- Konu Sahibi umudumu_yitirdim
-
Boyle sikintilarr herkeste buyuk ihtimalle oluyor. Yani bugun bu isi biraksann. Yarin evlencen baska bi adayla da ayni problemler cikabilir. Bence ikiniz orta yolu bulun ne senin istedin ne onun istedigi olsunMerhaba düğünüme bir ay kaldı.. içim öyle huzursuzki evim yerleşecek hiçbir heycanım hevesim kalmadı..herşeyi nişanlımla beraber yaptık ..anlaşıyoruz cocuklaşıyoruz kafa dengiyiz aynı şeylere gülüp eğleniyoruz bişey alınacaksa yapılacaksa sen nasıl dersen öyle olsun senin istediğin gibi olsun der..lakin benim kafamı kurcalayan en büyük şey aile problemi. çok büyük kavga ettik geçenlerde ozaman son kez istediklerini saydı inanın sonradan çıkıyormuş ne olduğu.. iç içe aileymiş onunkiler annesi öyle hasret kalmayacakmış gidip gelinecekmiş. tek erkek çocuk hep ablaları enişteleri içinde büyümüş onların lafından gitmiş kendi başına karar alamamış. beni öyle duruma sokuyorki sanki kimse gelmeyecek gitmeyecek diye rest çektim asla öyle bişey yok. ama hiç güvenim yok evimizi ev bilip sınırlarımız olsun kendimize ait bi yaşantımız olsun.. bi mesajla bi telefonla uçar resmen.. bu arada çok şükür benimde ailem var ama beni empoze etmeye çalışıyolar. varmı sizinde başınızdan böyle bişey geçtimi tek problemim içime korku salan şey bu ne maddiyat ne başka bişey. lütfen bi akıl verin değişirmi sonradan..bana kalsa sırf bu sebepten bile bozarım nişanı ama aileme kıyamıyorum herşey hazır..hevesleri var özellikle babamınsağolun şimdiden
allah bazen insanı deger akıl vermis sonucta bu kadar kisi tecrubesini anlatıyo bence bi kulak ver dügünden sonra da bosanabilrsin ama hayaller umutlar cok öenmki simdi üzüldügün biseye yarın ohh bee iyiki yapmısım dersin simdi belki gelingilne bakıp hayale diyosun ama yarın dersin keske sen olmasaydın da ben 5 sene sonra giysemdim bu gelinligi diyeehepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. o el bebek gül bebek yetiştirdiğiniz erkek kardeşten bir tanede bende var ama asla sümsük yetiştirmedik o başka bişey kendi doğruları vardır benim hatam varsa ablası olmama rağmen söyler ben bunda onu görmüyorum. anneme kalsa anında bitirir kıyamaz bana ama babam çok başka söylemiştim iki ay önce sorunumuzu babama aile içinde açtım öyle anlayışlı biri değil benim yüzümü yere eğdirme terk ederim diyor evi kime sığınayım atsam nişanı evde burnumdan gelecek evlensem diğer türlü.öyle dar durumdayımki Allahtan yetişssin bişey çıksın bozulsun.
Şu an üzülebilirsin ama kararın çok doğru. Evlenseydin bu kuklayla her anını böyle yaşayacaktın zaten.hep dua ettim babamın gözü açılsın bi bahane olsun diye nihayet dualarım kabul oldu. dün eve gittik beraber iş çıkışı yemek yiyecektik ailemde vardı. tam sofraya kalkmaya yeltendi telefon geldi güya küçük yeğeni arıyor. nerdesin dedi söyledi bizde olduğunu tamam geliyorum dedi. resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü babamında dikkatini çekmiş herkes onu bekliyor ki sofraya gelsin yemek yiyelim diye o bi telefonla kalktı gitti. kapıda tartıştık bu yaptığın ayıp değilmi diyemiyomusun yarım saat sonra geleyim diye ama aratanlar sağolsun. evime gitmek istiyorum ne diyosun ben böyleyim dedi sen öyleysen bende böyleyim dedim çektim resti gerizekalı ne halin varsa gör dedi. bende kapıyı gösterdim bitti artık bugün son sözümü söylerim. babamlada konuştuk kendi gördü herşeyi zaten ortada olan bişey. çok bitkinim
Geçmiş olsun ama en iyisini yaptın,evlenince çok duyacaktın " ben hep böyleydim evlenmeseydin " cümlesini..ailene mutlu taklidi yapmak zorunda Kalacaktınhep dua ettim babamın gözü açılsın bi bahane olsun diye nihayet dualarım kabul oldu. dün eve gittik beraber iş çıkışı yemek yiyecektik ailemde vardı. tam sofraya kalkmaya yeltendi telefon geldi güya küçük yeğeni arıyor. nerdesin dedi söyledi bizde olduğunu tamam geliyorum dedi. resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü babamında dikkatini çekmiş herkes onu bekliyor ki sofraya gelsin yemek yiyelim diye o bi telefonla kalktı gitti. kapıda tartıştık bu yaptığın ayıp değilmi diyemiyomusun yarım saat sonra geleyim diye ama aratanlar sağolsun. evime gitmek istiyorum ne diyosun ben böyleyim dedi sen öyleysen bende böyleyim dedim çektim resti gerizekalı ne halin varsa gör dedi. bende kapıyı gösterdim bitti artık bugün son sözümü söylerim. babamlada konuştuk kendi gördü herşeyi zaten ortada olan bişey. çok bitkinim
hep dua ettim babamın gözü açılsın bi bahane olsun diye nihayet dualarım kabul oldu. dün eve gittik beraber iş çıkışı yemek yiyecektik ailemde vardı. tam sofraya kalkmaya yeltendi telefon geldi güya küçük yeğeni arıyor. nerdesin dedi söyledi bizde olduğunu tamam geliyorum dedi. resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü babamında dikkatini çekmiş herkes onu bekliyor ki sofraya gelsin yemek yiyelim diye o bi telefonla kalktı gitti. kapıda tartıştık bu yaptığın ayıp değilmi diyemiyomusun yarım saat sonra geleyim diye ama aratanlar sağolsun. evime gitmek istiyorum ne diyosun ben böyleyim dedi sen öyleysen bende böyleyim dedim çektim resti gerizekalı ne halin varsa gör dedi. bende kapıyı gösterdim bitti artık bugün son sözümü söylerim. babamlada konuştuk kendi gördü herşeyi zaten ortada olan bişey. çok bitkinim
Eşyaları geri iade edemiyorsun değil mi ? Eşyaların hepsini de size mi yıktılar yani, Niue kabul ettiniz ki ? Inşallah bir şekilde en az zararla çıkarsınız işin içindensağolun. keşke bu son aya kadar beklememiş olsaydım daha önce bitirseydim diye pişmanım. bütün mobilyaları almıştık herşeyi üstümüze yıktılar 6 aydır taksit ödedik beraber ev yerleşti mobilyalar gitmişti. kına gecem organizasyonum herşeyim hazırdı bi dünya para ödedim. yanlış anlaşılmasın derdim bunlar değil ama ben herkesten çok emek verdim tırnaklarımla kazıdım yaptım herşeyi
Ben sana söyleyim nişanlınla evlenirsen bu konulardan dolayı çok mutsuz olacaksın. O bir şey yapmamış diyorsa gözünün önündeki olaya uzak dur ondan birazcık huzurunu düşünüyorsan. Çünkü değişmez böyle söyleyen biri üzgünüm ama en azında düğünü ertele biraz daha zaman ver ayrılmayacaksan da. Kafandaki soru işaretleri gitmeden sakın evlenme evliyken ayrılmak çok daha zor oluyor, yaşanmışlıklar artıyor anılar artıyor vs.geçen gün büyük tartıştığımızda ablaları da öğrendi. aramızda hallettik hiçbişey olmamış gibi devam ediyoruz nişanlımla. bikaç gün sonra görümcenin evine gittim beraber, daha sonra kapıdan önce nişanlım çıktı sonra ben arkama döndüm görüşürüz demek için suratıma değil yere doğru baktı. çıkar çıkmazda kapıyı arkamdan çok sert bir şekilde kapattı. nişanlımda ordaydı o zaman demedim bişey. sonra yemek için çağırdı nişanlım bende suratıma kapı kapanana yere gitmem hiç kusura bakma dedim. hala diyorki o bişey yapmamış çileden çıktım körmüsün dedim nasıl kapattı. diğer şeylerde hep benim dediklerimi önemser bi lafımı iki etmez çok da seviyor ama nasıl olacak bilmiyorum
Eşyaları geri iade edemiyorsun değil mi ? Eşyaların hepsini de size mi yıktılar yani, Niue kabul ettiniz ki ? Inşallah bir şekilde en az zararla çıkarsınız işin içinden
Aldıklarınızı geri vermeye çalışın almayanları ihtiyacı olanlara verin Başının gözünün sadakası olsun hiç değilse hayır duası alırsın bütün sayfaları okudum sevindim senin adına evlenmeden bunları görmen iyi olmuş. Rabbim herşeyi gönlüne göre hayırlısıyla versin inşallah...bilmiyorum kabul eder mi mobilyacı geriye. ödediklerimi geri alabilirmiyim bilmiyorum o da ödedi çünkü. inanın değmiyor ya çok sinirliyim onun için çabaladıklarıma yazık oldu hepsine
Ankara'da olsaydın ben alırdım belki.Evlendik ama eşyayı daha yeni alcaz da bizbilmiyorum kabul eder mi mobilyacı geriye. ödediklerimi geri alabilirmiyim bilmiyorum o da ödedi çünkü. inanın değmiyor ya çok sinirliyim onun için çabaladıklarıma yazık oldu hepsine
Ben sana söyleyim nişanlınla evlenirsen bu konulardan dolayı çok mutsuz olacaksın. O bir şey yapmamış diyorsa gözünün önündeki olaya uzak dur ondan birazcık huzurunu düşünüyorsan. Çünkü değişmez böyle söyleyen biri üzgünüm ama en azında düğünü ertele biraz daha zaman ver ayrılmayacaksan da. Kafandaki soru işaretleri gitmeden sakın evlenme evliyken ayrılmak çok daha zor oluyor, yaşanmışlıklar artıyor anılar artıyor vs.
Canım böyle şeylerde malesef maddi manevi zararlar oluyor. Ailene danış bSkslım ne yol gösterirler.Zararın neresinden dönsen kârdır ben düğünden bi akşam önce ayrılmıştım davetiyeler dağıtılmış düşün yani öyle daha kötü oluyo..daha kötüsünü düşün ve kendini fazls üzmemeye çalış.Birkaç gün sonra Saçma sapan bir şekilde özlemiş hissedeceksin,sallama ..gelip geçiyor Allah senin ve ailenin yardımcısı olsun yol göstersin inşbilmiyorum kabul eder mi mobilyacı geriye. ödediklerimi geri alabilirmiyim bilmiyorum o da ödedi çünkü. inanın değmiyor ya çok sinirliyim onun için çabaladıklarıma yazık oldu hepsine
Aldıklarınızı geri vermeye çalışın almayanları ihtiyacı olanlara verin Başının gözünün sadakası olsun hiç değilse hayır duası alırsın bütün sayfaları okudum sevindim senin adına evlenmeden bunları görmen iyi olmuş. Rabbim herşeyi gönlüne göre hayırlısıyla versin inşallah...
hep dua ettim babamın gözü açılsın bi bahane olsun diye nihayet dualarım kabul oldu. dün eve gittik beraber iş çıkışı yemek yiyecektik ailemde vardı. tam sofraya kalkmaya yeltendi telefon geldi güya küçük yeğeni arıyor. nerdesin dedi söyledi bizde olduğunu tamam geliyorum dedi. resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü babamında dikkatini çekmiş herkes onu bekliyor ki sofraya gelsin yemek yiyelim diye o bi telefonla kalktı gitti. kapıda tartıştık bu yaptığın ayıp değilmi diyemiyomusun yarım saat sonra geleyim diye ama aratanlar sağolsun. evime gitmek istiyorum ne diyosun ben böyleyim dedi sen öyleysen bende böyleyim dedim çektim resti gerizekalı ne halin varsa gör dedi. bende kapıyı gösterdim bitti artık bugün son sözümü söylerim. babamlada konuştuk kendi gördü herşeyi zaten ortada olan bişey. çok bitkinim
Tecrübe ile sabit...
Eğer kendi kurduğu yuvanın sınırlarını belirleyemeyecek potansiyaldeyse,
evlendikten sonra bunu yapabileceğini düşünmeyin, daha beter olacaktır.
Vıcık vıcık bir ilişki olmasa dahi, sizi çok önemsemeden ailesini üstün tutacaktır.
Ailesini üstün tutmasında bir sıkıntı yok, sevsin saysın, ama gün gelecek siz kendi kendinize bile "bu ne ya dingonun ahırı mı benim evim, bu evin bir kadını yok mu, bana niye hiç birşey sorulmuyor " diye tepeniz atacak.
Bizzat yaşanmıştır...
Tabii ki insan ailesine kıyamıyor, fakat sizin mutsuz olmanıza değer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?