Düğünden önce boşanan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu işin sonu nereye varırsa varsın kazanan kişi yine konu sahibi olacak.

Kaç zaman oldu şu kk da böyle akıllı ne istediğini bilen kadın görmeyeli.

Ben hayırlısı demeye geldim. Çok birşey bilmiyorum konu sahibi.

Herkes kötü şeyler yaşayabilir önemli olan sergilediği duruştur. O sebeple yorum yapmaya devam.

Saol canım benim
Amin sağolasın
Bazen hayat bize işaretler gönderir biz görürüz veya görmezden geliriz
Ben görmeyi tercih ediyorum canımı acıtsa da.
Harikasınız. Cesaretinize ve hayata bakış aciniza hayran kaldım gerçekten tebrik ederim sizi elalem ne der diye dusunmeyip hayatınızı karartmadiginiz için.

Harikasınız. Cesaretinize ve hayata bakış aciniza hayran kaldım gerçekten tebrik ederim sizi elalem ne der diye dusunmeyip hayatınızı karartmadiginiz için.
Teşekkür ederim herkes için hayırlısı olsun

Zaten yaşatıyor, adamın beyni iptal olmuş şu an.

Sizi görünce aklıma geldi başkasına aşık oldum diyipte boşanmak isteyen bir arkadaşınız vardı ona ne oldu ? O olaya şaşırmıştım
Eşimin arkadaşıydı başka şehirde yaşıyorlar kendisine gıcık oldum sormadım da ne yaptığını telefonda konuşurken duymuştum

Böyle olunca kıymet bilinmiyor. Yine bilen biliyodurda. Denk gelme meselesi. Dediğiniz gibi yalakalık yapınca sizden iyisi olmazdı.

Ya ben de sizin alıntı mesajınıza cevap yazdım zaten. Hukukçu falan değilim ama hukuk bilgim sizin mesleki bilginizden daha fazla olduğu aşikar. Siz tekrardan okuyun bi yazdıklarınızı.Sonrasındani lütfen bana cevap yazmayın.

Mesleğime laf etmek sizin haddiniz değil. Burada yazdığımda hukuki açıdan bir sıkıntı olsa zaten bir sürü avukat üye var, yanlış bir bilgi versem uyarırlardı. Bizim memlekette zaten ne oluyorsa sizin zihniyetiniz gibi alanı olmayan alanda yalan yanlış bilgilerle atıp tutanlar yüzünden oluyor.Mutlak butlan halinde gidin nüfusa mutlak butlan var burada diye söyleyin, mahkeme kararı olmadan iptal ediyorlar mı görün, en fazla mahkemeye ve savcılığa dava için ihbarda bulunurlar,Türkiyede mahkeme kararı olmadan hiçbir evlilik sonlandırılmaz.
Ayrıca hangi mesaja cevap yazacaksanız o mesajı alıntılayın o zaman. Kaldı ki orada o mesajı yazan kişi mutlak butlan var da dememiş. Sadece mutlak butlanla ilgili hukuki bir bilgi sormuş. Siz benim başkasına yazdığım mesaja cevapları bile okumadan saçma sapan bir uslupla yanlış okuyarak atıp tutma hakkını nereden buluyorsunuz onuda anlamadım zaten.

Son düzenleme:
Algılama da sorununuz olduğunu düşünüyorum cidden. Yukarıda nerede mutlak butlanla gidip başvurun yazdığımı okudunuz. Pes doğrusu. Anlamakta bile sıkıntınız var. Okumakta da. Neyse iyi forumlar size. Bundan sonra yazdığınız hiçbir şeye cevap yazmayacağım.... Nokta.

Her mesajınızda kişiliğime ve mesleğime laf sokuşturup , cevap hakkı doğduktan sonra bu son mesajım demek nasıl bir davranış? Bakın ne benim cevap verdiğim ilk mesajda ne de bennim sonrasında o arkadaşa verdiğim cevapta bu konuda mutlak butlan var diye bir ifade olmamasına, hatta olmadığı başka mesajlarımızda belirtilmesine rağmen cevapları okumadan siz müdahil oldunuz. Soruyu soran arkadaş konudan bağımsız olarak öğrenmek amacı ile mutlak butlan halinde ayrıca dava açmak gerekiyor mu diye bir soru sordu. Bende onun mesajını alıntılayarak bu konu hakkında cevap verdim. Siz mesaj içeriklerini okumadan çok saçma sapan ve kaba bir uslupla yalan yanlış bir şekilde atıp tutmuşsunuz, ben sizi arkadaşın sorusunun ve benim verdiğim cevabın, konu sahibinin olayı ile ilgili olmadığını, onun hukuki bir soru sorduğunu benimde cevap yazdığımı, söylediğimde yazdıklarımda bir yanlışlık olmadığını belirtmeme rağmen; hatanızı kabul edip, yanlış anladığınızı belirtmek yerine benim mesleki bilgimin yetersizliği ile ilgili saçma sapan bir cevap vermişsiniz, bende ona atfen söylediğimde bir yanlışlık olmadığını açıkça anlatınca bu seferde ben öyle mi dedim diye kişiliğime hakaret etmeye karar vermişsiniz. Benim yazdığımda hukuki olarak bir yanlış yoksa ne diye benim mesajımı alıntılayıp o mesajı atıyorsunuz o zaman. Polemiğe girmek istemiyorsanız insanların kişiliğine ve mesleğine laf söyleyip cevap hakkı doğurmayın. Bana diyorsunuz ya algılama sorununuz var diye bence bana soru soran arkadaşın mesajını ve benim ona cevap mesajımı sakin kafayla bir okuyun. O ne sormuş ben ne cevap vermişim, sonrasında sizin bu konuya beni alıntılıyarak verdiğiniz cevabı bir okuyun, bence ne demek istediğimi anlarsınız.

M e g g hortlatmış olacagım ama merak ettim. N’aptınız? Umarım herşey istediğiniz gibi olmuştur. ❤
Keşke özelden sorsaydın
Tabir-i caizse süründü
Ailesinin haberi yokmuş bu kavgadan
Tamamen benim herifin b.k yemesi
Benim kararlı olduğumu görünce gelip yalvardı çiçek baklava tekrar istedi gibi oldu shdksjd
Ben kinci biriyim, içimin soğuması 1 haftayı buldu ama o da harap oldu
Haketti hepsini, neticede erkek
En ufak hatasında soluğu adliyede alacağıma kadar herşeyi söyledim
Şimdilik sorun yok gibi
Ama kendimi test etmiş oldum, vazgeçebilecek kadar güçlüymüşüm

Önce nikah mı oldu ?Evlenmeden boşanabılırsın abim boşanmıştı.Eş durumundan dolayı erken nikah yapmışlardı dugune 1 ay kala boşandılar.Iyıkı boşanmışlar.Nasıl mutlu allah agzının tadını bozmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…