tebrik ediyorum sizi bu sabah için aynen devam
şu düğün tarihi alınmamışş olsaydııı ben ona yapıcamıı biliyodumm ama ahhhh ahhhh insan bu duurmda bu kadar ailerle iç içe olunca o kadar fevri davranamıyoo malesef davranışlarını kontrol etmek durumunda oluyosunn sözlüyken falan en ufak şeyini göz ardı etmezdimmm hak ettiğindende fazla tepki verirdimm ama şimdi ister istemezz haksız duruma düşmemek için daha temkinli davranıyorum
Keşke nişanlınızda sizin gibi düşünerek hareket etseydi de bu kadar laf dönmeseydi ortada bende nişanlımla can sıkacak şeyler yaşadım ama hiçbirini ablam dahi bilmedi biz kimseye duyurmadan hallettik sorun ettiğimiz şeyleri sonuçta kocaman okumuş etmiş insanlarız boşuna dememişler insanlar konuşa konuşa diye
benim nişanlımm çocuk ruhluuu çok planlı programlı değildir şu bilmesinn aileleri katmayalım gibi ince düşünceleri yokturr o yüzdenn bu sefer bendede taştııı artıkk söyledimm bu sefer öylece sıyrılmasını istemedim kendi aileside bilsinn istedimm
benim nişanlımm çocuk ruhluuu çok planlı programlı değildir şu bilmesinn aileleri katmayalım gibi ince düşünceleri yokturr o yüzdenn bu sefer bendede taştııı artıkk söyledimm bu sefer öylece sıyrılmasını istemedim kendi aileside bilsinn istedimm
Hayır efendim ne olursa olsun evlenmeyi istiyorsa o yaşa geldiğini düşünüyorsa hiçte çocuk ruhuna sığınmasın kadınlar bütün cefayı çekiyorda erkekler bağırınca niye sineye çekiyormuşuz aman erkek sinirlidir aman ağır konuşur o bağırırken susalım ben böyle düşünmüyorum siz sorunu etrafa yaymadan çözmeye çalışırken onunda sizi geri kazanması için birşeyler yapması gerekmiyormu çocuk ruhlu o diyip her bağırışını aşağılayışını afmı edeceksiniz her seferinde ?
Ayni seyi okurken dusundum.
Sizi kirmak istemedim ama nisanliniz cocuk gibi.
Evlendiginiz zaman cok sabirli ve alttan alan taraf siz olacaksiniz gibi geliyor bana.[/QUOT
kendini düzeltmek isterse yanında olurumm tabikii sabır gerektiriyosada bu sabrederim ama eğerr yok ben buyummm böyle olucak beni böyle kabullencen kısmında yokummm benn!!!
içimdekilerr gün geçtikçeee birikiyoo acabaaa akşamm konuşmak isteyippp nee hissediyosamm sölesemmi yoksa onun aramasınımı beklesem ??
insan hiçbişey yapmadanda duramıyor değilmi içi rahat etmiyor daha önce ne tarz sorunlar yaşadınız tepkileriniz yeniden barışmalarınız nasıl oldu bilmiyorum ama her iki tarafta sakinleşmeden konuşmak doğru değil bence yine siz içinziden geleni yapın hakkınızda hayırlısını diliyorum :44:
duramıyorumm yaa elimde telefonn deli olucamm oda büyük ihtimall sakinleşmemi bekliyoo geneldee bu kadar böyle tartışmalarımız olmamıştı ya o sırnaşırdı ya ben bi şekildee barışıyodukk bi iki gün sürerdi en fazllaa bu hem başka hemdee bişey söyelemdim ya dahaa içim içimi yiyoor
Onun çocuk ruhunu ve ezikliğini değiştirebileceğini sanmıyorum. Bence iş buralara kadar gelmişken içinden geçenleri söyle. Ailen arkanda nede olsa hem millet ne der diye de sakın düşünme nişanlılık bunun için zaten birbirini tanımak için konulmuş süre.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayyy iki gündür elinde mendil ağlıyosun yaüzülüyorum ben böyle şeylere o kadar kişi yorum yaptı o kadr şey söylendi ama insan pek mantıklı olamıyor işin içinde sevgi olunca duygusala bağlamak normal olabildiğince sakin ol ve kendin için doğru olanı yap derim :26:
çok şükür arkamdaa onu değiştirmekten ziyade hatalarının farkına varsın istiyorumm gerçekten yanlış haraket ettiğininnn , ezikliğe gelincee hiç böyle olsun istemedimm halada istemiyorumm onu bu şekilde hissettiricek bişey yaptımmı diye bile soruyorum kendimee
evet düğünüme iki ay var ve benim nişanlımm koltuk rengi neden sarı olmuyomuş diyee dün bana ilk defa ağzına geleni saydıı ne aptallığım kaldı ne beni
seçtiği için onun aptallığıı onu beğenmiyosam evlenmicekmişim zorla değilmiş yaa parası içinmi onunla evleniyomuşum (kii sözlenirken ne işi vardı ne cebinde beş kuruşuu söz çiçeğimin parasını bile ben verdimm )
ben hep pahalı şeyler beğeniyomuşum aileside beni kıramıyomuşş (aradım eltimi, kv demi kesinlikle böyle bişey yok kimse en ufak birşey söylemedi dediler)
millet nişanlısının nazıyla oynuyoo benimkinin bana yaptığına bak annem bugün koltuk rengi için seni bu kadar ağlatan yarın ne yapmaz diyoo bu sözlerin altında kalmak istemiyorumm ne yapmalıyım şaşkınımm kırgınım üzgünümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?