- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 38
- Konu Sahibi umudumu_yitirdim
-
Maşallah, Allah nazarlardan korusun :)Eheh ya bir erkek evinde huzurluysa gerçekten dışarıyı aramıyor hani bazı insanların gerçekten kanı bozuk oluyor ne yaparsan yap yaranamazsın ama normal bir erkek evinde huzuru buluyorsa dışarıya bağı azalıyor ailesine bile bağı azalıyor gibi geliyor bana ben de eşime çok huzurlu bir yuva sağlamaya çalıştım özgürlüklerini kısıtlamadım sonuçta kötü bir şey yapacak olan kısıtlasam da kısıtlamasam da yapar dedim hep anlayışlı davrandım filan işe yarıyor gibi işten eve koşarak geliyor maşallah
canım bence bunların hepsi sana vesvese
takılma öyle şeye
nişanlınla yeni hayatın şimdiden hayırlı olsun ayrıca erkektir sonuçta el bebek gül bebek büyümüş erkek evlat diye biraz torpil geçilmiş galiba bu zaten erkek çocuğu olan bütün ailelerde olan son derece normal bişi
benimde abim var oda öyle büyüdü el bebek gül bebek ama biz öyle yetiştik ve bana garip gelmiyor ben abimin suyunu götürmekten yemeğini hazırlamaktan gocunmam misal
ailesini atamaz satamaz bu çocuk senle evleniyor diye
öyle kimse gelmicek etmicek dersen olmaz nerden geldi bu çocuk kim büyüttü bu yaşına kadar getirdi adam etti senmi
valla bana tuhaf geliyo böyle iki günlük sevgililerin nişanlıların gelip erkeğin ailesi hakkında ahkam kesmesi yok gelmicek görüşme arama gitmeyelim gelmeyelim
amerikalılara özenmeye gerek yok diye düşünüyorum tabi kendi fikrim
hakkında hayırlsıı olsun cnm
Eheh ya iyi bir özel hayat + sıfır dırdır + süper yemekler
Allah şimdiden sabırlar versin, nasıl başlarsa öyle gidiyorMerhaba düğünüme bir ay kaldı.. içim öyle huzursuzki evim yerleşecek hiçbir heycanım hevesim kalmadı..herşeyi nişanlımla beraber yaptık ..anlaşıyoruz cocuklaşıyoruz kafa dengiyiz aynı şeylere gülüp eğleniyoruz bişey alınacaksa yapılacaksa sen nasıl dersen öyle olsun senin istediğin gibi olsun der..lakin benim kafamı kurcalayan en büyük şey aile problemi. çok büyük kavga ettik geçenlerde ozaman son kez istediklerini saydı inanın sonradan çıkıyormuş ne olduğu.. iç içe aileymiş onunkiler annesi öyle hasret kalmayacakmış gidip gelinecekmiş. tek erkek çocuk hep ablaları enişteleri içinde büyümüş onların lafından gitmiş kendi başına karar alamamış. beni öyle duruma sokuyorki sanki kimse gelmeyecek gitmeyecek diye rest çektim asla öyle bişey yok. ama hiç güvenim yok evimizi ev bilip sınırlarımız olsun kendimize ait bi yaşantımız olsun.. bi mesajla bi telefonla uçar resmen.. bu arada çok şükür benimde ailem var ama beni empoze etmeye çalışıyolar. varmı sizinde başınızdan böyle bişey geçtimi tek problemim içime korku salan şey bu ne maddiyat ne başka bişey. lütfen bi akıl verin değişirmi sonradan..bana kalsa sırf bu sebepten bile bozarım nişanı ama aileme kıyamıyorum herşey hazır..hevesleri var özellikle babamınsağolun şimdiden
Oluyor oluyor. Çokta güzel oluyor. Nişanlan anlarsın ne demek istediğimizi. Evlenince insanın eşi daha önde oluyor. Erkek aileleri de alışıyor zamanla.canım bence bunların hepsi sana vesvese
takılma öyle şeye
nişanlınla yeni hayatın şimdiden hayırlı olsun ayrıca erkektir sonuçta el bebek gül bebek büyümüş erkek evlat diye biraz torpil geçilmiş galiba bu zaten erkek çocuğu olan bütün ailelerde olan son derece normal bişi
benimde abim var oda öyle büyüdü el bebek gül bebek ama biz öyle yetiştik ve bana garip gelmiyor ben abimin suyunu götürmekten yemeğini hazırlamaktan gocunmam misal
öyle kimse gelmicek etmicek dersen olmaz nerden geldi bu çocuk kim büyüttü bu yaşına kadar getirdi adam etti senmi
valla bana tuhaf geliyo böyle iki günlük sevgililerin nişanlıların gelip erkeğin ailesi hakkında ahkam kesmesi yok gelmicek görüşme arama gitmeyelim gelmeyelim
Bir tek süper yemek kısmı eksikEheh ya iyi bir özel hayat + sıfır dırdır + süper yemekler
Canim benim ailem de seninki gibi inanılmaz heyecanlıydı, hazırlıklar filan görmen lazım. Ama sorunlardan haberleri yoktu. Kendi evim yerleştiğinde eve bakıp gizli gizli ağlıyordum, sanki orası benim evim değildi bana ait birşey yoktu. Evimin anahtarı dahi ben hariç herkeste vardı. Kendi evime girmek için görümcelerimin filan kapıyı kendi anahtarlarıyla acmalarina muhtaçtım.
Sonra aradım babamı, ben mutsuzum ve korkuyorum bana tecrübelerinizle ışık tutun dedim. Babam duyduklarına inanamadı, ama beni de gazlamadı. "Kızım bu senin hayatın, karar senin ve biz her zaman senin arkandayız. Eğer dikkate alırsan biz istemiyoruz" dedi. O gün aradım bitirdim, güzel bir tatile ciktim
valla ben kendimden tecrubeyle kacmısım esime köle gibi asıgım ama o daha cool takılıyo ailesiyle sıkı fıkı benim ailem yok kactım diye dügün günü ve öncesi sorunlar oldu dedim kızım cık git evine sen bunun icin mi evlendin neyse dedim hadi dügün olsun dedim demesinler 1 ay kaldı birlikte nikahsız ayrıldı demesinler diye balık bastan kokar 8 sene oldu belki aile gel deseydi yuz kere gitmistim halada aklımda ayrılmak var maddi gücüm cok iyi degilMerhaba düğünüme bir ay kaldı.. içim öyle huzursuzki evim yerleşecek hiçbir heycanım hevesim kalmadı..herşeyi nişanlımla beraber yaptık ..anlaşıyoruz cocuklaşıyoruz kafa dengiyiz aynı şeylere gülüp eğleniyoruz bişey alınacaksa yapılacaksa sen nasıl dersen öyle olsun senin istediğin gibi olsun der..lakin benim kafamı kurcalayan en büyük şey aile problemi. çok büyük kavga ettik geçenlerde ozaman son kez istediklerini saydı inanın sonradan çıkıyormuş ne olduğu.. iç içe aileymiş onunkiler annesi öyle hasret kalmayacakmış gidip gelinecekmiş. tek erkek çocuk hep ablaları enişteleri içinde büyümüş onların lafından gitmiş kendi başına karar alamamış. beni öyle duruma sokuyorki sanki kimse gelmeyecek gitmeyecek diye rest çektim asla öyle bişey yok. ama hiç güvenim yok evimizi ev bilip sınırlarımız olsun kendimize ait bi yaşantımız olsun.. bi mesajla bi telefonla uçar resmen.. bu arada çok şükür benimde ailem var ama beni empoze etmeye çalışıyolar. varmı sizinde başınızdan böyle bişey geçtimi tek problemim içime korku salan şey bu ne maddiyat ne başka bişey. lütfen bi akıl verin değişirmi sonradan..bana kalsa sırf bu sebepten bile bozarım nişanı ama aileme kıyamıyorum herşey hazır..hevesleri var özellikle babamınsağolun şimdiden
iç içe aileymiş onunkiler annesi öyle hasret kalmayacakmış gidip gelinecekmiş. tek erkek çocuk hep ablaları enişteleri içinde büyümüş onların lafından gitmiş kendi başına karar alamamış.
bana kalsa sırf bu sebepten bile bozarım nişanı ama aileme kıyamıyorum herşey hazır..hevesleri var özellikle babamın
Amiiin
Böyle babaların sayısı artsın, kızlar babalarıyla rahatça konuşabilsin. Amin
Sırf erkek diye mi el bebek gül bebek yetiştirdiniz abinizi. Hizmet edip hizmete muhtaç hale getirdiniz? Erkek evlada neden torpil geçiliyor? Neden suyunu bile kendi alamayacak kadar bağımlı yetiştiriliyor? Erkek evlat torpili kafası her ailede yok efendim. Sırf pipisi var diye torpil yapmıyor her aile. Yanlış zihniyetlerde yaşıyor sadece. Aile olunduğunda gelmicek etmicekler yanlış ancak erkeğin ailesinin de kadının ailesinin de ,çocuklarının kendinden önde yeni bir ailesi olduğunu bilmesi gerek. Erkeğin ailesine gidildiği kadar kızın ailesine de değer verilmeli. Bir adam aileme gidilecek diyorsa yüzde doksandokuz doldurulmuştur. Erkek tarafı oğlunu seviyorsa gelinini rahat ettirecek aynı şey karşı taraf için de geçerli.canım bence bunların hepsi sana vesvese
takılma öyle şeye
Ne ne egdirmesi yaa bak git nisanlina deki ben öle sıkı fiki olamam ailenle evlenmissek ikimizin bı dünyası olacak öle sürekli gidip gelmem sende gidemezsin onlarda sürekli bana gelemezler benim tavrim net de zaten gidip ailesine soleyince hemen doldurup bozdurcaklar nişanı bunu yap mutlaka hayatını mahfetme ne olur bak bı çocukla şimdi bosanmaya calisiyorum nedenlerden biriside seni bu nisanlin gibi ailesine bağımlı bir adam olmasihepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. o el bebek gül bebek yetiştirdiğiniz erkek kardeşten bir tanede bende var ama asla sümsük yetiştirmedik o başka bişey kendi doğruları vardır benim hatam varsa ablası olmama rağmen söyler ben bunda onu görmüyorum. anneme kalsa anında bitirir kıyamaz bana ama babam çok başka söylemiştim iki ay önce sorunumuzu babama aile içinde açtım öyle anlayışlı biri değil benim yüzümü yere eğdirme terk ederim diyor evi kime sığınayım atsam nişanı evde burnumdan gelecek evlensem diğer türlü.öyle dar durumdayımki Allahtan yetişssin bişey çıksın bozulsun.
Benim bu aile Aşkı Yüzünden düğünden bi akşam önce ayrılmışlığım var.Nişanlım bana el kaldırdı sebep : "annenle ablan evlendiğimizde bize müdahale eder mi ?" Diye soruşum..ha bu arada en küçük gelin olarak beni Yanlarında hayal ediyorlarmış Düğüne 20 gün kala öğrendim bunu daMerhaba düğünüme bir ay kaldı.. içim öyle huzursuzki evim yerleşecek hiçbir heycanım hevesim kalmadı..herşeyi nişanlımla beraber yaptık ..anlaşıyoruz cocuklaşıyoruz kafa dengiyiz aynı şeylere gülüp eğleniyoruz bişey alınacaksa yapılacaksa sen nasıl dersen öyle olsun senin istediğin gibi olsun der..lakin benim kafamı kurcalayan en büyük şey aile problemi. çok büyük kavga ettik geçenlerde ozaman son kez istediklerini saydı inanın sonradan çıkıyormuş ne olduğu.. iç içe aileymiş onunkiler annesi öyle hasret kalmayacakmış gidip gelinecekmiş. tek erkek çocuk hep ablaları enişteleri içinde büyümüş onların lafından gitmiş kendi başına karar alamamış. beni öyle duruma sokuyorki sanki kimse gelmeyecek gitmeyecek diye rest çektim asla öyle bişey yok. ama hiç güvenim yok evimizi ev bilip sınırlarımız olsun kendimize ait bi yaşantımız olsun.. bi mesajla bi telefonla uçar resmen.. bu arada çok şükür benimde ailem var ama beni empoze etmeye çalışıyolar. varmı sizinde başınızdan böyle bişey geçtimi tek problemim içime korku salan şey bu ne maddiyat ne başka bişey. lütfen bi akıl verin değişirmi sonradan..bana kalsa sırf bu sebepten bile bozarım nişanı ama aileme kıyamıyorum herşey hazır..hevesleri var özellikle babamınsağolun şimdiden
Merhaba düğünüme bir ay kaldı.. içim öyle huzursuzki evim yerleşecek hiçbir heycanım hevesim kalmadı..herşeyi nişanlımla beraber yaptık ..anlaşıyoruz cocuklaşıyoruz kafa dengiyiz aynı şeylere gülüp eğleniyoruz bişey alınacaksa yapılacaksa sen nasıl dersen öyle olsun senin istediğin gibi olsun der..lakin benim kafamı kurcalayan en büyük şey aile problemi. çok büyük kavga ettik geçenlerde ozaman son kez istediklerini saydı inanın sonradan çıkıyormuş ne olduğu.. iç içe aileymiş onunkiler annesi öyle hasret kalmayacakmış gidip gelinecekmiş. tek erkek çocuk hep ablaları enişteleri içinde büyümüş onların lafından gitmiş kendi başına karar alamamış. beni öyle duruma sokuyorki sanki kimse gelmeyecek gitmeyecek diye rest çektim asla öyle bişey yok. ama hiç güvenim yok evimizi ev bilip sınırlarımız olsun kendimize ait bi yaşantımız olsun.. bi mesajla bi telefonla uçar resmen.. bu arada çok şükür benimde ailem var ama beni empoze etmeye çalışıyolar. varmı sizinde başınızdan böyle bişey geçtimi tek problemim içime korku salan şey bu ne maddiyat ne başka bişey. lütfen bi akıl verin değişirmi sonradan..bana kalsa sırf bu sebepten bile bozarım nişanı ama aileme kıyamıyorum herşey hazır..hevesleri var özellikle babamınsağolun şimdiden
İyi de sen bu adamla evlenmek istemiyorsun ki sadece sorun çıkmasın istiyorsun. O zaman adamı yıldır nişanı o atsın. Ne diyelim biz şimdi? Bu yazdığımda etik değil ama sen baya baya mutsuzsun yani.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. o el bebek gül bebek yetiştirdiğiniz erkek kardeşten bir tanede bende var ama asla sümsük yetiştirmedik o başka bişey kendi doğruları vardır benim hatam varsa ablası olmama rağmen söyler ben bunda onu görmüyorum. anneme kalsa anında bitirir kıyamaz bana ama babam çok başka söylemiştim iki ay önce sorunumuzu babama aile içinde açtım öyle anlayışlı biri değil benim yüzümü yere eğdirme terk ederim diyor evi kime sığınayım atsam nişanı evde burnumdan gelecek evlensem diğer türlü.öyle dar durumdayımki Allahtan yetişssin bişey çıksın bozulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?