Düğüne 20 gün kala suya düşen hayaller

Yapmam gereken şey ne olmalı

• Sabır etmek

OY: 47 32,2%
  • Çekip gitmek

OY: 99 67,8%

• Ankete Katılan
    146
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gosterdim. Çok yabancı bir avukata 5 yıl dedi. Çünkü sentetik madde yok sentetik madde de ceza daha fazla oluyormuş bahsi geçen maddeden 8 yıl 4 ay pişmanlık yasası iyi hal indirim 5 yıla duser dedi af çıkarsa 2.5 yıla duser 1 yılını açık ceza evinde geçirir dedi

Çocuğunuza baba olarak seçmek istediğiniz adam bu mu?

BEN KOTU GUN DE CEKİP GİDECEK BİR İNSAN DEGİLİM. BEN NİKAHİ BİLE TUTUKLANDIKTAN 2 GUN SONRA CEZAEVİNDE KİYDİM. MESELE BU DEGİL. FARZ EDİN Kİ 15 YİL CEZA ALDİ HANGİ BİRİNİZ BUNU GOZE ALIRSINIZ.? YA DA HANGİNİZİN CEZA EVİNDE SADECE EVET DİYİP BİR TEBESSUMLE NİKAH KİYACAK GUCUNUZ VAR.?

Konuyu editlerken arka fonda kurtlar vadisi pusu şarkısı mı çalıyordu? 21 yaş evet çok küçük ama anlamak istemeyene, duymayana görmeyene de zorla doğru algılatılmaz. Sizin hakkınızdaki tüm iyi niyetlerimi alıp konunuzdan gidiyorum.

Burada herkes doğru ben yanlışım galiba. Hayır akraba değiliz annesi 67 yaşında ve yanlız kadın ailem şuan benim yaşadığım ağır şok dolayısıyla bir müddet üstüme gelmemeye çalışıyor.
Nikah kiydim çünkü o sırada bilgisi olduğunu bilmiyordum suçsuz sanıyordum

Bilgisi varsa ilgiside vardır, diye düşünüyorum. Suçunu kabul ederse direkt tutuklanacak, itiraz etmesi gerekir ki, yasa dışı işler yapanlar bunu iyi bilirler. Normal vatandaş olarak bizler bile biliyoruz.

Bence düğünüm olmadı diye üzüleceğine, verilmiş sadakam varmış diye sevin. Öncesinde bilgisi olmadığını söyleyip, şimdi bilgim vardı diyorsa yakında bu suçu işleyenlerin arasında olduğunu bile öğrenebilirsin. Ayrıca "bencil olmamak, her zorlukta yanında olmak, iyi günde kötü günde" tarzı sözlerin bu durumla alakası yok. Sizin ki göz yummak, görememek, gereksiz fedakarlık ksımına girer.

Şöyle ki, kiraya verdiğimiz bir evde uzun süre kiracımıza ulaşamadık. Evde öldü vs. diye düşünmeye başlamıştık. Polis nezaretinde eve girildi, evden uyuşturucu yapımında kullanılan bir şeyler çıktı. Sanırım kendisi de kaçaktı, sonra yakalanmıştır umarım. Suçlanmadık, içeriye alınmadık, geçmiş zaman tam hatırlamıyorum ama en fazla eşim ifadeye çağırılmıştır.

Tapulu yerınde uyuşturucu bulunmuş yuklu miktarda.
Evlilik iptali için daha geçerli bi sebep olamaz bbence.
Nasıl haberi yokmuş yanı?

Çocuğunuza baba olarak seçmek istediğiniz adam bu mu?
Konu sahibinin derdi adamın karakteri, işi (uyuşturucudan bahsediyorum), gelecekteki çocukları falan değil.

Kaç yıl yatar, bekleyeyim mi, derdi bu.

Yoksa adamın uyuşturucudan içeri alınmasından çok rahatsız değil gibi.

Bugün düğünüme tam 20 gün kaldı.
Herseyim hazır nikah kıyıldı gelinlik kartlar eşyalar salonlar kuaförler herşey tamam tek bir eksik bile yoktu.
Ama nişanlım geçen hafta tutuklandı.
Şuan cezaevinde ilk mahkemesi olmadı adlî tatil sebebiyle eylülden sonra olacak.
Neredeyim ne yapıyorum bilmiyorum. Bir acı bu kadar mı tarifsiz olur anlamıyorum. Daha 21 yaşında kocaman bir yük yüklendi sırtıma. İsyan etmiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Onu çok seviyorum ama çok kızgınım bana bunu yaşatmaya hakkı var mıydı.?
Zaman geçmek bilmiyor aglayamiyorum bile yanlız kalmak istemiyorum..
Sağlıklı düşünemiyorum..

(Suçunun cezası 2-5 yıl arası)

Nişanlım inşaat işiyle uğraşıyor tapusunu henüz devretmedigi ama alakasının da olmadığı bir yerde (eminim) yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Tapu sahibi olduğu için şuan tutuklu durumda.
Avukat ilk mahkeme de çıkma ihtimali yüksek diyor çıkmasa bile en fazla 5 yıl ceza alır diyor.
Nisanlimi gösteren hiçbir delil yok (parmak izi, isim)

BEN KOTU GUN DE CEKİP GİDECEK BİR İNSAN DEGİLİM. BEN NİKAHİ BİLE TUTUKLANDIKTAN 2 GUN SONRA CEZAEVİNDE KİYDİM. MESELE BU DEGİL. FARZ EDİN Kİ 15 YİL CEZA ALDİ HANGİ BİRİNİZ BUNU GOZE ALIRSINIZ.? YA DA HANGİNİZİN CEZA EVİNDE SADECE EVET DİYİP BİR TEBESSUMLE NİKAH KİYACAK GUCUNUZ VAR.?
Son editine istinaden yazıyorum.
Bu işbirlikçiyle evli kalıp onun bu yasadışı işlerine göz yumarsan umarım sen de cezaevine uğrarsın.

Bilgisi olup alakası olmaması çok saçma.. sizin kalkip cezaevinde nikah kiymaniz daha saçma.. insan bu devirde babasina bile güvenemiyor..bekleseydiniz madem davayi bi anlasaydiniz iyice olani biteni.. destek olmak istediyseniz yine olurdunuz evlenmeden.. işte bu yüzden bu erken yaşta evlilikler bana doğru gelmiyor.. insan 25 inden önce mantikli düşünemiyor maalesef..

Böyle bir durum varken niye evlendin ki
Çok sevebilirsin ama evli olmadan da sevebilirdin adamı
Adamın daha ne olduğu belli değil bir de daha
Hayır ailen demedi mi bi dur napıyorsun diye.

Şu anda inşaat sektörü kan ağlıyor, sektörde ve bu sektöre bağlı hiçbir işte 5 kuruş para yok. 1-2 yıl öncesindeyse çok çok iyi paralar vardı. Ama şimdi müteahhit firmaların çoğu battı, büyükler devlet ortaklığına geçti. Bu müteahhit bozuntusu belliki o pis işten kazandığı parayı inşaatta aklıyor. Allah belasını versin bunların. Ceza evinden 40 yıl sonra boş bedenleri çıksın. Katiller
Kardeşim de inşaat mühendisi sektördeki çöküşe hakimim. Kendisi de şu an başka bir işte çalışıyor zaten. Fakat asıl büyük firmalar yine parayı götürüyor tamamen bitmiş değil. Olan küçük ve orta ölçekli şirketlere ya da yapı denetimlere oluyor. Büyük iş yapanlar asıl para babalarına hiç bi şey olmuyor. Konu sahibinin eşinin de öyle büyük bir şirket sahibi olmadığını da bilemeyiz zira uyuşturucu varmış işin içinde. Bayağı bi para dönüyodur.

Herkesin değer yargıları farklıdır ama şunu söylemek isterim yine de konu sahibi, kocanızın bilgisi olup alakasının olmadığını hadi kabul edip düşünelim. Siz insanları bağımlı hale getirip daha sonrada öldüren uyuşturucunun sizin yerinizde satıldığını bilip (ki satılmak değil bildiğin yer temin edilmesidir buda neyse) hic sessinizi cikarmiyorsaniz o satiicilardan hic bir farkiniz yok demektir insanı olarak. Siz birilerinin öldüğünü biliyorsunuz ama hiç ses etmiyorsunuz. Sadece demek istediğim şey su siz eşinizin söylediği bu en masum halinde bile eşinizin dolaylı olarak birilerinin ölümüne sebep olması. Aşkı meşki bırakın bunları bi oturup düşünün ve boşanın derim ama yine de ilk yazdigimi hatırlıyorum herkesin değer yargısı farklıdır.

Bugün düğünüme tam 20 gün kaldı.
Herseyim hazır nikah kıyıldı gelinlik kartlar eşyalar salonlar kuaförler herşey tamam tek bir eksik bile yoktu.
Ama nişanlım geçen hafta tutuklandı.
Şuan cezaevinde ilk mahkemesi olmadı adlî tatil sebebiyle eylülden sonra olacak.
Neredeyim ne yapıyorum bilmiyorum. Bir acı bu kadar mı tarifsiz olur anlamıyorum. Daha 21 yaşında kocaman bir yük yüklendi sırtıma. İsyan etmiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Onu çok seviyorum ama çok kızgınım bana bunu yaşatmaya hakkı var mıydı.?
Zaman geçmek bilmiyor aglayamiyorum bile yanlız kalmak istemiyorum..
Sağlıklı düşünemiyorum..

(Suçunun cezası 2-5 yıl arası)

Nişanlım inşaat işiyle uğraşıyor tapusunu henüz devretmedigi ama alakasının da olmadığı bir yerde (eminim) yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Tapu sahibi olduğu için şuan tutuklu durumda.
Avukat ilk mahkeme de çıkma ihtimali yüksek diyor çıkmasa bile en fazla 5 yıl ceza alır diyor.
Nisanlimi gösteren hiçbir delil yok (parmak izi, isim)

Ben sizi hiç anlamadım. Ayrılayım mı diyorsunuz. Yani akılınızda ayrılmak var. Madem niye cezaevinde nikah kıydınız? O zaman da biliyormuşsunuz durumu.

Nikahı iptal davası açsın. Nasıl bişeydir bilmiyorum ama kulağıma çalınmış biryerden.
Eğer mümkünse nikahı geçersiz saydırmak bu yola başvurun.
Böyle bir suçun sahibine eski eş tanımı bile fazla

Bütün detayları bildiğinden emin olmalısın öncelikle !Kimse durduk yere şurda bir inşaat varmış gidip bakalım demez .Bu inşaat kiminse onundur da demez ,bir evveliyatı olmalı teknik takibi vs .Yargılama bile aylar hatta yıllar sürebilir işin içinde kaç kişi var vs karmaşık süreçler.Sen bu bilgiler doğrultusunda böyle bir bekleyiş ,böyle bir hayat ve hatta yol arkadaşı istiyormusun ?Bunun cevabını vermelisin kendine ,hayat senin hayatın Ve daha genceciksin
Bilgisi olduğu şeyden bilgin yola çıktıktan Sonra oluyor ! Ah güzelim benim ya nikah kısmına girmiyorum bile olmuş !
Nacizane abla tavsiyem hatanın neresinden dönersen kardır ! Yalan yalanı doğurur ,bu iyi gün kötü gün meselesi değil.Düşerken senide içine çekmek ,bile bile bilgisi dahilinde sana bu günleri yaşatmak !
Bencil olmak Ve kendini ,geleceğini düşünmek zorundasın sende .

Avukat prosödürleri daha iyi bilir sonucta ama ne malum ilk durusmada cikacagi.
Mahkeme bu hic belli olmaz, sonuc olmaz bir sonraki davaya gider belki 2 ay sonrasina atar, belki 5 ay hic tutuklanmadan 1 sene orda mahkeme baska durusmalara kalabilir.

Heleki bu olay uyusuturucuysa ve yuklu miktardaysa tam bilmiyorum biraz sikintili olabilir.
Dilerim eger sucsuzsa tez zamanda cikar ve bu kotu gunleriniz biter. Yaşin cok genc rabbim hakkinda hayirlisini versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X