- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
- 133
- Konu Sahibi Atommkarincaa
Haberlerde araştırdım şimdi. Olay baya organize duruyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AYNI ANDA YAZMIŞIZ :)
Ve nişanlısı da ifşa oldu. Adı Yasin.AYNI ANDA YAZMIŞIZ :)
Aynen öyle Yasin Küçük.Ve nişanlısı da ifşa oldu. Adı Yasin.
Aynen. O kadar mal mülk kaçmasın değil mi?Aynen öyle Yasin Küçük.
Bilgisi var ilgisi yok ama eve 10 milyon harcayıp profösyonel bir imalathanenin sahibi.
Ailede zengin koca diye hapishanede evlenip de anasında kalmasına izin vermiyorsa ben de ne olayım.
tabiki de yahu. şimdi de çok yatarsa napacağım ben psikolojisi bu kadar büyük bir olaydan 5 yılla kurtulabilmesi mümkün değil ayrıca umarım müebbet yer !Aynen. O kadar mal mülk kaçmasın değil mi?
İnşallah.tabiki de yahu. şimdi de çok yatarsa napacağım ben psikolojisi bu kadar büyük bir olaydan 5 yılla kurtulabilmesi mümkün değil ayrıca umarım müebbet yer !
Tabikibuyrun gelin
10 bin kişilik yemek verilecek çünkü
![]()
Konya da nisanın amaci takı maalesef. Sözüm salonda ve 500 kişiyle oldu bizde sözde duyurulur nişan da takı takılır
Nikahın nedeni farklı bence apar topar kıymasının nedeni nişanlılığı evlilik gibi yaşaması ayıplamıyorum ama bu yükü kaldıracak veya bu sorumluluğu alacak biri değil çevresi de mutaassıp anladığım kadarıyla.Ohaa lankadın bildiğin tezgahın bir parçası ve burada ne yapayım diye akıl istiyor. Vay anasını Serhat neler dönmüş ya
O kadar organize bir işten haberiniz varsa ki vardır ben sizde bayağı artniyet aradım. Apar topar nikah kıymalar filan. Herif kaçıyor muydu bacım. Şöyle de kurtul malları üzerime yapacaktım diye de bizde kurcalamayalım meraklanıp. Ay şahsen ben meraklandım çünki.
E nişanı atsaydı madem ne diye cezaevindeki adamla nikah kıyar annesiyle aynı evde yaşarsın? Yaşın daha kaç be yavrum seninNikahın nedeni farklı bence apar topar kıymasının nedeni nişanlılığı evlilik gibi yaşaması ayıplamıyorum ama bu yükü kaldıracak veya bu sorumluluğu alacak biri değil çevresi de mutaassıp anladığım kadarıyla.
21 miş çocuk daha yaşı ama cesareti büyük... Daha açık yazamayacağım ama çevresi itibariyle o nişanı atmazdı ancak evlenip ayrılırdıE nişanı atsaydı madem ne diye cezaevindeki adamla nikah kıyar annesiyle aynı evde yaşarsın? Yaşın daha kaç be yavrum senin