Düğüne 3 gün kala yerle bir oldum.

Canım seni çok iyi anlıyorum,
Erkekler biraz değişik yaratıklar düşüncesiz işte o günlüğün o evde ne işi var? Ben de ilk evlendim, evde eşimin taa lise üniversite yıllarından kalma defter kitap ajanda fotoları falan var, daha öncesinde eşime dedim ki bak benim kıskanç olduğumu biliyorsun görmemem gereken birşey varsa ortadan kaldır imha et, yok canım öyle bişey ne arasın falan dedi. Bir zaman sonra ben bunun kolilerindeki kitapları ayırıp kaldırıyorum ana ne göreyim? İlk göreve başladığı yıllarda aynı yerde çalışan bir hatunun buna yazdığı aşk mektubu! Ellam ölür müsün öldürür müsün? Tabi ufak çaplı bir cinnet sonrası ne var ne yok herşeyi elden geçirip ayıkladı ve ben de üstünde durmadım sonrasında. Nihayetinde geçmiş bitmiş ama hala orda duruyor olması saygısızlık sonuçta ne gerek var?
Düşüncesiz işte...
Bizim eşyalarımız arasında eski aşklarımızdan mektup falan bulmuş olsalar yüzümüze bakmazlar inan.
Diyeceğim o ki biraz trip yap çok da uzatma salla gitsin

Evet geçmişte kalmış ama ne zaman yazldigni bilmiyorum. Ve gecmiste birseer yasadgnida bilmiyordum. Bende eşimde aşırı kskancız madem boyle birsey var bu defteri yok etmeliydi. Yazilanlari gorunxe insanin ister istemeden icine dert oluyor. Ayni seyi esim gormus olsa delirirdi. Ama madem birseyler olmus yalan soylemsi daha da agrima gdiiyor. Yazilan seyler pek normal degil. O defteri hic gormesem bilsem de bu kdar kotu olmazdim.

neler yazmıs normal olmayan?

Onu sevse onunla evleniyo olurdu seninle degil.
Hic boyle seyleri kafana takip üzme kendini.
Gecmiste kalmis belliki esinin gecmiste illaki bi sevgilisi olmustur kimin olmamis ki?
Herkesin eskisi muhakkak vardir bunlari kafana takarsan kendni uzersin brak gecmis gecmiste kalsin bu mutlu günlerinin tadini cikar.

Geçen aylarda kitaplığı düzenlerken bi mektup buldum eşimin yazısı ama yollamamış ne olduysa. Çok eski tabi belli.
Hayır üstüne "bi tanem şu şu duaları okumalısın" diye millete tavsiye vermiş.
Köfteye bak daha Fatiha'yı okumayı doğru düzgün bilmiyon milleti imana çağırıyon dedim

geçmişte kalmış hepimiz yaşadıkböyleşeyler. bu güzel günlerinizi mahvetmeyin böyle

oohoo benim bile 2-3 ay öncesinde bu tip yazdığım şeyler var şimdi yazdıklarımı görünce gülüp dalga geçiyorum kendimle
takmayın geçmişte kalmıştır

Sayfa eski gibimiydi..belkide sizle beraberken yazildigini falan dusundunuz..bilemiyorum

E madem dert oldu yol yakinken dön.

Artiste bak Çok iyi yaa

Geçmiş geçmişte kalmıştır diye boşuna dememişler değil mi :) Çoğumuzun evleneceği adam ilk aşık oldugu adam değildir. Belki önceden başkaları icin ağlamışızdır acı çekmişizdir. Ama şuan sorsan eşlerimizi sevmiyor muyuz? Geçmiştekini düşünmüyoruz bile.

Sorun değil ama neden inkar ediyor bunu anlayamadım oldu evet deyip gülüp geçse daha gerçekçi olurdu.

Eskileri deșmenin ne anlamı var canım, bugünü ikinize zehir etme geleceğe bak içini bulandırma. Musmutluluklar gelin hanım

Hemen hemen hepimizin platonik yada karşılıklı aşk hikayemiz vardır,bunları ya yazıya yada şiire dökmüşüzdür,bunlar bence birer sempatik anıdan ibaret,geçmişte yaşanmış ve bitmiş,hiçbirimiz yaşanılacak olanı ve geçmişi değiştiremeyiz.siz şimdiye bakın,gününüzü ve geleceğinizi zehir etmeyin,bu güne kadar şüphe duyacağınız bir durum olmadıysa ve eşinizin sevgisinden ve ilgisinden eksiklik hissetmediyseniz,şimdiki zamanınıza bakın ve gelecekte birlikte yaşayacağınız güzel anılar biriktirip eşinizle birlikte yeni hikayenizi yazın.

Ay bende eşimden önceki sevgilime çok aşıktım lise zamanı tabi.ssyfa sayfa aşkımı yazardım.smdi ne salakcaymis diyorum.hiç takmayin sekiz kalmış.aklına bile gelmiyodur smdi boşuna huzurunu bozma.

Erkekler bu tarz nesneleri atmak ya da gizlemek konusuna bizim kadar onem vermiyorlar. Yani hala evde bulunuyor olmasi sinir bozucu ama kahredecek kadar da mühim degil. Benim eşimin de vardi eski sevgilisiyle fotoğrafları, ask mektuplari falan. Oysa ben eski sevgilimden ayrilir ayrilmaz herseyi yoketmistim. O yuzden once anlamakta zorlandim, sonra aciklamasi mantikli geldi. Ben o nesnelerin varligina senin kadar onem vermiyorum ki atmak icin acele edeyim dedi. Yani demem o ki takma kafana. Eskisini degil seni tercih etmis.

herkesin var eskiden yazılan mektupları şiirleri, bende eski sevgililerime de yazmıştım, ama şuan ki erkek arkadaşıma da yazıyorum mesela, çünkü duygularımı yazmak hoşuma gidiyor.

geçmişte yazdıklarımın şuan önemi sıfır, sadece bi iki karalama benim için artık önemsiz, hiç takılacak bir konu değil yani bu tarz şeyler.

cidden geçmiş, geçmişte kalıyor, takma bu kadar, kendine kendi düğününü rezil etme bence

Gecmiste yasanmis ve yazilmis bunu kendisine sorman bile yanlis....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…