Düğüne 20 gün kala suya düşen hayaller

Yapmam gereken şey ne olmalı

• Sabır etmek

OY: 47 32,2%
  • Çekip gitmek

OY: 99 67,8%

• Ankete Katılan
    146
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın avukatı bile arkadaşıymış bence bunlar bu işin teşkilatı ben hanımefendininde tutumlarına baktığımda masum oldugunu düşünmüyorum artık
asla iş birliği demem ama kendi sevgisinden öyle gözü kör ki hala çıkması ümidinde kesinlikle yaşadığı şey ağır ancak böyle bir durumu ben yaşasam çıkmamasını dilerdim keza belkide binlerce ailenin evine bu adam yüzünden ateş düştü belki de düşecekti
bilgim var = ilgim var

Hayır bir de neden adamın ailesiyle kalıyor onu anlamadım
adamın annesi 67 yaşında yalnız yaşıyormuş
sanki evlendiklerinde sorunsuz şekilde evlerine geçtiklerinde kadın yalnız kalmayacaktı aptalca bir fedakarlık şovu

adamın annesi 67 yaşında yalnız yaşıyormuş
sanki evlendiklerinde sorunsuz şekilde evlerine geçtiklerinde kadın yalnız kalmayacaktı aptalca bir fedakarlık şovu
Bence konu sahibinin ailesi şu durumda daha yardıma muhtaç. Kızlarının durumundan dolayı şoka girmişlerdir. Kimse böyle bir şey beklemez sonuçta. Ben ailemle kalır, ya da ev tuttuysam kendi evinde kalırdım bu sürede

Bence konu sahibinin ailesi şu durumda daha yardıma muhtaç. Kızlarının durumundan dolayı şoka girmişlerdir. Kimse böyle bir şey beklemez sonuçta. Ben ailemle kalır, ya da ev tuttuysam kendi evinde kalırdım bu sürede
hiçbir yanından tutamıyorum kızın ailesinin tutumunu
tutuklandığı konuya bak bırakın anasında kalmasını o nikahı ( MASUM olduğuna emin bile olsam ) kıydırmaz netleşmesini beklerdim yaş 21 yahu ne bu acele

hiçbir yanından tutamıyorum kızın ailesinin tutumunu
tutuklandığı konuya bak bırakın anasında kalmasını o nikahı ( MASUM olduğuna emin bile olsam ) kıydırmaz netleşmesini beklerdim yaş 21 yahu ne bu acele
Diyorum ya benim de kızım var ben izin versem babası zorla gider alır ve o nikahı kıydırmaz. Bence konu sahibi nişanlısının suçsuz olduğuna inandırmış ailesini. Başka bir ihtimal düşünemiyorum

Bugün düğünüme tam 20 gün kaldı.
Herseyim hazır nikah kıyıldı gelinlik kartlar eşyalar salonlar kuaförler herşey tamam tek bir eksik bile yoktu.
Ama nişanlım geçen hafta tutuklandı.
Şuan cezaevinde ilk mahkemesi olmadı adlî tatil sebebiyle eylülden sonra olacak.
Neredeyim ne yapıyorum bilmiyorum. Bir acı bu kadar mı tarifsiz olur anlamıyorum. Daha 21 yaşında kocaman bir yük yüklendi sırtıma. İsyan etmiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Onu çok seviyorum ama çok kızgınım bana bunu yaşatmaya hakkı var mıydı.?
Zaman geçmek bilmiyor aglayamiyorum bile yanlız kalmak istemiyorum..
Sağlıklı düşünemiyorum..

(Suçunun cezası 2-5 yıl arası)

Nişanlım inşaat işiyle uğraşıyor tapusunu henüz devretmedigi ama alakasının da olmadığı bir yerde (eminim) yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Tapu sahibi olduğu için şuan tutuklu durumda.
Avukat ilk mahkeme de çıkma ihtimali yüksek diyor çıkmasa bile en fazla 5 yıl ceza alır diyor.
Nisanlimi gösteren hiçbir delil yok (parmak izi, isim)

BEN KOTU GUN DE CEKİP GİDECEK BİR İNSAN DEGİLİM. BEN NİKAHİ BİLE TUTUKLANDIKTAN 2 GUN SONRA CEZAEVİNDE KİYDİM. MESELE BU DEGİL. FARZ EDİN Kİ 15 YİL CEZA ALDİ HANGİ BİRİNİZ BUNU GOZE ALIRSINIZ.? YA DA HANGİNİZİN CEZA EVİNDE SADECE EVET DİYİP BİR TEBESSUMLE NİKAH KİYACAK GUCUNUZ VAR.?
Çok şaşırdım allah yardımcın oldun çok zor bi durum

Buraya nişanlım kaza ile birine çarptı hapse girdi yazsaydın sabır et bekle derdim ama söz konusu suç uyuşturucu satıcılığı tamam alakası olmayabilir ,suçu olmayabilir ama o zamanda davanın sonucunu beklerdim

Haberlerden hatırlıyorum bu olay Konya’da mı oluyor inşaat halinde bir evin bodrumu imalathaneydi mülk sahibini tutukladılar. Yüklü miktarda uyuşturucu vardı.
Eğer öyleyse eşinizin işi çoook zor ne 5i ne 10u adamlar imalathane yapmış inşaat paravandı. Ve çok çok yüklü miktarda uyuşturucu vardı. Sen iptal etme olayına bak bence, çok zor anlıyorum ama o adamdan sana yar olmaz maalesef.

Yalnız bu bilginin doğrulugu tartısılır. nikah iptali iki taraftan birinin evlilige uygun olmamasına rağmen kıyılan nikahlar da gecerli. mesela gelin veya damat nikah zamani suuru yerinde degilse tehtitle nikah masasına oturtulmuşsa ölüm tehtitiyle imza attirılmıssa gibi gibi.

Bile isteye nikah kıyıp sonra düğun yapmadık diyip dilekceyle iptal olmuyor boşanma davası açılması lazım diye biliyor

Tabi avukat arkadaşlar daha iyi bilirler. yanlışım varsa düzeltsinler.

Arkadaşım nikah kıyıldığı gün eşinin başka birinden çocuğunun olduğunu öğrendi. O gün eşinin eski sevgilisi arayıp çocuktan bahsetmiş. Nikah için iptal davası açtılar. Kabul edildi. Evlilik birliğinin kurulmadığının kanıtlanması nikah iptali için yeterli oluyor. İşte aynı evde yaşama,birlikte kalma vs gibi şeyler.

Ben olaya çok çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın ama nişanlın bile isteye olaya susmuş bu da suç. Bence yanlış eşinde böyle bir olaya susarakta olsa dahil olmuş ama elin kızına nikah kıyıp hayatını mahvediyor. Seni seviyor olsa böyle kötü olaya bir şekilde bulaşmazdı hadi bir şekilde istemeden işin içine girdi seninle evlenmemesi lazımdı en azında aklanana kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X