Düğüne 20 gün kala suya düşen hayaller

Yapmam gereken şey ne olmalı

• Sabır etmek

OY: 47 32,2%
  • Çekip gitmek

OY: 99 67,8%

• Ankete Katılan
    146
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alıntı yapmadım ki fotoğrafını kaldır o pislik zerre önemli değil ama senin onun için kendini ifşa etmen doğru değil.
O pislik için nelere maruz kaldım bu zor gelmiyor artık. Benim ailemin itibari gitti hayalleri gitti ben burda tanımadığım insanlar tarafından ne hakaretler yedim. Nikah işlemlerine bile inanmadilar ama nikah memuru bile o güne ayarlanmak için satın alınmış resmen. Ben körmüşüm.

Dünden bugüne düşüncelerinizdeki bu hızlı değişimi hiç anlamadım ben.
Hiç farkında değildiniz de burdaki yorumlarla bir anda nasıl aydınlandınız?

Hiç farkında değildiniz de burdaki yorumlarla mı bir anda nasıl aydınlandınız?

Hiç kimseye hiç bişey olmaz 2 seneye unutulur ama o nikahı iptal etmezsen 15 sene o adamı beklersin

Hiç farkında değildiniz de burdaki yorumlarla mı bir anda nasıl aydınlandınız?
Dünden bugüne çok şey değişti benim ifadem alındı mesela bugün evime aramaya geldiler

Sağlıklı bir durumda değilim belki de doğru bile anlatamıyorum. Ama kendisi verdiği ifade de bilgisi olduğunu alakası olmadığını yazmış bu bile bile bizi ateşe atmak değil mi
Bilgisi varsa lütfen ayrılın sizden önce kaç can var yazık değil mi? Gizlice söyleyebilirdi

Offf...
Geçmiş olsun.
En kısa sürede kurtulmanız dileğiyle.
Ben gerçekten kendimi ifade edemiyorum. Sizlerden de beni anlamanızı tabiki beklemiyorum ama böyle bir çıkmaza girileceğini tahmin bile etmemistim
Teşekkür ederim inşallah

Ben duvarın içine tuvalet terliği sıkıştırıldığını gördüm :) Kaç sene geçti hala düşünürüm sebebini. Ama koca imalathane imkansız.
Hadi işçiler 1 günlüğüne bir yere saklamış olsalar anlarım ama kim başkasının malına 10 milyon harcayıp özel asansör, imalathane yapabilir ki?
10 milyon harcanan işin getirisi ne kadardır kim bilir. Haram zıkkım olsun hepsine.

Fotoğrafınızı koyarak yanlış yapmışsınız. Kaldırabiliyorsanız kaldırın.

Burada sizi masum görmeyenler, ki buna ben de dahilim, varsayımda bulunuyoruz sadece.
Masumsunuz ya da değilsiniz şu an önemli değil. 30-40 yaşında kadın olsanız tepkiler çok daha sert olurdu. Ama daha 21 yaşındasınız. Gittiğiniz yoldan dönme şansınız varken dönün.
Bu yol, yol değil. Böyle paradan da böyle kocadan da hayır gelmez.
Kimse uyarmamış sizi, gidip evlenmişsiniz. Aileniz size yol göstermediği için onları da masum göremiyorum. Ama siz gençliğinizin baharındayken doğru yolu seçme fırsatınız var. Kullanın bunu.

Yasından dolayı yeterince detaylı düşünmedin ve zor gün dostu olduğunu kanıtlamak istedin belki ailenı bile uzdun belki yani tam bilmeyince olgun davranmaya zorlama kendini eğer aklanmazsa ilk duruşmada iptal ettir yol yakınken ve allah yüzüne baktığı için şükret vardır bir hikmeti şer sandığın hayırdır senin için belkide henüz anne değilsin ama inşallah birgün olacaksın o zaman istermisin çocuğun satıcı ya da içici olsun? Ya da ne olursa olsun canından kanından bir parçanı taşıyan evladınin böyle eşi olsun? Belki kaba gelecek ama örnek verme maksadıyla yazıyorum diyelimki durum tam tersi misal evin var kiraya verdin güvendin kontrat yapmadın ve arkadaşın fuhuş yapıyor ya da ne bilim uyuşturucu bulunduruyor satıyor Vs... yüz kizartici suç işliyor Vs... sen sadece bi çay icmelik ordasın masumsun aslında ama o sırada Polis geliyor (ihbarla gelir ya da takiple!!!) Haydaaa Polis inanmadı senide aldı dedikodu hızla yayıldı fuhustan alindin içeri nişanlın da sana güvenip 2 gun sonra nikah koyar miydi? Guvenirdim derse inanmam çok zor ki varsayalım güvendi o da zaten masumlugunun ispat edilmesini beklerdi seni idare ederek nikah kiydirmazdi büyük ihtimalle! Gel gelelim 2 yıl 15 yıl ceza alma durumuna seni yüzde yüz terkederdi sen boşuna geleceğini yakma bekle ilk duruşmada iftiraya ugramadiysa çıkar hepsi takip edilmiştir çıkarsa sana kalmış çıkmazsa yakma baharını kısa döndürme o da anlayış göstersin seni özgür bıraksın suçluysa bencillik etmesin ilerde hersey daha fena olabilir . Hayat sizin ogutler bol ister al kulağına küpe yap ister oku ama anlama bildiğini yapıp yasa gör pismanligina doyma tamamen size kalmış ben kotu tecrübe almayın diye paylasiminiza ablalik etmeye çalıştım naçizane iyi geceker

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…