Düğüne 3 gün kala yerle bir oldum.

Sizden oncesini neden kurcaliyorsunuz ki. Hepimiz asik olduk hoslandik yazdik cizdik bisiler, o zaman herkes evde kalcak desenize. Benim kocamin benden öncesi beni ilgilendirmez, önemli olan ben hayatinda olduktan sonrasi

Siz hiç geçmişte başka birini sevmediniz mi? Gayet doğal şeyler bunlar, geçmişle yaşamayı öğrenmek lazım. Hatta geçmişi ciddiye almamayı öğrenmek lazım. İnsan evlenene kadar başından ne olaylar geçiyor, herkes ilk aşık olduğu kişiyle evlenmiyor ki..

Al bide burdan yak .yaptığı doğru değil .geçmişini yazdıklarını sallayıp bugünlere evine kitapligina getirmesi saçma .düğüne 3 gün kalmış vazgeçmek için yeterli mi ? Hayır değil .Suan için .yarınlari da yaşamadan bilemeyiz .

siz annenizden doğup gelip eşinizi mi gördünüz? olmaması anormal değil mi zaten? aşk kendiliğinden gelişen bir duygudur nasıl engellenir ki?
ne kadar çok soru sormuşum, cevaplamaya istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz

Adi ustunde gecmis iste benim esiminde var oyle bi defteri benimde vardi adi ustunde gecmis bitmis gitmis gul gec ben bazen senin su defter diye takilirim o kadar yani bu kadar uzulmeye degmez

İyi de o defter neden yeni gelin evine getiriliyor ki?
Ben bundan rahatsız olurdum.
Birine yazılmışsa sizden önce biriymiş demek ki, yoksa sizinle niye evlensin ki?
Böyle şeyler yazmış olmasını kafaya takmayın ama o defteri evimde istemezdim ben.
Bana hakaret gibi resmen.

E madem dert oldu yol yakinken dön.
Ya nasıl tavsiye veriyosunuz uç gün sonra evlenecek genç bir kıza madem dert oldu dön ne demek herşey bu kadar basit mi. Herkesin başından geçmiştir aşk acisi insan o dakika gerçekten acı çektiğini sanıyor ama kimsenin öldüğü yada zaman geçince hatırladığı yok bu kadar abartılacak bi durum değil toparlan ve bu güzel günlerinin tadını çıkar arkadaşım esin seni seviyor ki evlilik gibi ciddi bir adımı seninle atıyor başka sorun yoksa kıymet bil mutlu ol

Geçmişe takılıp kalsaydik hiç yeni başlangıçlar yapamazdik. Gayet normal senin ilk aşkın mı eşin sen hiç mi aşık olmadin. Hepimiz yazdık zamanında şimdi aklıma gelse gülüp geçerim. Takma kafana. Kendini üzersin boşyere huzurunu bozma

Kendimden örnek vereyim.Eski sevgilimsiz yaşayamam ölürüm sanıyordum.Yazdıklarımı şimdi düşündükçe alaycı bi gülümseme oluyor yüzümde.
Çocukmuşum diyorum.
Okusam benim de içim parçalanabilirdi.Ama bu hala devam ettiğinden korktuğumdan değil, bir başkasını da beni sevdiği gibi sevebilmiş olmasının kıskançlıklığından.
Sizi anlıyorum ama o geçmişte bırakmışsa sizde bırakın.

Sen geçmişte birini sevmemis olabilirsin çok aşık olmamış olabilirsin ama bu tüm insanların böyle olduğu anlamına gelmez. O anki duyguları öyleymiş yazmış yani çoktan bitmiş bi hikaye. Ne kurcalayip duruyosun. Böyle yaparak karşı tarafa karşı kendinE guvensiz süsü vermiş olursun. Buda baş agrisinfan başka bişey değil.

Herkesin başından geçen şeyler bunlar
Geçmişte kalmış belliki defter unutulmuş
Dert etmeyin şimdi yazmadiya

Evlilik hazirligi sırasında kitaplarımın sayfa aralarını didik didik etmiştim aman foto çıkar not düşer mektup firlar diye. Tüm gece sürmüştü. Sonra 3 ay olmuştu evleneli kitap arasından kuru gul çıkmış eşim elinde sallaya sallaya yanıma geldi. Sordu. Ben de -gerçekten hatırlamıyorum kim vermişti gercekten:)- sen vermissindir dedim. Hayır ben vermedim dedi. kalmış iste öyle at gitsin dedim. O da 1.si sen at bi zahmet 2.si sen gül sevmezsin Nergiz seversin dedi döndü gitti. Bi daha acmadik konuyu zaten..

3 gün sonra dugununuz var heyecan dorukta.. nesenizi kaçırmayın. GüzelCe sorun rahatlasin içiniz. Çok önemsiz birsey gölge düşürmesin..

Kızlar gecmiste kalabilir derdim bu degil. Eger gecmisi kurcalayacak olsam evlenmeme üç gun kalana kadar elli kere sormustum birsey yasadn mi kimseyle diye. Benim agrima giden bu defterin hala atilmams olmasi ve bunlari okudgum halde inkar etmesi.. Canm sıklrken yazmşmdr asla oyle seyler dusunme diyor. İnkar edince daha da sinirlerim bozuluyo . Bazi yerlerde hakli olanlarnz var dedgnz gbi herkes gecmisinde birseyler yasyor. Ama defterde yazilanlar biraz agrima gitti kiskanc bi insanm fazlasyla bundan da kaynaklanablyor. Huzursuzlugum bundan. Tabikide bitirme gibi bi dusuncem asla olamaz.. Sadece bu dusunceden kendimi nasil kurtarabilirim. Suan aramz kotu yani bn soguk davranyorm onda sorun yok. Konuyi kapattk ama bn iyi degilim.

Herkesin gecmiste yazdiklari vardir o anki kafayla. Hep ayni kafa yapisi yokki insanin.
Kim bilir kac sene onceydi onlar.
Benimde eski sevgilimin bana yazdigi mektuplar var, benim hissettiklerim yazdiklarim var o anki duygularla.
Senin dedigine gore bende aynen boyle yakalanirsam demek oluyorki aklim baska birisinde, ben baskasina asigim.
Hayir. Ben o eski sevgilimden nefret etmeye bile useniyorum. Anilari atlama useniyorum. O kadar bos bi insanki su an gozumde.Bzen acip acip bi insan ne kdr guzel yalan soyleyebilir bi kez daha hatirliyorm. Bazede unutuyorum hala elimde olduklarini.

Bide su yonden dusun: kocan bi hovarda bi bos insan degil. Bi kadina tutulursa tam tutulur, sap sevdi degil.

Eşiniz bile olacak olsa günlüğünü okumanız çok yanlış.ben olsam eş adayınınız yerinde sizi bir temiz fırçalardım.benim günlüklerimi eşim okuyacak bir de hesap soracak canına okurum.mahremiyete saygı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…