düğüne 1 gün kala ayrılmak ne acı ..acım dinermi ?

böyle karaktersiz insanlarla zaten bir ömür nasıl anlaşmayı düşünüyodunki eninde sonunda o kadın sizi yine ayırırdı hayırlısı olmuş bencede zaman herşeyin ilacıdır.

yazık günah ya yarı yolda bırakıldın mutlu olabileceğini sanmasın o adamcağız ..Senin için bence en hayırlısı olmus düğünden 1 gün önce ayrılmak ne demek yaaa büyük bir beladan dönmüssün

Geçmiş olsun diyorum önce. herkes aynı şeyi söylüyordur belki okumadım yorumları ama bak benim bir arkadaşım kına gecesinde ayrılmaya karar verdi ama cesaret edemedi. 3 ay iteleye iteleye evli kaldı ama o kaynanası daha beter oldu ve sonunda boşandılar. aynı şey başına gelebilirdi. ucuz kurtarmışsın

şimdi canın çok yanıyo.. haklısın da.. kolay mı herşey hazırken bi anda bitivermesi.. ama bi de şöyle düşün.. çoluğun çocuğun olduktan sonra ayrılsaydın? öylesi inan bana çok daha zor.. nişanlın, bittiğini annesine aratıp söyletecek kadar karaktersiz biriymiş..annesi de bunu övünerek söyleyebilecek kadar vicdansız... şükret ki düğüne bir gün kala olsa dahi kendini belli etmiş..

öncelikle verilmiş sadakan varmış demek istiyorum. çok zor bir durum ama atlatılmayacak şey değil bir çok insanın başına gelen bir durum. Böyle karaktersiz bir insan düğünün sabahın da da yapabilirdi ki o zaman ayrılması çok daha zor gelirdi. Her şerde bir hayır var diye boşuna dememiş büyükler Allah yardımcın olsun

Her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır derler canım hiç üzülme hayırlısı buymuş demek ki.
Hiç bir acı sonsuza dek sürmez emin ol, seni hakeden kişi eninde sonunda çıkacak karşına ve bu günlerini hatırlayınca iyi ki de olmamış diye sevinip mutlu olacaksın :112:

annen kadir gecesi doğurmuş...verilmiş sadakan varmış vs...daha söylenecek çok şey var aslında....inan herkes senin kadar şanslı olmuyor...mesela benim kızım(

Cnm benim esimde bana kinada sonra yüzügü verdi, kabul etmedim... Korktum hep ayrilmaktan, cok mücadele ettim. Sonuc: ben evlendim ve bosanma asamasindayim. Evliligimin ücüncü haftasi bana bizim evliligizin max. Bes ay sürücegini söyledi. Keske o yüzügü elime verdiginde ayriligi kabul etseydim. Simdi dahamo iyi oldu. Allah kurtarmis seni. Bunu simdi degil ama zaman gectikten sonra anliycaksin. Allah yardimcin olsun. Yasadiklarini Allah'a havale et yeter... Selametle...

kurtulmuşsun bence de...
yazık ki 2 yılın heba olmuş...
bundan sonra allah düzgün insanlarla karşılaştırısın seni inşallah..
allahından bulsun onlarda..

yaşadıklarına çok üzüldüm ALLAH yardımcın olsun içini ferah tut senin içn hayırlı olan buymuş evleniceğin adamı evlenmeden kötü yüzünü görmüşsün bence bunada şükür et ve RABBİM E sığın o haksızlığa uğrayanın her zaman yanındadır gönlünü ferah tut..

bu sabah kk nin facebook sayfasinda okudum ve cok begendim su cumleyi
sizin konunuza da cuk oturuyor bence

Yurekli bir kadinin basi,yureksiz bir erkegin omzuna agir gelir

anlasilar beyefendinin omzuna agir gelmishsiniz

Çok üzüldüm. Ben de boşanma aşamasındayım. Sanırım zorla olmuyor. Bizler evliliğimiz sürsün diye inatla uğraşırken, erkekler çok kolay bitirebiliyor.
Allah bizim durumuzdakilerin yardımcısı olsun.

Hiç ama hiç üzme kendini tatlım. O kadar hayırlı olmuş ki senin için. Şükret hatta.
Keşke bende düğünden dönmüş olsaydım da, şimdi sırf ailesi yüzünden boşanmak için uğraşıyor olmasaydım.
Şimdi çok mutsuzsun ama en fazla 2ay sürer.
Ya birde bu adamla evlenmiş olsaydın. ya ömür boyu mutsuz olacaktın,
yada boşanasıya kadar.
Kendi hayatının kıymetini bil, tadını çıkar.

Konu sahibi arkadaşım, yazdıklarını içim yanarak okudum. Öncelikle Allah sabır versin, inşallah bir an önce atlatırsın.

Ne oluyorsa ilişkilerin çoğunda aileler yüzünden oluyor. Biz bayanlar erkeklere göre daha cesuruz, bizim annemiz bizi ayırmaya çalışacak, bizde ayrılacağız öyle mi? Annemizin kalbini kırarız ama yinede nişanlımızı savunuruz, onu koruruz, yalan mı? Ama iş erkeğe gelince, 1 numara onun ailesi...

Arkadaşım, dış dünyaya karşı ÖNCE BENİM KARIM GELİR diyemeyen adamdan hayır gelmez. Annesini dinler, babasını dinler, ablasını dinler, kankasını dinler, patronunu dinler, komşuyu dinler, yedi kat eli dinler, dıdısının dıdısını dinler, karısını dinlemez... Ele acır, başkalarına acır, ona yazıktır, buna günahtır, karısına nolursa olsun umrunda olmaz. Ama iş lafa gelince, o en çok karısını düşünür, en çok onu sever... Olmaz arkadaşım olmaz, başkasının lafıyla evlilik gibi bir kararı değiştiren adamdan koca olmaz.

Belki nasip değildi, nişanlının karaktersizliği ayrılmanıza vesile oldu. Hiç düşünme yapılan hazırlıkları, gelen misafirleri. Sen daha o imzayı atmadın, o gelinliği giyip kırmızı kuşağı beline sarınmadın. Önemli olanda bunlar. Hala hiç evlenmemiş bir genç bayansın.

Bende nişanlıyım, 1,5 ay sonra düğün var. Üzüntüden, stresten, sinirden tek lokma yiyemeye yiyemeye günden güne zayıflıyorum. Benim nişanlımın ailesi beni seviyor görünüyor, ama biz o gelini istemeyiz deseler nişanlım benim arkamda durur mu emin ol bilmiyorum. Böyle insanların evlendikten sonra edilen bir kavgada, hadi babanın evine git demeyeceği ne malum. Çok korkuyorum arkadaşım, keşke hiç nişanlanmasaydım. Şuanda böyle bir cümle kuruyorum, ya olanlar devam ederse, KEŞKE HİÇ EVLENMESEYDİM diye bir cümle kurmak... Çok kötü çok çok daha kötü. Şuanda bolca dua et, ve derdine sımsıkı sarıl. Evlenip ayrılmaktansa nişanlıyken ayrılmak daha kolay canım...

Saygılarla...

çok zor bi durum biz ne desek boş ewlilik tek kişiyle yapılmıyo malsf ewlendiğin kişinin ailesylede ewleniyosun suan seni azda olsa anlıyabiliyorum 7 yıllık ilişkim bi yalan yüzünden bitti tamda sözlencekken hiç bi sorunumz yokken suan bnde ne yapcam bilmiyorum

verilmiş sadakan varmış canım. böyle olmasına şükret bence. zararın neresinden dönülse kardır. evlenseydinde boşatırdı emin ol. şu an canın çok yanıo tahmin edebiliyorum. ama ilerde iyikide olmamış diceksin. artı seni böyle yüzüstü bırakan adamdan pişman olsada hayır gelmez.

Son düzenleme:
şuan cok üzülüyorsun biliyorum ama üzülme Allahın sevgili kuluymuşsun.
bende aynı yollardan geçtim ama ayrılmadım çekeceğim varmış herhalde şimdi bir bebekle birlikte ayrılıyorum.
gerçekten sevin oyna hatta. hayatının mahvolmasından iyidir. hiç birşey yokken hiç bir hatam yokken ayrılmak daha kötü.
ama ben bile şükrediyorum hayırlısı buymuş gencim bir çocuğum var bir iki olmadan en iyisi. bizide kayınvalidem ayırdı büyücüden cıkmıyordu.

Sevgili arkadsim,daha acin cok yeni suanda,seni belki ben anlayamam ,ama benim bir dostumun basina da gelmisti hatta kardesimden de ötedir,onun kinasi da yapildi,nikahida kiyildi,dügüne 2 gün kala bitti hersey(Evini gidip ellerimizle dizmistik,apar topar geri topladik onlari,gelinligi hazirdi,davetiyeleri.Arkadasim herkese ve herseye inat cok ii topladi kendini,cok Cabuk ayaga kalkti,isine sarildi dört elle,calisor musun bilmiyorum ama isine dört elle saril,okuyorsan da okulunu ihmal etme.Hatta hic unutmam dügün gecesi kizkiza hepberaber cikip bir güzel eglenmistik sen de öyle birsey yapabilirsin meselaayni sein durumun gibi arkadasim kayinvalidesine hic yaranamdi,cimriden de cimri,huysuz gecimsiz,artik öyle ki,oglum senden vazgecek demeye bile baslamisti dügüne haftalar kala,siz benden rahat göremezssinz,hergün gelicem,oglumu benden ayiramayacaksin falan diyordu ,saka gibi bi kadindi,simdi 1 seneye yakin Zaman gecti iyiki de olmamis dioruz.Arkadasimin en büyük tesellesi,nisanlisi olacak adamin ona sahip cikmayip resmen annesinin etegine girmesi.

Kisacasi gercekten bugünlerde gecicek,ama sen sakin ama sakin kendini koy verme,cevreyi de hic umursama sen mutsuz olsan,evlenip bosanip gelsen,cevre susacak mi sanirdin.Allah yardimcin olsun .Büyük bela atlatmissin basinda,evlenseydin bile huzurun yerinde olmazmis bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…