- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
neler yazmıs normal olmayan?Evet geçmişte kalmış ama ne zaman yazldigni bilmiyorum. Ve gecmiste birseer yasadgnida bilmiyordum. Bende eşimde aşırı kskancız madem boyle birsey var bu defteri yok etmeliydi. Yazilanlari gorunxe insanin ister istemeden icine dert oluyor. Ayni seyi esim gormus olsa delirirdi. Ama madem birseyler olmus yalan soylemsi daha da agrima gdiiyor. Yazilan seyler pek normal degil. O defteri hic gormesem bilsem de bu kdar kotu olmazdim.
Arkadaslar konu başlıgında bildirdigim gibi dugunume üç gün kaldi ve ben çok mutsuzum huzursuzum. Bugun evime gittim eşimin kitaplarini dizerken içinde bi defter buldum. Defterin icinde birine aşık olmus ve ayrildiktan sonra yazilmis acili seyler yaziyor baya baya sayfalarca yazilmis. Seni seviyorm ve hep sevecegm giun gectikce daha cok flan. Baya birseyler yaziyor. Eşime sordum inkar ediyor çocuklugu biraz kotu gecmis ergenlikte yazdgm seylerdir yanls birsey gelmesin aklina diyor. Yani hic kimsenin olmadigini soyluyor ama cok belli birine yazilmis oldugu.. İnanmiyorum dedim nedne yalan soyliyim flan vs guvenmiyoesn gbi seyler soyledi. Bu yazilanlari gormem icimden birseyler kopardi.. Ve inkar ediyor.. Ama ben inanmiyorum. Ne yapmaliyim lutfen birseyler soyleyin cok içime dert oldu gozumun onunden gitmiyor o defterdekiler. 3 gün sonra evlenicem ama okdar mutsuzum ki anlatamam. Mutsuzkende numara yapamiyorum ne olacak yardim edin.
Sayfa eski gibimiydi..belkide sizle beraberken yazildigini falan dusundunuz..bilemiyorumEvet geçmişte kalmış ama ne zaman yazldigni bilmiyorum. Ve gecmiste birseer yasadgnida bilmiyordum. Bende eşimde aşırı kskancız madem boyle birsey var bu defteri yok etmeliydi. Yazilanlari gorunxe insanin ister istemeden icine dert oluyor. Ayni seyi esim gormus olsa delirirdi. Ama madem birseyler olmus yalan soylemsi daha da agrima gdiiyor. Yazilan seyler pek normal degil. O defteri hic gormesem bilsem de bu kdar kotu olmazdim.
E madem dert oldu yol yakinken dön.Arkadaslar konu başlıgında bildirdigim gibi dugunume üç gün kaldi ve ben çok mutsuzum huzursuzum. Bugun evime gittim eşimin kitaplarini dizerken içinde bi defter buldum. Defterin icinde birine aşık olmus ve ayrildiktan sonra yazilmis acili seyler yaziyor baya baya sayfalarca yazilmis. Seni seviyorm ve hep sevecegm giun gectikce daha cok flan. Baya birseyler yaziyor. Eşime sordum inkar ediyor çocuklugu biraz kotu gecmis ergenlikte yazdgm seylerdir yanls birsey gelmesin aklina diyor. Yani hic kimsenin olmadigini soyluyor ama cok belli birine yazilmis oldugu.. İnanmiyorum dedim nedne yalan soyliyim flan vs guvenmiyoesn gbi seyler soyledi. Bu yazilanlari gormem icimden birseyler kopardi.. Ve inkar ediyor.. Ama ben inanmiyorum. Ne yapmaliyim lutfen birseyler soyleyin cok içime dert oldu gozumun onunden gitmiyor o defterdekiler. 3 gün sonra evlenicem ama okdar mutsuzum ki anlatamam. Mutsuzkende numara yapamiyorum ne olacak yardim edin.
Geçen aylarda kitaplığı düzenlerken bi mektup buldum eşimin yazısı ama yollamamış ne olduysa. Çok eski tabi belli.
Hayır üstüne "bi tanem şu şu duaları okumalısın" diye millete tavsiye vermiş.
Köfteye bak daha Fatiha'yı okumayı doğru düzgün bilmiyon milleti imana çağırıyon dedim
aynen benımdeNe zaman yazmis? Gecmiste yazdiysa olabilir yani benim de gunlugumu okusan ohoo ilerde evlensem de okusa onu hic sevemiycem falan sanar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?