyım diye çok korkuyorum. Ama Yorumları okuyunca Nikah yapıp ayrılan sonra mutlu evliliği olan bir sürü kişi var. İns bende daha önce nikah kiymami sorun etmeyecek kişiyle karsilasir ve mutlu olabilirim.

Üzüldüm kardeş Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Ailesinin dolduruşuna gelip boşanma davası açandan bi yol olmaz
Şimdi kötü bi hayatın olabilirdi
Diğer salağı da boşver
Öyleleri cahil zihniyetli oluyor
Allah hayırlısını nasip etsin inş

Ben bu buradaki arkadaslar gibi dusunmuyorum empati yaptim benim basima gelse denerim. Denemeden vazgecmem belki benim korkularimdir belki konusarak cozulebilecek seylerdir. Ben de sogugum kimseye yapisip opmem. Belki sizin kisiliginizin boyle oldugunu anlayip diretmezler. Ya keske deneseydim derseniz?

Benim zaten öyle olduğumu biliyorlar
Ben sıcak kanlıyım ya da soğuğum farketmez
Kime ne kadar yakın olacağıma kendim karar veririm buna eşim bile karışamaz
Bi yerden sonra yerini ve haddini bil derim
Ben saygısızlık yapmamışım surat asmamışım o kalkıp kafasından senaryo yazıyorsan gitsin 3kişilik yatak alsın gitsin yalaka biriyle evlensin anası karısı kendisi yatsınlar
Ben böyle saçmalıklarla uğraşamam
Burda yorum yapardım bazı konulara
Anası göbek bağını kesmemiş hala diye bana da öylesi denk geldi
Otursun anasının dibinde ne evleniyor o zaman
Hakkımı helal etmiyorum hiçbir şekilde
Şu saatten sonra tek kelime konuşmadan da bitse devam etsin diye uğraşmam. Ben hayatı zorlamam olmuyorsa vardır bir hayrı zaten..

Benim bi tanıdığım kına gecesi ayrıldı kınada gelin saklama sırasında damat olay çıkarmış nerde bu diye bağırınmış kıza ben sana düğünden sonra sorucam demiş öyle deyince kız bitirdi herşeyi nikah önce yapılmıştı boşandılar hemen

Pis hödük
Böyleleri evlenmesin zaten ya

1 sene dolmadan anlaşmalı boşanılmıyomuş. Ama adliyeden birini araya sokarak bitirmişler. Boşandılar yani. Nikah kıyalı 1 ayda olmamıştı.

Aynen öyle böylelerini duvar örüp içine atıp bırakmak lazım kimseye zararları olmasın ama sizinki bence denemeye değer bi durum o kadar dert Etmeyin yanlış anlaşılmalar olabilir
Yanlış anlaşılma değil daha çok zihniyet bozukluğu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…