Düğüne 3 gün kala ayrılık düşünceleri

Biliyormusunuz ayni sey arkadasimin basina geldi... Birebir aynisi..

Kizin ceyizi dizildi 2500 tl ye ev kiralamislardi. Damat zengindi. Dugun salonuna 20.000 tl vermislerdi... Kina gecesi falan da yapildi.. Aynen size soylediklerini soylemisti adam .. Ve kiz resti çekip ayrildi. Hersey boşa gitti anlayacaginiz

Tabiki siz de aynisini yapin demiyorum ama uyarisi sacma ve yersiz bu konuyu halletmeye calisin konusun etraflica

iki ay sürecek bence bu evlilik hadi katlandın zarla zorla anca iki sene sürer. bence şimdi yarıl. her şeyi görebilen idrak edebilen bi insansın bu şekilde evlenirsen kendini harcarsın. ne olmuş resmi nikah oldu die hayatınımı zindana çevireceksin. ben böyle bi evlilik yaptım iki ay ikiyüz sene gibi geçti. iki ayda ayrıldım. kendime ettim. şu an çok mutlu bi evliliğim var eşim o kadar iyi ki bir kere bu konuyu sormadı bile ilk buluşmamızda anlattım bir daha asla konusu olmadı. ama olan 7 seneme ( hiç evlilik düşünmedim insanlardan korkmuştum) yaşadığım depresyon sonucu yaşadığım sağlık sorunları bana kar kaldı. kesinlikle ayrıl.

bende aynı ikilemde çok kaldım şimdi diyorum keşke evlenmeseydim !!!
bırak onu kim sorsa evlenmeyin derim!!!
şahsen bana rahat battı dertsiz başıma dert aldım evlenmeyin anacığım evlenmeyin...!!!

İkilimde kalıyor soru işaretleriyle boğuşuyorsanız ayrılmak en mantıklısı nikah olsada düğün olmadan bitebilir. Balık baştan koktuysa o iş yürümez bence. Nikah iptali diye birsey duymuştum, belki öylede yapılabilir.

Ortada buyuk bi sorun var gibi gozukmuyor.. ben bayan olarak nisanlima gereksiz masraflari sevmiyorum dedim.. gereksiz masraflari kim severki.. anneci demissiniz, ve benim tek takildigim nokta ailelerin kaynasmamasi.. aile cok onemli..

düğün bugün mü yarın mı acaba?

Belki nisanlisiyla konuşup sorunlarıni çozmuştur.umarım çok mutlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…