Aslında bende düğünü ertelemeyi teklif ettim,gönlümde ertelemekten yanaacele etmeyin bu kadar üzülüyorsanız
zaten problemlerimiz vardı demişsiniz
erteleyin düğünü olmaz mı ?
Ama o hiç sıcak bakmıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bende düğünü ertelemeyi teklif ettim,gönlümde ertelemekten yanaacele etmeyin bu kadar üzülüyorsanız
zaten problemlerimiz vardı demişsiniz
erteleyin düğünü olmaz mı ?
Herseyi ortak yapiyorsaniz tamam ama o daha çok yük aliyorsa sen de en azından ceyizlik tabak catal vs al.Aslında ben kendi çeyizimi tamamlayacak kadar biriktirdim,ama ortak yapalım dedik.yine bişeyler alacaktım,ama nişanlımın itici tavırları oldu. Hiç girmek istemiyorum o işlere
İnşallah hayırlısıyla halledilir:)
Sabah bı topic gördüm konuyla ilgili,stres olunca açtım..teşekkür ederim hepinize,iç rahatlatıcı yorumlardan ötürü:)Hersey yetisir merak etmeyin
Bir arkadaşım evlenecek, iki hafta icinde esyalari siparis ettiler evi tuttular, simdilerde siparişler birer birer geliyor; nevresim, masa ortusu vs tekstil urunlerini ve mutfak icin ufak tefek seyleri kiz ablasiyla carsiya cikip bir iki günde aldi
Bir ara ben de ceyiz esyalarina merak salmistim buradaki ceyiz basliklarina birkac gun takılsan, hangi urun daha kaliteli nereden alınmalı epey fikir sahibi olursundert etme sen
Herşeyi ortak yapalım dedik,onun borcu var düğünle ilgisi olmayanHerseyi ortak yapiyorsaniz tamam ama o daha çok yük aliyorsa sen de en azından ceyizlik tabak catal vs al.
çalışıyorsanız tamam işte, alışverişten önce gidip bir kredi çekersiniz hemen aynı gün veriliyor zaten. sonrası artık zamanla. bizim de paramız yoktu , yardım edenimiz de yoktu, kredi çektik hallettik. huzur mutluluk varsa bunların hiçbiri dert değil emin ol, ama o da yok dersen ne dicemi bilemedimSorunlarımız vardı,sorunların üstünü örtüp hazırlık yapmak istemedim,bu ara çok daha iyi herşey
Ama para da yokikimizde çalışıyoruz,bi ton borç olacak sanıyorum
Onun önceden yaptığı borçlar var,ertelense mutlu olurum..hayırlısıİyi de düğüne 45 gün var para yok diyorsunuz, ev de yoksa bir pike takımı dışında evinize koyacağınız hiçbir eşyanız yoksa biraz zor. Tabii burada yazmışlar olur eder diye ama tek mobilya değil sorun ev bile tutulmadı herhalde ayrıca hiçbir çeyiz eşyası yok. Neden bu kadar acele ediyorsunuz o zaman evlenmek için borçlarımız var diyorsunuz bu borçlar nasıl oldu o zaman?
Aslında sorunlu bi nişanlılık dönemi geçirdikçalışıyorsanız tamam işte, alışverişten önce gidip bir kredi çekersiniz hemen aynı gün veriliyor zaten. sonrası artık zamanla. bizim de paramız yoktu , yardım edenimiz de yoktu, kredi çektik hallettik. huzur mutluluk varsa bunların hiçbiri dert değil emin ol, ama o da yok dersen ne dicemi bilemedim![]()
Aslında ben kendi çeyizimi tamamlayacak kadar biriktirdim,ama ortak yapalım dedik.yine bişeyler alacaktım,ama nişanlımın itici tavırları oldu. Hiç girmek istemiyorum o işlere
İnşallah hayırlısıyla halledilir:)
Aslında şey bile düşündüm..nişanlım büyük şehirde, tayinimin çıktığınyer çok alakasız bi yer olabilir.evi de benim tayinimin çıktığı yerden tutcazHalledersiniz. Zaruri gunluk kullanacaginiz seyleri simdi alip oturma odasi gibi seyleri paraniz oldugu zaman tamamen zevkinize gore alirsiniz. Sirtinizda da aylar surecek bir borc yuku hissetmessiniz. El ne der diye de hic dusunmeyin. Onlarin diyecekleri hic bitmiyor.
Çok istiyorum ertelemeyi,bugün bana dua edin olur mu:) onun ailesi ertelemk istemiyo,herkese duyurmuşlar.bizimkiler karışmıyolarAileleriniz napiyor bu arada? Durumun farkinda degil mi ? Hem madem elde yok avucta yok biraz neden otelemediniz ?
valla eşya da ev de gelinlik de damatlık da hallolur, illa düğün günü evin kusursuz olmasına gerek yok bikaç parça eşyayı atarsınız, sonra herşeyi zamanla tamamlarsınız(ki ben öyle yaptım bir anda sıkışmayalım diye)Aslında sorunlu bi nişanlılık dönemi geçirdikama bu ara iyi şükür
Ya da ben onun karakterine alıştım,takılmıyorum bazı şeylere
Düğünde ertelenmeyince stres oldum,nasıl halledeceğiz bilemedim
düğün eşyası gibi mühim mevzularda ailesinin lafıyla hareket edip sana laf sokan adam düşünsün bunları, sen niye düşünüyorsun? madem ertelemiyor bırak o alsın hepsini. sen kendini paralama.Aslında sorunlu bi nişanlılık dönemi geçirdikama bu ara iyi şükür
Ya da ben onun karakterine alıştım,takılmıyorum bazı şeylere
Düğünde ertelenmeyince stres oldum,nasıl halledeceğiz bilemedim
Maalesef öyle,çok uzun zamandır tanımıyoruz birbirimizi,bir yıl olmadı henüzCanim eslerin butcesi ortak olmali ama nisanlinda icine sinmeyen bir seyler varmis galiba o durumda tum birikimini ortaya dokme bence esya alimi icin. Dugun arifesinde, ozellikle maddi seyler icin gelinlerin uzulmesine cok uzuluyorum ben. Nisanlinin eskiye dayali bir borcu da varmis. Cok iyi dusunup plan yap bence. Fazla duygusal davranma.
Eşyaya henüz başlamadık,görücez bakalım bu aydüğün eşyası gibi mühim mevzularda ailesinin lafıyla hareket edip sana laf sokan adam düşünsün bunları, sen niye düşünüyorsun? madem ertelemiyor bırak o alsın hepsini. sen kendini paralama.
tayin durumunu, nişanlının borçlarını öne sür. borç üstüne borç olursa ne yiyip içeceksiniz, nasıl geçineceksiniz?Maalesef öyle,çok uzun zamandır tanımıyoruz birbirimizi,bir yıl olmadı henüz
Ama nişandan önce herşey çok güzel olacak gibiydi,nişandan sonra durumlar değişti,korkular sardı beni.hiç bi hazırlık yapmak istemedim
Şimdi sorunlar epeyy azaldı. Sorunlardan ötürü Nişan atıp sonrasında üzülmek istemedim,düzelebilecek şeyler gibi göründüler
Ama hemen evlenecek kadarda gözüm kara değildi
Ertelemek istiyorum,bu gece bana da dua edin lütfen:)
sadece patavatsız değil bencil ve düşüncesiz.Eşyaya henüz başlamadık,görücez bakalım bu ay
Önceki sorunlar nişanlımın paravatsızlığıyla ilgiliydi
Hayırlısı olsun inşallah,aldatma,hakaret,şiddet gibi major sorunlar olmadığı için nişan atma girişimim olmadı. Nişanlım biraz patavatsız,aşırı da kıskançtı. Sinirlenince kalbimi kıracak laflar söylüyodu,bana alıştı artık.duracağı yeri biliyovalla eşya da ev de gelinlik de damatlık da hallolur, illa düğün günü evin kusursuz olmasına gerek yok bikaç parça eşyayı atarsınız, sonra herşeyi zamanla tamamlarsınız(ki ben öyle yaptım bir anda sıkışmayalım diye)
ama nişanlımla sorunum var vs diyorsan bambaşka bir konu... bu saydığın sebepler evliliğin ertelenmesine bence gerekçe değil ama nişanlınla sorunlar varsa bunları bahane edip işi ötele biraz...
nişanlılık inan ki evliliğin fragmanı, evlenince gördüğün her olumsuzluk kat be kat fazlaca karşına çıkıyor ve ben nişanlı iken de bu hareketini görmüştüm, diyorsun. emin ol...