Düğüne 3 gün kala ayrılık düşünceleri

kimse de merak etme arkandan aa nasıl da ayrıldı demez. hakkında hayırlısı olsun gördük sana söyleyemedik derler. hem bu nişanlı nikahlılık durumuna giriyor, hakim bile anında boşuyor. ne ev ne eşya hiç biri umrunda olmasın onlar senin, yine kullanırsın hiçte aklına gelmez bişi.

nişanlılık insanın en el üstünde tutulduğu dönem. nişanlıyken böyle olan sanma ki evlenince değişir. emin ol bundan iyi olmayacak hiç bir zaman.

Insan yeri geliyo sevdigine bile katlanamiyo ya bi olumsuzluk olunca.. Mantik iliskisi ve bu kadar mantiksizlik, gerçekten tam bi kabus..
eşi simdiden arkasinda durmuyorsa yarin bu kadin hakliyken hakli, haksizken haksiz da demez bence. Hani belki konu sahibine bir cumle icin ayrilmak sacma geliyordur ama ne diyim, okumus etmis insan, onlarin gonlunu eglemekle ugrasacak bir omur onlari memnun etmeye calisacak...

Bence eşini al konuş, ben bundan bundan rahatsızım. Eğer evlenince de böyle olursa bu iş şimdiden bitsin düğünü iptal edeceğim gibisinden konuş. Benim eşimde aile düşkünü çok kötü zamanlar yaşadım. Daha dün gece babası benimle konuşmuyor nedenini bilmiyorum bile babam seninle neden konuşmuyor diye benimle kavga etti. Gidip babasına sormuyor bile yüzlerine gelemiyo. Bence baştan otur konuş.

Ne demek masraflar gereksiz gelinsin sen istedigin yapilmak zorunda calisan gelin diye bi tarafini yirtan insanlar nikahtan sonra nasilsa garantiye aldik mantigiyla bakiyor benimde dugunume 10 gun var 7 aydir nikahliyim ama esim biliyorki kafam atarsa nikaha fln bakmam sen al onu karsina guzel bi konus olmuyosa ayril gitsin hem calis hem ev de is yap hem anasina babasina saygida kusur etme hem istedigin olmasin yok oyle bi dunya

Küçücük bir şüphe bile varsa vazgeç derim. Neden acıyan gözlerle bakılsın ki bırakan sensin. Alnının akiyla. Herşey hallolur. Şimdi vazgeçmesen uzun bir süre belki de bir ömür bu adamı ve ailesini idare etmek zorunda kalacaksın. Üstelik ne uğruna ? O seni mutlu etmeye calismayacak ki sen hep alttan alacaksın evlendim yürüyeyim bari diye. Hayatını değmeyecek kişiler için harcama. En fazla bir sene zorlanır sonra hayatını kurarsın. Gerçek aşkı mutluluğu bir kenara atma. İnsan anlaşarak evlense bile yeri geldiğinde sorun oluyor sizin temelinizde sorun var. Yol yakınken vazgeç. Kendin için yap bunu. Aksi taktirde esin için yaşayacaksın.

Mevzu anne babani aramamalari degil, dunurler kanka olmak zorunda da degil.. Ama senin durum cok cookk başka.. Burda mevzu ordan coktaan cikmis.. Karsinda bencil, empati yoksunu, kompleksli ve ailesini sevmekten ziyade aile takıntılı bi adam var.. Istedigi sey de masum bi "aileme saygisizlik yapma, guzel gecinin" degil kesinlikle.. En ufacik seyde, hic haberin yokken hatta sen suclu olacaksin, hem de ne suclu, burnundan gelecek.. Senin aileni yok sayarken, kendi ailesini(ne kotuluk yaparlarsa yapsınlar) tepende tasimani bekleyecek.. Uzakta olan erkek ailesinin ne zarari olacak diye dusunme, burdaki konulari ac bi oku bastan, ailesinden once adamin kendisi sorun, Allah korusun bi gun bile huzurlu olacagini sanmiyorum..
Bosanmak oyle sancılı oyle zor bi surec ki..
Inan bu forumda ortada evlilik varsa "ayrıl" dedigim konular cok nadirdir, onlarda da inanilmaz ısrar ederim konu sahibine haddimi aşarak.. Cok korkuyorum cunku bi insanin bile bile hayatini karartmasindan..
Ailene ve sana saygi duymayan, deger vermeyen bu insanlari hayatinda daha fazla tutma, ne olur..

Karar elbette sizindir ama bir yıl önce bende aynı şeyleri düşünüyorudum düğünden önce ve bazı zamanlar çok pişmanım vazgeçmediğime ama bazı zamanlar iyi ki onunla evlendim diyorum ama ben kendimden biliyorum eğer şimdiden size kızıp uyarıyorsa evlendikten sonra bunlar daha fazla olacak bende ailemi çok üzdüm diyevazgeçip daha fazla üzmek istemedim ama öyle zamanlar oldu ki kendime olan güvenimi kaybetmişim kavga edip iş uzamasın diye çoğu zaman sustuğum için

Gerçekten canı gönülden söylüyorum bunu, ayrıl. Yazık etme kendine. Dışardan öyle belli ki ne olacağı.
Aç diğer konuları oku çoğu yorum mantıklı ve doğruları söylüyor demi. Şu an senin konun içinde aynısı geçerli. Nikahım oldu dediğin için bir çoğu ayrıl diyemiyor bir de. Nisanliyim deseydin sadece emin ol %95 i ayrıl diyecekti.
Ömrünü heba etme gorunuyor bu köyün yolu kaç kurtar kendini.
Masrafmis borcmus geçen zamandan kıymetli değil.

Bir de eşine ve onun ailesine köle bile olsa yaranamayacak.. Hep eksik hep yanlis gorulecek ve adamin ailesi ne yaparsa yapsin tepelerde taşınacak..

biz kızlar takılıyoruz buna böyle erkeklerin umrunda değil. eğer ki tamamen ayrılmayı göze alamıyorsan düğünü erteleyin derim. bak bu çok daha yumuşak bir hamle. o arada iyice düşünürsün. şimdi son3 günün verdiği stresle mi böyle gerildin yoksa gerçekten bu adamla yapamayacak mısın emin olamazsın. ayrılmayı da gözün kesmezse en güzeli uydurun birşey ve erteleyin. hiçbir şey senin hayatından kıymetli değil

kayınvalideler her zaman aramıyosun diye söylenir zaten ve kendileri düğün döneminde seni hiç umursamaz eksiklerinle ilgilenmez bu normal ama burda yanlış olan eşinin seni desteklememesi..gelin kaynana kavga etse bile eşler buna karışmamalı bence...seni üzeceğini düşünüyosan evlenme tabiki ama seviyosan katlanırım diyosan onu bilemem. Şunu unutma mutsuz evlilikler eninde sonunda boşanmayla biter en azından seninki kağıt üzerinde kalacak sadece.

Ve sonuc: asla memnun edemeyecek..

benim size tavsiyem en ufak bi süphe bile varsa sakin ama sakin evlenmeyin icinze sinmeyen bi evlilik mutsuz bi Hayat demek. Bir günlük degil bu bi ömür yasamak zorunda kalacaksiniz.
Inanin hersey unutuluo etrafinizda bi konusur iki jkonusur sonrasinda unutulur gider.
hickimseyi düsünmeyin icinize sinmeyen bi Hayati yasamaya mahkum etmeyin kendinizi.
Benim bi arkadasim dügünden iki gün önce ayrildi bi sene gecti bile üstünden hersey unutuldu, bi digeri ise evlendik ama aynen böyle sphelerle düzelir umuduyla iki yil sonra ayrildi bu mayis ayinda bosanmasi vardi
o yüzden siz daha ayni eve girmemissiniz anladigim kadariyla iyi düsünün ve icinize sinmiosa yapmayin kendinizi harcamayin

arkadasim o insanlar iki gun konusur 3 gun susar ya sen hayatini mahvedip bosanmis olarak geri donunce ne olacak restini cek kendini duzeltitse duzeltti. yoksa ayni borclarla ayni sekilde bosanmaya calismak.daha zor. evlilik hayati zindan etmek icin mi var. saygi karsilikli onun ailesi de seni ve aileni sevip saymali.bunu da sen sart koş. sen niye sende benim aileme ayni sekilde saygili olacaksin demedin. neden kendi sartlarini soylemedin neden sadece dinledin

buyuk ihtimal bunlar ailesinin laflari ve bu adam ailenin gudumuyle gidecege benziyor. aile sana karsi tavirliysa ne yapsam yaranamazsin zaten ..

Zararın neresinden dönersen kardır. Çocuk yapayım deme muhakkak korun. Annesinin anneni aramaması çokta problem değil bence benim kv annemi annemde kv sever ama bayram seyran düğün zamanları telde konuşurlar. Bu önemli değil. Ama evleneceğin insan önemli hep beraber olcaksınız. İyice düşün taşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…