Düğüne 20 gün kala suya düşen hayaller

Yapmam gereken şey ne olmalı

• Sabır etmek

OY: 47 32,2%
  • Çekip gitmek

OY: 99 67,8%

• Ankete Katılan
    146
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer haber buysa çok büyük organizasyon var.

Atommkarincaa Atommkarincaa ayakta uyumuşsun

Uyuşturucu operasyonu

Polis, uyuşturucuların üzerilerinde "ağaç kabuğu" yazılı özel torbalarla kargoyla yurt dışına gönderildiğini belirledi.
Bodrum katına kurulan ısıtma, havalandırma ve sulama sistemiyle uyuşturucu üretildiği belirlendi.
Ekipler, Yasin K. (30), Bahadır A. (26) ve Rahmi Ö'yü (40) gözaltına aldı.

Ve nişanlısı da ifşa oldu. Adı Yasin.
Aynen öyle Yasin Küçük.
Bilgisi var ilgisi yok ama eve 10 milyon harcayıp profösyonel bir imalathanenin sahibi.
Ailede zengin koca diye hapishanede evlenip de anasında kalmasına izin vermiyorsa ben de ne olayım.

Aynen öyle Yasin Küçük.
Bilgisi var ilgisi yok ama eve 10 milyon harcayıp profösyonel bir imalathanenin sahibi.
Ailede zengin koca diye hapishanede evlenip de anasında kalmasına izin vermiyorsa ben de ne olayım.
Aynen. O kadar mal mülk kaçmasın değil mi?

Baya büyük paralar dönmüş. Yurt dışına uyuşturucu kaçırıyorlarmış. Belli bu işi yaptıkları çünkü adamlar resmen yatırım yaparak bu işin ticaretinden başlamış. 3 ü de tutuklanmış

Arkadaşlar ben yerel haberde gördüm yakın tarihleri diye hatırladım konu sahibi de mesajımı beğenmiş ve o değil dememiş, kabul ettiğini düşündüm ifşa edeyim diye maksadım yoktu ama olay çok büyük geldi. Allah yardımcın olsun yaşın çok genç yoluna bak lütfen bu iş çoook pis bir iş kurtar kendini.

Bu da apar topar evlenmenizin nedeni de anladım galiba... Evliliği iptal ettirmeyeceksiniz bundan da Eminim isterse 10 yıl ceza alsın. Ben nişanlılıkta bazı şeylerin yaşanmış olmasına sıcak bakmadığınız için apar topar evlendiğinizi düşünüyorum. Keşke taşıyamayacağın yüklerin altına girmeseydin ah be kızım

Son düzenleme:
Ohaa lan :oha: kadın bildiğin tezgahın bir parçası ve burada ne yapayım diye akıl istiyor. Vay anasını Serhat neler dönmüş ya :KK35:
O kadar organize bir işten haberiniz varsa ki vardır ben sizde bayağı artniyet aradım. Apar topar nikah kıymalar filan. Herif kaçıyor muydu bacım. Şöyle de kurtul malları üzerime yapacaktım diye de bizde kurcalamayalım meraklanıp. Ay şahsen ben meraklandım çünki.

Ohaa lan :oha: kadın bildiğin tezgahın bir parçası ve burada ne yapayım diye akıl istiyor. Vay anasını Serhat neler dönmüş ya :KK35:
O kadar organize bir işten haberiniz varsa ki vardır ben sizde bayağı artniyet aradım. Apar topar nikah kıymalar filan. Herif kaçıyor muydu bacım. Şöyle de kurtul malları üzerime yapacaktım diye de bizde kurcalamayalım meraklanıp. Ay şahsen ben meraklandım çünki.
Nikahın nedeni farklı bence apar topar kıymasının nedeni nişanlılığı evlilik gibi yaşaması ayıplamıyorum ama bu yükü kaldıracak veya bu sorumluluğu alacak biri değil çevresi de mutaassıp anladığım kadarıyla.

Nikahın nedeni farklı bence apar topar kıymasının nedeni nişanlılığı evlilik gibi yaşaması ayıplamıyorum ama bu yükü kaldıracak veya bu sorumluluğu alacak biri değil çevresi de mutaassıp anladığım kadarıyla.
E nişanı atsaydı madem ne diye cezaevindeki adamla nikah kıyar annesiyle aynı evde yaşarsın? Yaşın daha kaç be yavrum senin

E nişanı atsaydı madem ne diye cezaevindeki adamla nikah kıyar annesiyle aynı evde yaşarsın? Yaşın daha kaç be yavrum senin
21 miş çocuk daha yaşı ama cesareti büyük... Daha açık yazamayacağım ama çevresi itibariyle o nişanı atmazdı ancak evlenip ayrılırdı🙁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X