Düğüne 45 gün var ve ortada hiçbirşey yok :(

Ben evlendiğimde kombim bile takılmamıştı. Boy abdestimi annemde aldım. Eşim de kendi annesinde. Sanırım başka birşey dememe gerek yok.

Yetişmeyen evlendikten sonraya da kalır, herşey unutuluyor...

Ben paramiz olmadigi icin esime esyali 1+1 tutalim demistim ;) siz de oyle yapabilirsiniz, evmis esyaymis bos isler bunlar. Kalkip da kredi cekip skismaya degmez. Hazir para varsa harcarsin evet ama borca harca girmeyin, durumunuz duzelince gonlunuzce yaparsiniz

Ben paramiz olmadigi icin esime esyali 1+1 tutalim demistim :KK66: siz de oyle yapabilirsiniz, evmis esyaymis bos isler bunlar. Kalkip da kredi cekip skismaya degmez. Hazir para varsa harcarsin evet ama borca harca girmeyin, durumunuz duzelince gonlunuzce yaparsiniz

+1
Cul caput icin onca borcun altina girmeye bence de gerek yok. Taksitler bitesiye esyalar eskiyor yaf :)

+1
Cul caput icin onca borcun altina girmeye bence de gerek yok. Taksitler bitesiye esyalar eskiyor yaf :)
He ya ne geregi var? O cul caput parasini pesinat yapar ev alirim ben veya araba alirim. Akil var mantik var. giyerim gelinligimi evlenirim bir balayi tamamdir;) sevmisim esyasini:KK45:

Durumuna bagli, yemek takimi, tencere takimi, çatal-bıçak kimi al öncelikle. Bir mağazaya git nevresim takimi al 2tane, gerisi evlenince alinir. Gelinliğini hallet biran önce. Ev tutuldu mu? Esyalar varmi? Yoksa isi cok zor. Bu kadar ne diye bekledin ki?

Evet maalesef öyle
Düğüne 45 gün var, Bir adet pike takımı dışında hiçbirşey yok,gelinlik damatlık dahil :KK43:
Bu sürede halledilemez mi

neden beklediniz canım, iki tarafta hiçbir şey yapmamış? beklemenizin bir nedeni var mı?

Maalesef o da yok:/
Bunun planını yapmış biri olarak sana bilgi vereyim
Benim annem sadece günlük ve misafirler için porselen yemek takımlarımı almıştı.
Ben şimdi birşey anlıyorum yenileri çıkıyor sonra alacağım.
Herşeyi aynı yerden alıp taksite baglatin. Evlenince odersiniz Eşiniz ile anlaşın .
Ufak tefek şeyleri de maasiniz ile tamamlayın bitti. Çeyiz sermeyecekseniz gereksiz şeyleri boş verin 1 er tane alın, sonra borç bitince alırsınız yine

Evet maalesef öyle
Düğüne 45 gün var, Bir adet pike takımı dışında hiçbirşey yok,gelinlik damatlık dahil :(
Bu sürede halledilemez mi
Para varsa iki üç günden fazla süreceğini zannetmem. Bir gün çeyiz filan düzülse bir gün gelinlik damatlık bakılsa bir günde de evin içi düzülse al sana yeterli bir süre.. Ama ben daha fazla gezmek istiyorum dersen şimdiden başla :)

Ben paramiz olmadigi icin esime esyali 1+1 tutalim demistim :KK66: siz de oyle yapabilirsiniz, evmis esyaymis bos isler bunlar. Kalkip da kredi cekip skismaya degmez. Hazir para varsa harcarsin evet ama borca harca girmeyin, durumunuz duzelince gonlunuzce yaparsiniz
Çok akıllıca küçük bir çeyiz paketi içinde gerekli herşey var. Alınsa gelir yerleşir 45 güne. Geriye gelinlik damatlık kalıyor. Yani bukadarınıda yapabilecek maddi güç yoksa düğünü seneye ertelemek en mantıklı olan.
S shibalba

Benim kardesiminde dugunune yirmi gun var ama ne bir esya ne gelinlik nede ev hic bir sey hazir degil kardesimde senin gibi sitresleniyor ama uzulmeyin okadar hizli olur ki hersey sizde sasarsiniz

InsaAllah sorunlarin ustunu 'gecer, evlenince duzelir' kandirmacasiyla örtmemişsindir.. Cunku karakter ve yapi kesinlikle degismiyor..
Ev esya hallolur Allah'in izniyle.. Para da varsa 1 haftalik iş max.. Sadece gelinligi diktirmek biraz zaman alabilir.. O da yerine gore değişir sanirim..

Kaldı 44 gün. Bayram mayram derken 1 haftada öyle geçer. Bence eşyalardan çok evliliginizin acele olması sorun. İstek yok plan yok para yok borç var.. ortada hiçbişey yok ama nisanlin ailesinin baskısıyla ertelemiyor..borç yüzünden erteliyordiye sana laf söylüyorlar ama ertelersin nolmus , ben bırak eşimin benden önce borcu olmasını , para biriktirelim herseyi öyle alalım aceleye gerek yok maddi sebeple evliligimizin ilk ayları sorun yaşamayalim dedim .sana ertelenirse ben yokum diyor , resti kolayca çekiyor. Senin ailen devreye girsin bence , bu çocukların hicbiseyi yok nasıl olucak diye oturup konussunlar. Bak hala planiniz yok ve ikinizde çalışıyorsunuz zamaniniz yok .Ev tutulucak Ona uygun eşya bakılacak ki öyle hem bütçeye uygun hem begenecegin model hemen bulamıyorsun onun teslimatı beyaz eşyası perdelerin dikimi halılar mutfak eşyaları... birsürü şey var. Acele acele alacaksın hep. Ertelenmesin diyor nişanlı ve ailesi ama bir işin ucundan tutuyorlar mi , diyor mu nişanlın şu gün şuraya gidelim bu gün şunu alalım diye yoksa yalnız sen mi kendini paraliyorsu n burda böyle. Ertelersen yokmusmus , gözünüz mu kör oluyor anlamıyorum ki. Nisanlinin borcu ne kadar

Back
X