Düğüne 1 ay kala gel-gitler...

Maşallah, Allah nazarlardan korusun :)

Bence biraz oyna..

Evlen sevdiginle..
bir zaman sonra uzak bir sehire tasinin oyle bir imkan varsa.
Veya olmadi. Birsekilde birbirinizle konusa konusa hal edin bu sorunu. Birtek onun ailesi mi var seninde var nasil olsa. Hersey tatli dilen yap.
Ama suan kavga cikarma bence.. sonucta seviyorsun dimi?

Daha ilk paragrafta anlasilan bekarsin. Iyi okuyun konuyu. Gelmesin gitmesin diyen bir kadin yok. Imayla ailemden cikmam (evinden yada onlar bizim evden) diyen bir adam var. Evlenince esler aile olur. Anne baba buyuk aile. Eger bir adam veya kadin kendi ailesini kuramiyor hala anne baba diye agliyorsa bi zahmet evlenmesin otursun ana babasinin dizinde.

Allah şimdiden sabırlar versin, nasıl başlarsa öyle gidiyor

Henüz evlenmeden bu sorun belirmeye başladıysa yıllar geçtikçe katlanarak büyüyecek.nişanlılık dönemi aslında erkeklerin en çok kadının isteklerini yaptığı bir dönem.evlendikten sonra değişiyorlar.sizinkisi daha şimdiden göstermiş kendini.Allah yardımcınız olsun

Oluyor oluyor. Çokta güzel oluyor. Nişanlan anlarsın ne demek istediğimizi. Evlenince insanın eşi daha önde oluyor. Erkek aileleri de alışıyor zamanla. Zaten belli yaştan sonra da aileye bağımlılık azalmalı. Azalmayınca sorun.

Ailenin hevesi kötü bir evlilik ve aile sorunları yaşaman değildir eminim ki. Ailenle açık açık konuş, onlar sana hevesimiz var evlen demeyeceklerdir...

Böyle babaların sayısı artsın, kızlar babalarıyla rahatça konuşabilsin. Amin

valla ben kendimden tecrubeyle kacmısım esime köle gibi asıgım ama o daha cool takılıyo ailesiyle sıkı fıkı benim ailem yok kactım diye dügün günü ve öncesi sorunlar oldu dedim kızım cık git evine sen bunun icin mi evlendin neyse dedim hadi dügün olsun dedim demesinler 1 ay kaldı birlikte nikahsız ayrıldı demesinler diye balık bastan kokar 8 sene oldu belki aile gel deseydi yuz kere gitmistim halada aklımda ayrılmak var maddi gücüm cok iyi degil

Simdiden bunun pazarligini mi yapiyor yani? Ben geleceginizi pek hayirli gormuyorum. Surekli sizde kalan sulale, bir yere gidilecekse toplu halde gidilen sulale, aldiginiz her kararda yaptiginiz her seyde topluca elestiri yapan bir sulale ve daha fazlasi...

bana kalsa sırf bu sebepten bile bozarım nişanı ama aileme kıyamıyorum herşey hazır..hevesleri var özellikle babamın

Ailen gelecekte daha cok uzulecek. Hic kimse nisan atmis kizina bosanmis kizindan daha cok uzulmez. Bana gore ikisi de uzulme sebebi degil gerci ama madem o yonden bakiyorsun...

Sırf erkek diye mi el bebek gül bebek yetiştirdiniz abinizi. Hizmet edip hizmete muhtaç hale getirdiniz? Erkek evlada neden torpil geçiliyor? Neden suyunu bile kendi alamayacak kadar bağımlı yetiştiriliyor? Erkek evlat torpili kafası her ailede yok efendim. Sırf pipisi var diye torpil yapmıyor her aile. Yanlış zihniyetlerde yaşıyor sadece. Aile olunduğunda gelmicek etmicekler yanlış ancak erkeğin ailesinin de kadının ailesinin de ,çocuklarının kendinden önde yeni bir ailesi olduğunu bilmesi gerek. Erkeğin ailesine gidildiği kadar kızın ailesine de değer verilmeli. Bir adam aileme gidilecek diyorsa yüzde doksandokuz doldurulmuştur. Erkek tarafı oğlunu seviyorsa gelinini rahat ettirecek aynı şey karşı taraf için de geçerli.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. o el bebek gül bebek yetiştirdiğiniz erkek kardeşten bir tanede bende var ama asla sümsük yetiştirmedik o başka bişey kendi doğruları vardır benim hatam varsa ablası olmama rağmen söyler ben bunda onu görmüyorum. anneme kalsa anında bitirir kıyamaz bana ama babam çok başka söylemiştim iki ay önce sorunumuzu babama aile içinde açtım öyle anlayışlı biri değil benim yüzümü yere eğdirme terk ederim diyor evi kime sığınayım atsam nişanı evde burnumdan gelecek evlensem diğer türlü.öyle dar durumdayımki Allahtan yetişssin bişey çıksın bozulsun.

Ne ne egdirmesi yaa bak git nisanlina deki ben öle sıkı fiki olamam ailenle evlenmissek ikimizin bı dünyası olacak öle sürekli gidip gelmem sende gidemezsin onlarda sürekli bana gelemezler benim tavrim net de zaten gidip ailesine soleyince hemen doldurup bozdurcaklar nişanı bunu yap mutlaka hayatını mahfetme ne olur bak bı çocukla şimdi bosanmaya calisiyorum nedenlerden biriside seni bu nisanlin gibi ailesine bağımlı bir adam olmasi

Benim bu aile Aşkı Yüzünden düğünden bi akşam önce ayrılmışlığım var.Nişanlım bana el kaldırdı sebep : "annenle ablan evlendiğimizde bize müdahale eder mi ?" Diye soruşum..ha bu arada en küçük gelin olarak beni Yanlarında hayal ediyorlarmış Düğüne 20 gün kala öğrendim bunu da

ailesinin tek çocuğu olması elbette biraz daha onu aileye düşkün yapmıştır. geliş gidiş her zaman olur sadece bu sınırı koruyabilecek mi? ve sen buna katlanabilecek misin? bu sebepten ayrılık da çok mantıklı değil, iyi düşünün konuşun düşüncelerinizi anlatın açıkça. olmazsa olmaz zaten.

İyi de sen bu adamla evlenmek istemiyorsun ki sadece sorun çıkmasın istiyorsun. O zaman adamı yıldır nişanı o atsın. Ne diyelim biz şimdi? Bu yazdığımda etik değil ama sen baya baya mutsuzsun yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…