sonuc ne oldu acaba cuma dügün varmı bari cvp ver
Bence dugun varEe noldu şimdi düğün mu var mahkeme mi ?
iki ay sürecek bence bu evlilik hadi katlandın zarla zorla anca iki sene sürer. bence şimdi yarıl. her şeyi görebilen idrak edebilen bi insansın bu şekilde evlenirsen kendini harcarsın. ne olmuş resmi nikah oldu die hayatınımı zindana çevireceksin. ben böyle bi evlilik yaptım iki ay ikiyüz sene gibi geçti. iki ayda ayrıldım. kendime ettim. şu an çok mutlu bi evliliğim var eşim o kadar iyi ki bir kere bu konuyu sormadı bile ilk buluşmamızda anlattım bir daha asla konusu olmadı. ama olan 7 seneme ( hiç evlilik düşünmedim insanlardan korkmuştum) yaşadığım depresyon sonucu yaşadığım sağlık sorunları bana kar kaldı. kesinlikle ayrıl.Kızlar öyle dertliyim ki! Evleneceğim adamin nikaha doğru ve nikahtan sonra bazı olumsuz tavirlarini görmeme rağmen ayrilmadigima pişman oldum. Nikah yapıldı maalesef artık evliyiz. Dugunumuze 3 gün var ve bütün çevre duydu. Öğretmenim ve yeni tayinimin çıktığı okulda da herkes biliyor. Bunun dışında bütün eşyalar alındı, her yere borç yapıldı. Eşimin tavirlarina gelince aileci bir erkek. Bana kurduğu cümle aileme bir saygisizligin olursa tavrim net olur , es degisir ama anne baba degismez diyerek sert bir şekilde uyarmasi. Annesine babasına hiçbir şekilde saygısızlık yapmayacakmisim, sürekli arayip soracakmisim! 2. olarak da geline yapılan bazı masraflari anlamsiz görmesi ve bana yapılan şeyleri tartışma anında söylemesi . Kızlar ne yapayım bir akıl verin lütfen. Bunlar dışında iyi bir adam anlasiyoruz ama aklında ileride bosanabiliriz düşüncesi var işte
tatile gittim geld,m sonra yine tatile gittim geldm :))) suan sıkı bi is arıyorum ama yokkkGöremiyodum seni nerelerdeydin
hadi troll mü çıktiKonu sahibi iyi trolledin bizi sen düğününde biz burada kendimiz çalıp oynadık valla
Hakkinda hayirlisi olsun Allah utandirmasin .bugun mu dugunEvleniyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?