- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi Atommkarincaa
-
Abisi var.Paylaşılan haberde de bahsedilmiş, kaçak olduğu ve arandığı. Ama adamın suçu üstüne aldığı hikaye, kendisi de bu işin içinde ve umarım hiçbir zaman hapisten çıkmaz.Bu açıklamanı hiç makul bulmadım.
Adamlar, kocan dahil iş üstünde basılıp gözaltına alınıyor. Abimi korudum falan hikaye. Abisi varsa -bence yok- onunla ortak.
Tapu kocandayken ondan izinsiz o kadar tadilat yapamazlardı villada. Ben sana inanmıyorum.
Onların bazıları gerçekten iyi niyetle konunun ilk halinde oy verenler. 20 kişi civarı ( konuyu anlık takip ettim) olay açığa kavuştuktan sonra oy veren 20 küsür kişi de büyük ihtimalle her gün af diye ağlayan hükümlü yakınları. Buradan da haykıralım " topluma ve kişiye karşı işlenen suçlara af istemiyoruz" cezaları neyse burunları sürtüle çekecekler.En çok da uyuşturucudan içeri atılan bir adamı sabredip beklemen için oy veren 44 kişiyi merak ediyorum. Keşke görebilsek!
konunun ilk hali vardı çünkü böyle değildi.sonradan konu son haline evrilince hala ona oy verenler de sen bu kafayla otur bekle demek istemişlerdir herhalde.En çok da uyuşturucudan içeri atılan bir adamı sabredip beklemen için oy veren 44 kişiyi merak ediyorum. Keşke görebilsek!
En çok da uyuşturucudan içeri atılan bir adamı sabredip beklemen için oy veren 44 kişiyi merak ediyorum. Keşke görebilsek!
Abi kardeş uyuşturucu işinde ortak o bariz.Abisi var.Paylaşılan haberde de bahsedilmiş, kaçak olduğu ve arandığı. Ama adamın suçu üstüne aldığı hikaye, kendisi de bu işin içinde ve umarım hiçbir zaman hapisten çıkmaz.
Bir inşaat firması sahibi, müteahhit inşaat alanında neler olduğundan habersiz olmaz, etrafım inşaat firması sahibi müteahhitlerle dolu, sürekli inşaatın başına giderler, onlardan habersiz kuş uçmazken dünya masraf yapılıp gizli bir imalathane yapılmasının mümkünü yok, kaldı ki bence inşaat firması paravandır, maalesef gençleri zehirleyerek para kazanan kişiler kendilerine paravan şirket kurup uyuşturucudan kazandıkları kara parayı bu şekilde aklıyorlar."İmalathanede yapılan aramalarda 65 kilo kubar esrar, 5 kilo toz esrar ile Türkiye'de ilk kez ele geçirildiği belirtilen ve piyasa değerinin 1,2 milyon lira olduğu değerlendirilen genetiği değiştirilmiş hibrit esrar (Lemon haze) bulundu. Villada ayrıca 10 ruhsatsız yivli tüfek, 1 keskin nişancı tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca ile bu silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildi. "
Konu sahibi valla haberiniz vardı yoktu bilemeyeceğim ama şunun üzerine hala "suçsuz" diyorsanız ben daha ne diyeyim? Abisinin suçunu almak falan değil bu.
Eşinizin "bilgim var" dediği olay bu yani.
Konu sahibinin eşi ifadesinde bilgisi olduğunu zaten kabul etmiş.Bir inşaat firması sahibi, müteahhit inşaat alanında neler olduğundan habersiz olmaz, etrafım inşaat firması sahibi müteahhitlerle dolu, sürekli inşaatın başına giderler, onlardan habersiz kuş uçmazken dünya masraf yapılıp gizli bir imalathane yapılmasının mümkünü yok, kaldı ki bence inşaat firması paravandır, maalesef gençleri zehirleyerek para kazanan kişiler kendilerine paravan şirket kurup uyuşturucudan kazandıkları kara parayı bu şekilde aklıyorlar.
Uyuşturucu yaşının 9-10'lara düştüğü ülkemizde, bir lokmacık çocukları uyuşturucuya alıştıran, üreten satan kim varsa hiç biri gün yüzü göremesin, çürüsünler inşaallah.
Çok haklısın abla neden ben durmadım stalklamaya devam ettim maalesefBir inşaat firması sahibi, müteahhit inşaat alanında neler olduğundan habersiz olmaz, etrafım inşaat firması sahibi müteahhitlerle dolu, sürekli inşaatın başına giderler, onlardan habersiz kuş uçmazken dünya masraf yapılıp gizli bir imalathane yapılmasının mümkünü yok, kaldı ki bence inşaat firması paravandır, maalesef gençleri zehirleyerek para kazanan kişiler kendilerine paravan şirket kurup uyuşturucudan kazandıkları kara parayı bu şekilde aklıyorlar.
Uyuşturucu yaşının 9-10'lara düştüğü ülkemizde, bir lokmacık çocukları uyuşturucuya alıştıran, üreten satan kim varsa hiç biri gün yüzü göremesin, çürüsünler inşaallah.
arkadaş hiç mi yeğenin yok ne bileyim bir akraba çocuğu? Bir komşu çocuğu da olabilir bu yolda giderken yüzüme gülümseyen bir çocuk da.. bu adamlar çocuk zehirliyor çocuk! Türkiyede uyuşturucu yaşı 9!!! Bu çocukların hayatları senin kıçı kırık gelinliğin kadar umrunda olmuyor bir de dalga geçer gibi konu açıyorsun insanları saf yerine koyarak üstelik. Adam içeri giriyor iki gün sonra nikah kıyıyorsun mantığa bak anan babanda bişey demiyor yok gülümsemişte bilmem ne beyim sanki bana afrine giden astsubay senin o kocan yüzünden belki kaç aile gülümsemeyi unuttu ! Yemin ederim çok sinirim bozuluyor konuyu okudukça boşanacakmış gram inanmıyorum 22 haziranda olmuş olay biz söyleyince mi aydınlandın da hemen boşanma ağzına başladın ifşa insana neler yaptırıyor neler söyletiyor şaka gibi
13 Haziran'da. Soruşturma dosyası gizli tutulduğu ve delil toplamak için medyaya aksetmedi hemen.Haber tarihi 21 haziran.
Olay ne zaman oldu ki haber hemen düşmedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?