- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.820
- 798
- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
2 yıllık ilişki ardından nişanlandık..herşey çok güzeldi taki nişana kadar ondan sonra problemler başladı..ailesi beni hiç sevmedi istemedi
çevremde herkes evlenme bu insanlardan aile olmaz..Allah korkusu yok bunlarda dediysede..biz seviyoruz dedim(
ailesi hep doldurdu doldurdu hep sabrettim evlenince şehir dışında yaşıyacağız atlatırız mutlu bi yuvamız olcak dedim ama son 1 gün kala kadın bizi ayırmayı başardı..beni çok seven adam annesine ara ben istemiyorum sogudum dedirtti kadın da çvünerek anlattı anneme..deliye dönmüştüm dünya durmuştu sanki...Allah böyle bir acıyı düşmanıma yaşatmasın..inşallahh pişman olur vicdan azabı çeker başka birşey diyemiyorumherkes teselli ediyo evlendikten sonra ayrılsan dahamı iyiydi diye ama (
Böyle insanlar olduğu müddetçe mutluluk hep yarıda kalacak gibi gözüküyor.
Hiç konuşmadınız mı nişanlınla? Karakterini belli etmiş en azından.. Allah yardımcın olsun canım.
Yaraların elbet kabuk bağlar, inşallah bi daha açılmaz.
oyy canım yaa ...ne desek boş...ama baştan belliymiş...genç kızken kimse anlamıyor...yıllar sonra dank ediyor kafasına insanın...hepinizden Allah razı olsun azda olsa yorumlarınız içimi rahatlattı..umarım ilerde daha da iyi olacağım..hakkımda hayırlı değilmiş ki bitti..
'mesleğimi senin dualarınla kazandım Allah senden razı olsun diyen bi adamdı..hala soru işaretleri var kafamda ne ? neden..? nasıl olur? gibi..galiba şoktayım..bana dua edin nolur..nefes alamıyorum kabullenemiyorum o kadının yaptıklarını..
şuan cok üzülüyorsun biliyorum ama üzülme Allahın sevgili kuluymuşsun.
bende aynı yollardan geçtim ama ayrılmadım çekeceğim varmış herhalde şimdi bir bebekle birlikte ayrılıyorum.
gerçekten sevin oyna hatta. hayatının mahvolmasından iyidir. hiç birşey yokken hiç bir hatam yokken ayrılmak daha kötü.
ama ben bile şükrediyorum hayırlısı buymuş gencim bir çocuğum var bir iki olmadan en iyisi. bizide kayınvalidem ayırdı büyücüden cıkmıyordu.
canım benim Allah sabrını versin , kayınvalidem büyücüden çıkmıyordu deyince yazayım dedim..benim eski nişanlımın anneside böyle cok dindar gözüküyordu, beş vakit namazlı , bir de cemaate üye felan,herkes hoca diyordu kadına,kendine büyü yapılıdıgında şüpheleniyormuş bu gittiği hoca öyle demiş..bu işlerle uğraşanlar varya ıslah etsin rabbim onları oruc ağzı beddua etmek istemiyorumda şimdi günahı boynuna kadının ,hoca tesadüfen ne hikmetse oğlunda da büyü var diyor, onuda ben yaptırmışım..kendine başkası yatırmış..yani milletin işi gücü yok büyüye fala inanıyorlar ya..
sakın sen bunlara inanma eğer eşin senin kıymetini bilip değer verse ve sevseydi ki çoçuğunuz da varmış..bunlar olmazdı..o yüzden gözünle görmediğin hiç bir şeye inanma
Sevgili arkadsim,daha acin cok yeni suanda,seni belki ben anlayamam ,ama benim bir dostumun basina da gelmisti hatta kardesimden de ötedir,onun kinasi da yapildi,nikahida kiyildi,dügüne 2 gün kala bitti hersey(Evini gidip ellerimizle dizmistik,apar topar geri topladik onlari,gelinligi hazirdi,davetiyeleri.Arkadasim herkese ve herseye inat cok ii topladi kendini,cok Cabuk ayaga kalkti,isine sarildi dört elle,calisor musun bilmiyorum ama isine dört elle saril,okuyorsan da okulunu ihmal etme.Hatta hic unutmam dügün gecesi kizkiza hepberaber cikip bir güzel eglenmistik sen de öyle birsey yapabilirsin meselaayni sein durumun gibi arkadasim kayinvalidesine hic yaranamdi,cimriden de cimri,huysuz gecimsiz,artik öyle ki,oglum senden vazgecek demeye bile baslamisti dügüne haftalar kala,siz benden rahat göremezssinz,hergün gelicem,oglumu benden ayiramayacaksin falan diyordu ,saka gibi bi kadindi,simdi 1 seneye yakin Zaman gecti iyiki de olmamis dioruz.Arkadasimin en büyük tesellesi,nisanlisi olacak adamin ona sahip cikmayip resmen annesinin etegine girmesi.
Kisacasi gercekten bugünlerde gecicek,ama sen sakin ama sakin kendini koy verme,cevreyi de hic umursama sen mutsuz olsan,evlenip bosanip gelsen,cevre susacak mi sanirdin.Allah yardimcin olsun .Büyük bela atlatmissin basinda,evlenseydin bile huzurun yerinde olmazmis bence.
aynen ben de Allah ıslah etsin diyorum. ya arkadaş bu kadar mı ..... olunur....hoca müsveddelerine para kaptırmaktan başka bir şey değil bu. ve büyü hacı hoca işi tam bir sektör olmuş durumda. bu hoca bozuntularının aileleri karmakarışık, yüzlerinde meymenet yok.
kocası ile geçinemeyen suçu kendinde aramak istemiyor da sanki kendi dört dörtlük , gidip büyüye buluyor mazereti. yazık ya çok yazık. büyüye hacı hocaya dadanıp da psikolojilerini bozacaklarına Allaha yalvarıp ve de tevekkül edip olayları her yönüyle anlamaya çalışsalar belki de ruh sağlıkları daha iyi durumda kalacak.
dikkat edin hiçbir hoca bu adam sana dönmeyecek vazgeç kızım demez. dönecek dönecek de büyü var onu bozmak lazım derler....
inanmayın Allah aşkına
(yani içim doluymuş bu konuda sözüm büyüden medet umanlara)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?