Düğüne 1 ay kala gel-gitler...

teşekkür ederim. biri bişey dese hep ben yanlış anlamış oluyorum. hep suçlu benim onun ailesi mükemmel asla hatalarında bile söylemez kondurmuyor hiç bişey. okadar değersiz hissettirdiki kendimi psikolojimi bozdu. damatlığını da aldım herşeyini bi şekilde halletmeye çalışacağım ama böyle hak etmemiştim

Canım karşı tarafa ne kadar verici olursan o kadar kıymetsiz oluyorsun malesef.Ben eşya bile istememiştim sadexe iki yıl oturacaktık o evde para biriktirip ev Alıp çıkarız demiştim.Ona gerek yok buna gerek yok dedikçe değersiz oldum.Sen de bi Sürü fedakarlık ettim en iyi muameleyi hak ediyorum diye düşünüyorsun ama üzgünüm

tamda dediğin gibi ne ailem ne kendim hiçbirşey istemedim herşeyi üstlendim. günde bir ekmek paramız bile olsa bana yeter huzur ver başka bişeyimiz olmasın herşeyde yanındayım dedikçe hakikaten değersiz oluyormuşsun.

Evler yakın olunca aynen böyle vakitsiz saatsiz geliyorlarsa özel mözel kalmıyor . Bende evimi aynen böyle dingonun ahırı yol geçen hanı gibi hissediyorum .

Ama ona sınır koymak yine sizin elinizde.
Benim de bir dönem dingonun ahırı gibi yaşadığım oldu, baktım olmuyor bir iki diş gösterdim.
Vaktinde kızdılar, homurdandılar vs. ama şimdi birşeyler oturdu.
Bana gelen misafir beni aramadan gelmemeli, zaten 2 çocukluyum her an müsait olamıyor evim.
En azından nezaketen haber verilmeli her zaman düşüncesindeyim.
Ben de kimsenin evine ne çat kapı giderim ne de davetsiz.
Doğru olan da budur zaten.

dün iş çıkışı bu işin böyle gitmeyeceğini ileride huzursuz olacağımı söylerek bittiğini söyledim. bu arada aynı iş yerinde çalışıyoruz en büyük pişmanlığım bu. hiç bi tepki vermeyerek madem öyle tamam dedi demekki o da istiyomuş. tam kalktım gidiyorum arkamdan diyorki evlenmeye cesaretin yok tabi bunu diyecek en son kişi. yüzüğü çıkardım yanında eve gittim. ailemde tamamen bitirdi zaten. şimdi sabah yanıma geldi ve yüzüğüne bakmaya geldim çıkarttın mı dedi. ne demek çıkarttın mı dün tamam dedin bitirdin sende niye çıkartmayacakmışım dedim. kendi hala takıyor yüzüğü. madem dedim ben ailenize yakışmıyorum sürekli gidip gelmiyorum uygun değilim elimden gelen bu dedim. akşam ailenle konuşmaya gelcem dedi hiçde gelme sakın dedim. sinirlerimi bozud sabah sabah

Jeton daha düşmemiş hala bulunmaz hint kumaşı sanıyor kendini bırakamazsın sanıyor.

bütün gece düşündü heralde ailesine bile dememiş daha benim nişanı attığımı. dün tamam dedi hemen şimdide yüzüğü çıkarttım mı diye kontrole gelmiş kendisi çıkarmamış.
Blöf yaptığını filan sanıyor bence çok sinir bozucu bir insan çocuk gibi ailen kıymetliyse ayrılma diplerinden elin kızının ahını almayın yahu

Bi an konuyu benmi açtım acaba diye düşündüm bu kadar olur :) benimde hemen hemen 1 ay kaldı. Benim nişanlımda ailesinin ağzının içine bakar ablaları falan her hafta kesinlikle gelir evleri yakın olmasına ve hepsinin arabaları olmasına rağmen kalırlar hatta benden de aynı şeyleri bekliyo. Bende şu an için sessiz kalıyorum bakalım neler olucak

Eski nisanliniz kendini bulunmaz Hint kumaşı saniyor.Ayrica sizin ciddi olduğunuzun farkında değil.Bu kadar lacka olmazdı yoksa.Bir de sizi ve ailenizi simdiye kadar hic dikkate almamis.Sizi cepte dusunuyor.Yani onun icin kolay yemsiniz.Size tavsiyem eğer bir karar aldıysanız geri adım atmayin atarsanız çok mutsuz olacaksınız.Bu sefer daha fazla üstünüze gelecek

Bir tanıdığım var sekiz yıllık flortten sonra evlenmişler ama çocuk anne kuzusu.Kizi en son zorla ailesinin yanına köye tasindirmaya kalkmıştı.Eger köyde yaşamazlarsa kızdan ayrılacağını söylemiş.Kiz ise o saatten sonra nasıl yeni bir hayat kırarım diye düşünüyordu.Cocuk aynen sizin eski nisanliniz gibi ailevi.tek bir telefonla koşup annesine giden eşini şuan hiçe sayan birisi

işin çok zor ozaman. ben bütün hayallerimden emeklerimden bunların düzensizliği laçka oluşları sınırları olmayışı yüzünden vazgeçiyorum çok ağır. aynı iş yerindeyiz işin kötüsü ne olacak bilmiyorum. hafta sonu olunca alıyolar nişanlımı doğru ablalarında kalmaya. hiç demiyolar bunların planı vardır gezer tozarlar esir gibi kapatıyolar evde. kendi evinde yatabilir bütün enişte anne baba ablaları orda kalmalarına rağmen ama yapılmıyor. pazartesi iş günü görüşüyoruz bazen akşam gelip uğrar yarım saat.

Senin durum benimkinde de fenaymış hakkında hayırlısı yorum yaptıktan sonra diğer yorumlara baktımda. Umarım senin için en hayırlısı neyse o olur

bitirdim düğün salonunu iptal ettirdim.. okadar ağırkı bu korkuyla yaşayarak bitirmek severek ayrılıyorum ama ileride huzurumuzun olmayacağını bildiğim için. bugün geldi herşeyi arkada bıraktım son kez düşün dedi aynı şeyleri yine konuştuk hala gelme gitme davası... ben yetmemişim sürekli gidip gelmiyormuşum ailesi öyle hissediyomuş rahatsızmış. babamda annemde bitirdi zaten artık geri dönüşü yok. içim kavruluyor yardım edin ((

Dayanın geçecek . Hiç geçmez gibi gelir ama geçer. Siz sımsıkı bu acıya sarılmak isteseniz bile gün gelir bu acı sizi bırakır . Sabredin , geleceğiniz için, ileride bile bile yaktım kendimi dememeniz için.
Kaybetmek üzereyken bile ailesine gidip gelmenizin azlığından bahsetmis. Sizin sevginizi hak ettiğini düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…