Harikasınız. Cesaretinize ve hayata bakış aciniza hayran kaldım gerçekten tebrik ederim sizi elalem ne der diye dusunmeyip hayatınızı karartmadiginiz için.Saol canım benim
Amin sağolasın
Bazen hayat bize işaretler gönderir biz görürüz veya görmezden geliriz
Ben görmeyi tercih ediyorum canımı acıtsa da.
Teşekkür ederim herkes için hayırlısı olsunHarikasınız. Cesaretinize ve hayata bakış aciniza hayran kaldım gerçekten tebrik ederim sizi elalem ne der diye dusunmeyip hayatınızı karartmadiginiz için.
Kanıt derkenKanıtlarını topla da esin boşanmak istemiyorum deyip de cekismeliye dönerse mahkemede zorlanmazsin
Zaten yaşatıyor, adamın beyni iptal olmuş şu an.Kız babasının, kına gecesi günü erkek babasına "adet" adi altinda bos kagida imza attirmaya çalıştığını, kabul edilmeyince kavga çıktığını ve kina gecesi düğünün iptal edildiğini biliyorum. Nasil bosandilar bilmem ama boyle seyler oluyor. El gun ne der diye hic dusunmeyin. Kötü konuşan zaten kötü insandır. Evlenip sıkıntı yaşasan arkandan sevinecek insandir.
Sen cok akli basinda güçlü bir kadinsin. Sakin vazgeçme. 1 ay surse de 1 yil sürse de kaybettigin bir sey olmaz. Hayatini kurtarirsin. Keske nikahtan once huyunu belli etseydi. Belli ki simdi nikah var diye böyle coşmuş. Ona boşanma şokunu yaşatmalısın1 tane hayatimiz var. Deger bilen ellere geçsin ömrümüz.
Eşimin arkadaşıydı başka şehirde yaşıyorlar kendisine gıcık oldum sormadım da ne yaptığını telefonda konuşurken duymuştumSizi görünce aklıma geldi başkasına aşık oldum diyipte boşanmak isteyen bir arkadaşınız vardı ona ne oldu ? O olaya şaşırmıştım
Böyle olunca kıymet bilinmiyor. Yine bilen biliyodurda. Denk gelme meselesi. Dediğiniz gibi yalakalık yapınca sizden iyisi olmazdı.İnan hiçbir şey istemedim
Sana baştan itibaren anlatsam oha ne masrafsız gelinmişsin derler
Nişan oldu nikah oldu saç makyaj kendim yaptım o pahalı çiçeklerden aldırmadım 100 200 tlye. 20 tllik çiçek alıp evde süsledim ve daha bi sürü şey.. istemedim ya kötü gelin oldum işte
Hayır hiç iletişim kurmadıkN’aptın su an son durum ne ? Eşinle gerçekten bitirmeye karar verdin mi ? Konustun mu eşinle bosanmayı ne durumdasınız ?
Ya ben de sizin alıntı mesajınıza cevap yazdım zaten. Hukukçu falan değilim ama hukuk bilgim sizin mesleki bilginizden daha fazla olduğu aşikar. Siz tekrardan okuyun bi yazdıklarınızı.Sonrasındani lütfen bana cevap yazmayın.Alıntı yaptığım arkadaşın sorusuna cevaben yazdım bence biraz okumayı deneyin. Mutlak butlan halinde de dava açılıyor mu ye sordu ona cevap verdim. Eğerki aynı meslektensek dava dilekçelerinide umarım böyle yarım yamalak okuyup cevap yazmaya kalkmıyorsunuzdur. Yoksa çok başınız ağrır. Bence alal acale cevap yetiştirmek yerine hangi alıntıya atfen bu cevabı yazmışım onu okuyun. Kaldı ki konu sahibinde nisbi butlan durumuda yok zaten. Ayrıca mutlak butlanda olsa mahkeme kararı olmadan nüfus işlem yapmaz. Konu sahibinin sorusuna boşanma davası açması gerektiğini daha önceki cevabımda yazmıştım açıkça .
Mesleğime laf etmek sizin haddiniz değil. Burada yazdığımda hukuki açıdan bir sıkıntı olsa zaten bir sürü avukat üye var, yanlış bir bilgi versem uyarırlardı. Bizim memlekette zaten ne oluyorsa sizin zihniyetiniz gibi alanı olmayan alanda yalan yanlış bilgilerle atıp tutanlar yüzünden oluyor.Mutlak butlan halinde gidin nüfusa mutlak butlan var burada diye söyleyin, mahkeme kararı olmadan iptal ediyorlar mı görün, en fazla mahkemeye ve savcılığa dava için ihbarda bulunurlar,Türkiyede mahkeme kararı olmadan hiçbir evlilik sonlandırılmaz.Ya ben de sizin alıntı mesajınıza cevap yazdım zaten. Hukukçu falan değilim ama hukuk bilgim sizin mesleki bilginizden daha fazla olduğu aşikar. Siz tekrardan okuyun bi yazdıklarınızı.Sonrasındani lütfen bana cevap yazmayın.
Haklısınız.Gıcık olunmayacak gibi değil hakikatenEşimin arkadaşıydı başka şehirde yaşıyorlar kendisine gıcık oldum sormadım da ne yaptığını telefonda konuşurken duymuştum
Algılama da sorununuz olduğunu düşünüyorum cidden. Yukarıda nerede mutlak butlanla gidip başvurun yazdığımı okudunuz. Pes doğrusu. Anlamakta bile sıkıntınız var. Okumakta da. Neyse iyi forumlar size. Bundan sonra yazdığınız hiçbir şeye cevap yazmayacağım.... Nokta.Mesleğime laf etmek sizin haddiniz değil. Burada yazdığımda hukuki açıdan bir sıkıntı olsa zaten bir sürü avukat üye var, yanlış bir bilgi versem uyarırlardı. Bizim memlekette zaten ne oluyorsa sizin zihniyetiniz gibi alanı olmayan alanda yalan yanlış bilgilerle atıp tutanlar yüzünden oluyor.Mutlak butlan halinde gidin nüfusa mutlak butlan var burada diye söyleyin, mahkeme kararı olmadan iptal ediyorlar mı görün, en fazla mahkemeye ve savcılığa dava için ihbarda bulunurlar,Türkiyede mahkeme kararı olmadan hiçbir evlilik sonlandırılmaz.
Ayrıca hangi mesaja cevap yazacaksanız o mesajı alıntılayın o zaman. Kaldı ki orada o mesajı yazan kişi mutlak butlan var da dememiş. Sadece mutlak butlanla ilgili hukuki bir bilgi sormuş. Siz benim başkasına yazdığım mesaja cevapları bile okumadan saçma sapan bir uslupla yanlış okuyarak atıp tutma hakkını nereden buluyorsunuz onuda anlamadım zaten.
Boşanmak için işte dava açacaksın ya.. cekismeliye dönerse uzamasın diye dedim.. sahit olur mesajlaşma olurKanıt derken
Her mesajınızda kişiliğime ve mesleğime laf sokuşturup , cevap hakkı doğduktan sonra bu son mesajım demek nasıl bir davranış? Bakın ne benim cevap verdiğim ilk mesajda ne de bennim sonrasında o arkadaşa verdiğim cevapta bu konuda mutlak butlan var diye bir ifade olmamasına, hatta olmadığı başka mesajlarımızda belirtilmesine rağmen cevapları okumadan siz müdahil oldunuz. Soruyu soran arkadaş konudan bağımsız olarak öğrenmek amacı ile mutlak butlan halinde ayrıca dava açmak gerekiyor mu diye bir soru sordu. Bende onun mesajını alıntılayarak bu konu hakkında cevap verdim. Siz mesaj içeriklerini okumadan çok saçma sapan ve kaba bir uslupla yalan yanlış bir şekilde atıp tutmuşsunuz, ben sizi arkadaşın sorusunun ve benim verdiğim cevabın, konu sahibinin olayı ile ilgili olmadığını, onun hukuki bir soru sorduğunu benimde cevap yazdığımı, söylediğimde yazdıklarımda bir yanlışlık olmadığını belirtmeme rağmen; hatanızı kabul edip, yanlış anladığınızı belirtmek yerine benim mesleki bilgimin yetersizliği ile ilgili saçma sapan bir cevap vermişsiniz, bende ona atfen söylediğimde bir yanlışlık olmadığını açıkça anlatınca bu seferde ben öyle mi dedim diye kişiliğime hakaret etmeye karar vermişsiniz. Benim yazdığımda hukuki olarak bir yanlış yoksa ne diye benim mesajımı alıntılayıp o mesajı atıyorsunuz o zaman. Polemiğe girmek istemiyorsanız insanların kişiliğine ve mesleğine laf söyleyip cevap hakkı doğurmayın. Bana diyorsunuz ya algılama sorununuz var diye bence bana soru soran arkadaşın mesajını ve benim ona cevap mesajımı sakin kafayla bir okuyun. O ne sormuş ben ne cevap vermişim, sonrasında sizin bu konuya beni alıntılıyarak verdiğiniz cevabı bir okuyun, bence ne demek istediğimi anlarsınız.Algılama da sorununuz olduğunu düşünüyorum cidden. Yukarıda nerede mutlak butlanla gidip başvurun yazdığımı okudunuz. Pes doğrusu. Anlamakta bile sıkıntınız var. Okumakta da. Neyse iyi forumlar size. Bundan sonra yazdığınız hiçbir şeye cevap yazmayacağım.... Nokta.
Keşke özelden sorsaydınM e g g hortlatmış olacagım ama merak ettim. N’aptınız? Umarım herşey istediğiniz gibi olmuştur. ❤
Önce nikah mı oldu ?Evlenmeden boşanabılırsın abim boşanmıştı.Eş durumundan dolayı erken nikah yapmışlardı dugune 1 ay kala boşandılar.Iyıkı boşanmışlar.Nasıl mutlu allah agzının tadını bozmasın.Selam kızlar
Hiç böyle bi konu açacağımı tahmin etmezdim
Kime soracağımı bilemedim kendimi burada buldum
Nikah yapıp düğün olmadan boşanmaya karar veren var mı?
Ya da düğüne çeyrek kala bitiren?
Ya da düğünden hemen sonra ayrılan?
Çok mu zorlayıcı oluyor? Yaşayanlar etraftan gözlemleyenler anlatabilir mi rica etsem?
Benim bu konuya gelme sebebim ise; evlendiğim kişinin ailesine annesine karşı hiçbir şekilde laf iması bile yapmamama rağmen saygıda kusur etmememe rağmen annemi sevmiyorsun diye kafasında senaryo yazması. (Yalaka ağzı laf yapan iltifat eden bi insan değilim sadece içimde art niyet yok saygıda kusur etmem güleryüzlüyümdür) Ama düşündüm de bi ömür böyle geçmez herşeyde konuyu ailemi sevmiyorsuna getiren bir adamla geç de olsa yapamayacağımı anladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?