Düğüne 1 ay kala gel-gitler...

Boyle sikintilarr herkeste buyuk ihtimalle oluyor. Yani bugun bu isi biraksann. Yarin evlencen baska bi adayla da ayni problemler cikabilir. Bence ikiniz orta yolu bulun ne senin istedin ne onun istedigi olsun

allah bazen insanı deger akıl vermis sonucta bu kadar kisi tecrubesini anlatıyo bence bi kulak ver dügünden sonra da bosanabilrsin ama hayaller umutlar cok öenmki simdi üzüldügün biseye yarın ohh bee iyiki yapmısım dersin simdi belki gelingilne bakıp hayale diyosun ama yarın dersin keske sen olmasaydın da ben 5 sene sonra giysemdim bu gelinligi diyee

hep dua ettim babamın gözü açılsın bi bahane olsun diye nihayet dualarım kabul oldu. dün eve gittik beraber iş çıkışı yemek yiyecektik ailemde vardı. tam sofraya kalkmaya yeltendi telefon geldi güya küçük yeğeni arıyor. nerdesin dedi söyledi bizde olduğunu tamam geliyorum dedi. resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü babamında dikkatini çekmiş herkes onu bekliyor ki sofraya gelsin yemek yiyelim diye o bi telefonla kalktı gitti. kapıda tartıştık bu yaptığın ayıp değilmi diyemiyomusun yarım saat sonra geleyim diye ama aratanlar sağolsun. evime gitmek istiyorum ne diyosun ben böyleyim dedi sen öyleysen bende böyleyim dedim çektim resti gerizekalı ne halin varsa gör dedi. bende kapıyı gösterdim bitti artık bugün son sözümü söylerim. babamlada konuştuk kendi gördü herşeyi zaten ortada olan bişey. çok bitkinim

Şu an üzülebilirsin ama kararın çok doğru. Evlenseydin bu kuklayla her anını böyle yaşayacaktın zaten.

Tecrübe ile sabit...
Eğer kendi kurduğu yuvanın sınırlarını belirleyemeyecek potansiyaldeyse,
evlendikten sonra bunu yapabileceğini düşünmeyin, daha beter olacaktır.
Vıcık vıcık bir ilişki olmasa dahi, sizi çok önemsemeden ailesini üstün tutacaktır.
Ailesini üstün tutmasında bir sıkıntı yok, sevsin saysın, ama gün gelecek siz kendi kendinize bile "bu ne ya dingonun ahırı mı benim evim, bu evin bir kadını yok mu, bana niye hiç birşey sorulmuyor " diye tepeniz atacak.

Bizzat yaşanmıştır...

Tabii ki insan ailesine kıyamıyor, fakat sizin mutsuz olmanıza değer mi?

Geçmiş olsun ama en iyisini yaptın,evlenince çok duyacaktın " ben hep böyleydim evlenmeseydin " cümlesini..ailene mutlu taklidi yapmak zorunda Kalacaktın

Her şer'de bir hayır vardır.
İsabet olmuş... Bitkin olmanı gerektirecek birşey yok bence, nasıl birşeyden kurtulduğunu düşünmende fayda var.
Daha kötü şeyler yaşayıp, evliliği bitirmek daha zor.

sağolun. keşke bu son aya kadar beklememiş olsaydım daha önce bitirseydim diye pişmanım. bütün mobilyaları almıştık herşeyi üstümüze yıktılar 6 aydır taksit ödedik beraber ev yerleşti mobilyalar gitmişti. kına gecem organizasyonum herşeyim hazırdı bi dünya para ödedim. yanlış anlaşılmasın derdim bunlar değil ama ben herkesten çok emek verdim tırnaklarımla kazıdım yaptım herşeyi

Eşyaları geri iade edemiyorsun değil mi ? Eşyaların hepsini de size mi yıktılar yani, Niue kabul ettiniz ki ? Inşallah bir şekilde en az zararla çıkarsınız işin içinden

Ben sana söyleyim nişanlınla evlenirsen bu konulardan dolayı çok mutsuz olacaksın. O bir şey yapmamış diyorsa gözünün önündeki olaya uzak dur ondan birazcık huzurunu düşünüyorsan. Çünkü değişmez böyle söyleyen biri üzgünüm ama en azında düğünü ertele biraz daha zaman ver ayrılmayacaksan da. Kafandaki soru işaretleri gitmeden sakın evlenme evliyken ayrılmak çok daha zor oluyor, yaşanmışlıklar artıyor anılar artıyor vs.

Eşyaları geri iade edemiyorsun değil mi ? Eşyaların hepsini de size mi yıktılar yani, Niue kabul ettiniz ki ? Inşallah bir şekilde en az zararla çıkarsınız işin içinden

bilmiyorum kabul eder mi mobilyacı geriye. ödediklerimi geri alabilirmiyim bilmiyorum o da ödedi çünkü. inanın değmiyor ya çok sinirliyim onun için çabaladıklarıma yazık oldu hepsine

bilmiyorum kabul eder mi mobilyacı geriye. ödediklerimi geri alabilirmiyim bilmiyorum o da ödedi çünkü. inanın değmiyor ya çok sinirliyim onun için çabaladıklarıma yazık oldu hepsine
Aldıklarınızı geri vermeye çalışın almayanları ihtiyacı olanlara verin Başının gözünün sadakası olsun hiç değilse hayır duası alırsın bütün sayfaları okudum sevindim senin adına evlenmeden bunları görmen iyi olmuş. Rabbim herşeyi gönlüne göre hayırlısıyla versin inşallah...

Ankara'da olsaydın ben alırdım belki.Evlendik ama eşyayı daha yeni alcaz da biz

Bazı şeyler düzelmeden sakın sakın evlenme . Böyle insanların bu aileninde düzelmesini bence bekleme düzelmez . Evlilik tarihini erteleee.

Canım böyle şeylerde malesef maddi manevi zararlar oluyor. Ailene danış bSkslım ne yol gösterirler.Zararın neresinden dönsen kârdır ben düğünden bi akşam önce ayrılmıştım davetiyeler dağıtılmış düşün yani öyle daha kötü oluyo..daha kötüsünü düşün ve kendini fazls üzmemeye çalış.Birkaç gün sonra Saçma sapan bir şekilde özlemiş hissedeceksin,sallama ..gelip geçiyor Allah senin ve ailenin yardımcısı olsun yol göstersin inş

Bunların zerre kadar kıymeti yok . Şimdi senin yerinde olup keşke bende aynı şeyleri yaşadım evlenmeseydim diyen bir sürü insan var çoğu insanda evlenme demiş dikkate al lütfen

Allahın sevgili kuluymuşsun en iyisini yapmışsın senin adına sevindim . Böyle kukla ailesinin oyuncağı ipi ailesinin elinde biriyle evlenilmez senide kukla yapmaya çalışır.

Evler yakın olunca aynen böyle vakitsiz saatsiz geliyorlarsa özel mözel kalmıyor . Bende evimi aynen böyle dingonun ahırı yol geçen hanı gibi hissediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…