düğüne 1 gün kala ayrılmak ne acı ..acım dinermi ?

İlahi adalete çok güvenirim.
Zavallı kadın..
Yaptığını çok ama çok fena ödeyecek.
Tabi o insan müsvettesi nişanlınız da
Zararda olan siz değilsiniz onlar..
İnşallah çarçabuk biter acılarınız..

Son düzenleme:

e canım ya ne diye üzülüyosun evet her şey yarım kalmış heleki düğüne birgün kala ama bi düşün en önemli zamanda seni yarı yolda bırakan 2 gün sonra ne yapmazki..hem şunu unutma ana kuzularıyla iş yürümezzz

hayallerimmm umutlarım herşeyimmm bitti bi dünya malı için bitti sevgisini değişti..en acıda bu ya..kalbim acıyo bıçakla kesiyorlar sanki..eminim pişman daha da beterini yaşar annesinin lafına gittiği için inşLLahh.

canım benim senin ilişkin dünya malı için bitmemiş o sadece bir bahane kız tarafı bohça beğenmeye bilir erkek tarafının bohça beğenmemesi ne demek yanii sadece basit bir bahane

Bazen her şerde de bir hayır vardır derler ömür boyu pişmanlıkla yaşamaktansa şimdi biraz acı çekersin...Hayat sadece nişanlınızdan ibaret olmadığını zamanla anlarsınız..Geçmiş olsun..

Rabbim sabir versin...
Cok zor bir durum her serde bir hayir vardir.
Kapanan kapilarin ardindan yenisi acilir
Allah'a sigin dua et insAllah bir gun o kadar mutlu olursun ki iyiki olmamis dersin.
Sizin icin dua edicem.
Allah yar ve yardimciniz olsun.

şimdi mutsuz evlilik yaşayanlara yada boşanan arkadaşlara sorsak böyle olacağını bilseydiniz evlenmeden 1 gün önce ayrılır mıydınız desek eminim büyük bir çoğunluğu evet diyecek
çünkü mutsuz bir evlilik insanın ömrünü gerçekten çürütüyor, hergün binlerce kez evlendiğine pişman olmak ne kadar büyük bir acıdır
yada boşanmış olmanın ilk başlarda getirdiği zorlukları düşünürsek, senin şu an yaşadığın acıyı bi nebze olsun azaltır
lütfen kendini üzme, bu hayatta yaşanması gereken yaşanıyor
....

Bohça için... Çok komik bir bahaneleri olmuş. Onların geçinmeye gönülleri yokmuş. Sen onlara hanlar hamamlar da bahşetsen yine mutlu edemezdin. Boşver.
Değmez. İnan döktüğün gözyaşına yazık, değmez. Sakın üzülme.

bnce şükret hakkında hayırlısı buymuş demekki evlendikten sonra boşanmak daha mı ii ucuz kurtuldun

canım herkes çok haklı çünkü evlilik şakaya gelmez ve evlilikte ailenin rolü çok büyük emin ol daha çok acı çekerdin keşke evlenmeden bitirseydim derdin aslında şanslısın ama işte onur ve gönül meselesi olunca bunu anlaman zaman alacaktır ayrıca allahın vereceği en güzel ceza gelen gideni aratır misali kendinden bin beter gelin alması olur ki allahın adaleti bu şaşmaz

canım her şerde bir hayır vardır.böyle bir adamla evlenmediğin iyi olmuş.ayrı şehirlerde bile olsan böyle bir kv ne yapar ne eder aranıza girerdi zaten.

ayıp yaaa....nasıl bir vicdandır...

Bir çift de düğün günü, nikah memuru filan hazırda beklerken geldiler ve ayrıldıklarını açıkladılar.. Düğüne gelen misafirler de evlerine döndü

Nasip değilse düğünden 1 gün önce de bitiyor, düğün günü de bitiyor..

Çok üzüleceksin eminim ama, toparlanırsın birkaç aya inşallah

Annesinin sözünü dinleyecekmiş madem neden 2 yıl oyalanmış? Böyle erkeklere uyuz oluyorum ya. Büyümemiş bebekler Allah sabır versin canım, bu bitişte bir hayır vardır bu şekilde düşün. Belki evlensen daha kötü olacaktı. Belki değil kesin hatta.

Son düzenleme:
ZAMAN HERŞEYİN İLACI ŞİMDİ SAGLIKLI DÜŞÜNEMEZSİN ZAMANLA İYİ Kİ DİCEKSİN , ŞU SÖZ HEP AKLINDA BULUNSUN,

ALLAHTAN GELEN HERŞEY YA BİZZAT GÜZELDİR, YADA SONUCU İTİBARİYLE GÜZELDİR. !!!!

senin bilmediğin ne şerler olcaktı belkide o evlilikte , daha dün arkadaşımla konuştum 8 yıl çıktılar kız bebek gibi oğlan yorum yapmayım nişanlanınca bi dönmüş kıza neler yapmış düğüne 3 gün kala ben ayrılcam diye kız tutturmuş ilerde pişman olmak istemiyorum bunun hiç bilmediğim huyları çıktı diye ailesi döndürtmemiş kızı 8 senedir alamadın mı huyunu diye, ailesi dolduruyormuş sürekli oğlanda hep onları savunup kıza yükleniyormuş 1-2 ay oldu evleneli kızın peşinden afedersin it gibi koşuyodu şimdi nası dönmüş kızın psikolojini düşünsene yazık belki de öyle olcaktın , sakın isyan etme , üzülme , ağlama , diğer yönden düşün , daha iyisi gelecek karşına ki rabbim kısmet etmedi , o ailenin entrikalarıyla uzakta olsan baş edemezdin, evlilik öyle kolay bişy değil, aşk , güzellik , yatak la iş bitmiyor maalesef , o dolduruşlara hiç bişy kar etmez bekarken kızlarımız bunlarla çözeriz sanıyorlar ama o imzayı atınca ne çirkinlikleri çıkıyor ,

BENCE ÜZÜLME SEVİN bi lafla vazgeçen adamdan hayır gelmez tatlım...

Kesinlikle katılıyorum kimsenin evliliği mükemmel değil şurada 100 tane kadına sorsak 92 tanesi keşke bende bir gün kala evlenmeseydim der..........

bence git bi sadaka ver bi şükür namazı kıl, öyle bir kaynana ve eşle ömür geçmezmiş... çok ciddiyim. allah yardımcın olsun. dualarım seninle.

Böyle bir insandan ayrıldığınız için üzülmeyin aksine sevinin.

Çok canın yanıyor belli ama yıllarca yanmasından 3-5 ay yanması daha iyidir.

Allah sabır versin.

keşke benimde düğün günü bitseydide ayrılmış bi kadın olmasaydım canım inan çok mutlu olacaksın o cadı kadın sana ülke dışına gitsende rahat vermezdi emin ol allahın sevgili kuluymuşsun

aynısı kuzenimin basına gelmişti onlarda 3 gün kala ayrıldılar,merak etme hersey gelip geciyor sonrasında nefes aldıgını hissedeceksin,hem aileside istememiş seni emin ol evlendıgınde her gün ağlayacaktın üzülecektin hakkında hayırlısı olsun

Siz bence şöyle düşünün "demekki benim için hayırlı biri değilmiş, evlenince belki de en büyük azapları yaşayacaktım"... ve biryandan bunu kendiniz için derken hakkınızı da helal etmeyin tabi. Rezil etti sizi eşe dosta. Güvendiniz,hayaller kurdunuz... bunların telafisi yok kusura bakmasın.

Sizin şuan acınız taze, o yüzden size ne söyleseler teselli olamıyorsunuz. Size tavsiyem Allah'a yönelip bol bol dua edin. Doğruyu size er geç gösterecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…