düğüne 2 ay kala ayrılıkk

Canım bence de bu çocuk bir eziklik içinde ve basit bir mesele değil sürekli bu eziklik karşına çıkacak baksana beğenmiyorsan evlenme demiş bence bu davranışlarını beğenmiyorum diye evlenme. Aptal demiş ben buna asla göz yummazdım. Anneni şiddetle dinlemeni öneriyorum pişman olma sonra.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anneniz cok haklı sımdı uc kurusun lafını yapan yarın ne yapmaz alınacaksa evınıze alınacak zaten cok masraf yapmayalım demışsın boyle deyınce olmuyo ıste onu al bunu al dıyenler kıymetlı ıylık yaramıyor duzgunce konusamıyomu kavga edıyor aptal ne demek ya karın olcak kadına para yuzunden hakaret edıyor allah yardımcın olsun ısın zor evlenıncede 2 katı olur

Konu başlığı “ayrıldık” içerik ayrılmamış gibi.
Ayrıldınız mı ayrılmadınız mı?

konu başlığı "ayrılık" ayrıldık değill içeriğe gelince ayrılık fikri var kafamda ama yanlış ama doğru henüz kesinleşmiş bişey yok konuşmuyoruz

konu başlığı "ayrılık" ayrıldık değill içeriğe gelince ayrılık fikri var kafamda ama yanlış ama doğru henüz kesinleşmiş bişey yok konuşmuyoruz

inceldiği yerden kopsun bu düğünü istemiyorum ayrılmak istiyorum diyerekten nişanlının karakterini de rahatlıkla ölçeblirsin aslında...çirkefleşirse çok doğru bir karar verdiğini anlarsın..öbür türlü peşinde pervane olup istediğin özrü sana sunabilir.

bende bunu yediremiyorumm aptal ne demek yaa şok oldum kala kaldım sen nasıl aldın madem bu kadar aptaldım dediğimi hatırlıyorum ben nasıl böyle bi hata yaptımm da dedimm ben oonun için dedim ama sanırım o koltuk için algıladı

Baştan sona yorumları okudum en mantıklısı bu yani ben olsam aynen bunu yapardım bana aptal dicek he ağzına bi yapıştırırım bir daha kimseye aptal diyemez öyle şeymi olur ya insanmış düğün arefesi stresiymiş oruçmuş falan dinlemem aramam sormam onunla işede gitmem ayaklarım yokmu benim canım o olmadan işemi gidemicem ay ne sinir olmuşum hee

annemii bi kenara zaten atamamm atmamm bende hep bu tarz şeylere ben yapmam göz yummam derdim ama şu durumda ne yapacağımı bilmez haldeyim

ah canım benim.. annen haklı çok küçük bir neden ama böyle bir neden ile ayrılık biraz ayrılığa dünden razı olma değil midir? biraz onunda fikirlerine yer vermiyorda olabilirsin tabi fikirlerine açık ol tartışmanız dozajında olsun mutluluğunuza bakın ama asla ona sert tepki verme görüşlerinede yer ver

Aynen tepside olan para topu topu 100 liraydi. Ve o 100 liranin ne oldugunu sora sora bitiremediler. Alindigim zaman üzüldügüm zamanda ben büyütüyor oldum. Nevarmis merak edip sormuslar.. Gayet normalmis sorulmasi. Ben nisani atmiyim diye sonradan özür diledi ama hatasini anladigindan degil. Anlasaydi o mutfak konusuda olmazdi. Onunda hesabini yapmazlardi. Yine ordada özür diledi sonradan ama is iden gecmisti artik. Hevesimi kirmislardi ve bende ne bir heycan kalmisti ne baska bisey. Etrafimdaki ciftleri nisanlilari görünce hep özenir olmustum, gözlerim doluyordu gördükce..

Amin insallah Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sende iyi düsün. Kabahatinin farkinda degil diyorsun, yaptigi öküzlügü görmüyorsa büyük ihtimal yarinda görmeyecektir. Özür diler belki konu kapansin diye ama tekrarlar yine.. Ne oldugunu nasil biri oldugunu göstermis canim. Tabiki senin kararin ve senin hayatin dogru karari verecek olan sensin, cok iyi düsünmen lazim. Bu insanla ömrünün kalan kismini paylasmak istiyormusun iyi günde kötü günde? Mutlu olabilecegini düsünüyormusun? Onu oldugu gibi kabul edebiliyormusun? Cok cok iyi düsün insallah pisman olacagin bi karar vermezsin...

koltuk bahane olmus gercek yuzunu gostermıs karar senın ama yol yakındayken gerı don ask karın doyurmuyor sevgı bı yere kadar ınsan anlasamayınca tahamulude bıtıyor ne var nısan atarsan yanı evlenıp bosananlar yok mu yolun basındasın ıyı dusun aklını dınle:18:

annemii bi kenara zaten atamamm atmamm bende hep bu tarz şeylere ben yapmam göz yummam derdim ama şu durumda ne yapacağımı bilmez haldeyim

Yani çok üzücü gerçekten kesip atılmaz tabi birden. Bir arkadaş terapist önermiş bencede bir gidin bakalım. Ayrıca sende uzun uzadıya konuş bu konuda böyleyse başka konularda nasıl olur onu anlat. İleride mutsuz olabileceğinizi söyle kendinde o potansiyeli görür ve evet ayrılalım der belki yada o gün çok gergindim pişmanım gibisinden şeyler söyler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım sen almanyadamı yaşlıyorsunn mutfak almadı derken
bizim bir akrabamız vardı taşındıkça mutfak dolabınıı söktürüpp gittiğii eve monte ettirirdii anlam verememiştimm
burda tezgahı mutfağı satın alıyoruz demişti
doğruluğuu varmı

evet canim almanyada yasiyorum. tasindikca dolabi söktürüyor derken ilk defa duyuyorum öyle kolay degildir mutfak dolabini söküp söküp tekrar monte etmek. hic etrafimdada duymadim böyle birsey acikcasi.

kızlarr kayınvaldem aradı şimdii eltime anlatmıştım akşamm ben pahalı beğeniyomuşum vs... oda bugün kv demi aramış sölemişş kadın iki gözü iki çeşme ağlıyo kesinlikle hiç böyle bir konuşma yapılmadııı kızımm ne ben ne baban hiçbirşey söylemedi zatenn uymasa orda tepkimizi söylerdik sana bu tarz şeylerr sanırım bundan sonraki masraflara karışmıcakları için bizimki o kadar delirmişş kv demiş madem sarı istiyosun gidin birini değiştirin demiş ama bizimki ortalığa saldırmaktan geri kalmamış tabii ama ben kv e ayrılığıı hafiften düşündürdümm.

dedim anne ben hiçbi zaman talepkar olmadımm kii almasada olurdu biliyosunuzz bu dedim beni bunun yüzünden bu kadar üzüyosa farklı şeyler düşünmeye başlıyorum dedimmm ya istemiyoo bahane ediyo yada başka bişey var dedimmm oda düğün yaklaştıkça strese giriyorum diyomuşş onu söyledii dedim ben artık ne düşünücemi bilmiyorumm çok zor kafam allak bullak dedimm

oda üzme kendinii ben onunla akşm konuşUCAM GİBİ bişeyler söyledii

"Benimle param icin birliktesin." lafi dugun stresiyle soylenebilecek bir laf degil. Yapmayin lutfen.
Bir erkegi, erkek ise girdikten sonra daha iyi tanirsin. Sen de tanimis olsun. Eger ortada buyutulmeyecek bir durum olsaydi annen sana "ileride daha kotulerini yapar." demezdi. Arayi bulmaya calisirdi. Anlamis kadin nisanlinin ne oldugunu.

O laftan sonra hic dusunmemelisin. Ama hayat senin tabii ki.

hayırrr ortada parada yokkkiii kuru bi maaş yaniii aynı maaşı alıyoruız bideee 100 tl fazla kazanıyo benden sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…