Düğüne 3 gün kala yerle bir oldum.

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Arkadaslar konu başlıgında bildirdigim gibi dugunume üç gün kaldi ve ben çok mutsuzum huzursuzum. Bugun evime gittim eşimin kitaplarini dizerken içinde bi defter buldum. Defterin icinde birine aşık olmus ve ayrildiktan sonra yazilmis acili seyler yaziyor baya baya sayfalarca yazilmis. Seni seviyorm ve hep sevecegm giun gectikce daha cok flan. Baya birseyler yaziyor. Eşime sordum inkar ediyor çocuklugu biraz kotu gecmis ergenlikte yazdgm seylerdir yanls birsey gelmesin aklina diyor. Yani hic kimsenin olmadigini soyluyor ama cok belli birine yazilmis oldugu.. İnanmiyorum dedim nedne yalan soyliyim flan vs guvenmiyoesn gbi seyler soyledi. Bu yazilanlari gormem icimden birseyler kopardi.. Ve inkar ediyor.. Ama ben inanmiyorum. Ne yapmaliyim lutfen birseyler soyleyin cok içime dert oldu gozumun onunden gitmiyor o defterdekiler. 3 gün sonra evlenicem ama okdar mutsuzum ki anlatamam. Mutsuzkende numara yapamiyorum ne olacak yardim edin.

bence böyle geçmişe takılmak, geçmişi hatırlatmak iyi şeyler getirmez.. bilmiyorum benim düşüncem bu.. ne güzel 3 gün sonra bir yuva kuruyorsunuz, bence mutlu olmaya bakın.. geçmişi tamamen unutun ve unutturun :)

1 gecmıste yasanmıs
2 acıp okumanız cok yanlıs benım gunlugum ortada duruyor esım acıp okumuyor
hayırlı olsun mutluluklar dılerım tadını cıkarın boyle seyler yapmayında dusunmeyınde :)

Rskiden olmus busey icin ne diye huzursuzluk cikariyorsun ki hangimizin lise aski olmadi ergenlikte cok sevdigimizi zanedip siirler sarkilar yazmadik bosver kardesim onune bak sen omur boyu mutlu olursunuz insallah

Yazmış geçmiş bitmiş.büyütmeyi n bu güzel günlerinizi kendinize zehir etmeyin.

Ne zaman yazmis? Gecmiste yazdiysa olabilir yani benim de gunlugumu okusan ohoo ilerde evlensem de okusa onu hic sevemiycem falan sanar.

Şimdi eskiden de ne kadar eskiden?
Senin hayatında olduğun bir dönem mi :S

Ben bunu takardım kafaya işte.

Yahu geçmişte olan bişey için bu kadar dert etmek nedir bende kocamdan önce aşık oldum öldüm bittim en azından öyle sanıyordum şimdi ona deli gibi aşığım çok saçma düşünceniz

Eşim diyorsun, düğüne 3 gün kala diyorsun, evlenicem diyorsun. Evli misin yoksa sevgilisin de 3 gün sonra mı evleniyorsun o kısmı anlamadım.
Gerçekten çok eskiden yazmıştır, üstünde durmamak lazım.

Herkesin geçmisinde bu tarz şeyler vardır... Aşık olmuş olabilir zamanında am bu sizi sevmediğinin anlamına gelmez... Bence bu günlerin tadını çıkarın.... Düşünmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…