Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte mesele bu zaten. kendi evliliğin için hevessiz olacak kadar ne yaşadın, nelere kırıldın ki acısı geçmemiş, en önemlisi düğün eksikleri tamamlanınca değil ertelenince mutlu olacaksın. demek ki içten içe korkuların, huzursuz eden bir şeyler var.
Belki de hayırlı olan evlenmemenizdir? Ne gibi sorunlarınız oldu,içinizden evlenmek gelmiyor gibi sanki?Maalesef öyle,çok uzun zamandır tanımıyoruz birbirimizi,bir yıl olmadı henüz
Ama nişandan önce herşey çok güzel olacak gibiydi,nişandan sonra durumlar değişti,korkular sardı beni.hiç bi hazırlık yapmak istemedim
Şimdi sorunlar epeyy azaldı. Sorunlardan ötürü Nişan atıp sonrasında üzülmek istemedim,düzelebilecek şeyler gibi göründüler
Ama hemen evlenecek kadarda gözüm kara değildi
Ertelemek istiyorum,bu gece bana da dua edin lütfen:)
Acabalar epeyy azaldı,çok kırılıyodum söylediklerine..ama bian söyleyip pişmanlığını yaşadığını gördüm.tanıdıkça daha az kırılmaya başladım,o da beni tanıyo,durduruyo kendisini.benim mutlu olmam için elindem geleni yapıyo,ona göre düzenliyo biçok şeyi.direttiği konu düğün tarihi ve yaşanacak şehir.bence maddesel eksikliklerden ziyade daha önemli bir şey var. sen bu adamla hayatını birleştirmeye hazır mısın? bunu yürekten istiyor musun, kalbinde acaba lar var mı? yoksa üç beş eşya nasılsa alınır. önemli olan sen o imzayı atmak istediğinden emin misin.
Acabalar epeyy azaldı,çok kırılıyodum söylediklerine..ama bian söyleyip pişmanlığını yaşadığını gördüm.tanıdıkça daha az kırılmaya başladım,o da beni tanıyo,durduruyo kendisini.benim mutlu olmam için elindem geleni yapıyo,ona göre düzenliyo biçok şeyi.direttiği konu düğün tarihi ve yaşanacak şehir.
Düğün hazırlıkları zor bi süreç,bu süreçte daha çok netleşmiş olacak herşey
Biçok konu açtım aslında durumla alakalı..kardeşime benzetiyorum onu.. Kardeşimde sinirlenince şunu yapmam,şöyle yapmam der ama çokta güzel yapar herşeyi.nişanlımında öyle olduğunu gördümişte mesele bu zaten. kendi evliliğin için hevessiz olacak kadar ne yaşadın, nelere kırıldın ki acısı geçmemiş, en önemlisi düğün eksikleri tamamlanınca değil ertelenince mutlu olacaksın. demek ki içten içe korkuların, huzursuz eden bir şeyler var.
kadınlar genelde yanılmaz, hislerine güven derim.
hakkında hayırlısı olsun.
Farklı şehirlerdeyiz,nerdeyse her haftasonu geldi bulunduğum şehre.kalacak yeri de yokeger gönlün rahatsa o halde geriye sadece maddi şeyler kalmış. bence evlilik için hemen bu kadar acele etmeyin. nasılsa birbirinizden eminmişsiniz. hem ikiniz de çalışıyormuşsunuz. biraz düğün için birikim yapın, bu sırada da sen çeyiz alışverişleri yaparsın taksitle az az eksikleri tamamlarsın. belki güzel bi balayı için de paranız olur. inan bak o zaman herşey daha çok içine sinir. 45 gün sonra evlenmeniz bu kadar şart mı?
Eğer evlendikten sonra şükür sebebim olacaksa inşallah dediğiniz gibi kalp kırmadan ilerler,normalden fazla efor sarfedersiniz olur, niye olmasın. ama bu alışverişler esnasında da gerginlikler oluyor. kırıcı olmayın hem sorunlar da varmış daha çok körüklenmesin. sakin sakin güzelce halledersiniz inşallah. arkadaş
İnşallah güzel olur herşey:)45 günde yetişir merak etme. Eksikler de olabilir. Düğünden sonra tamamlanabilir. Biz ilk öğrenci evi gibi bir düzen kurduk.4 yılda vestiyer, aydınlatma, mutfak dolabı, balkon demirleri, televizyon sehpası, zigon vb eksikleri tamanladık.
eğer bunlar senin için yeterli gelseydi, evlilik konusunda erteleme fikrine uzak olurdun. hevesli olurdun. ama değilsin.Biçok konu açtım aslında durumla alakalı..kardeşime benzetiyorum onu.. Kardeşimde sinirlenince şunu yapmam,şöyle yapmam der ama çokta güzel yapar herşeyi.nişanlımında öyle olduğunu gördüm
X le görüşmem, y yi yapmam diyo sinirliyken.ama x le görüşüyo, y yi yapıyo
O yüzden biraz daha ılımlı olabiliyorum
canım düğünü ertele bak ben yeni evlendim bi dünya borç ödüyoruz bir de ikizler çıktı şimdi meydana.Sen birikimini yap zaten nişanlısınız evlilik niyetiniz var rahat rahat evlenin kasmayın hiç.Benden sana dost tavsiyesi..Evet maalesef öyle
Düğüne 45 gün var, Bir adet pike takımı dışında hiçbirşey yok,gelinlik damatlık dahil
Bu sürede halledilemez mi
İçimdeki bi ses bi yandan herşey iyi olacak diyo,ufak tefek şeyleri sorun eden biri değil,babasını gözlemledim,annesine saygısı var,biçok konuda yardımcıBelki de hayırlı olan evlenmemenizdir? Ne gibi sorunlarınız oldu,içinizden evlenmek gelmiyor gibi sanki?
Lütfen ufacık bir sorun işareti bile varsa ertele düğünü, nişanlıyken sorun yaşayıp evlenince sorunsuz devam edeni görmedim.
En güzeli düğünü ertelemek ve daha çok gözlemlemek. Ailen nişanlın hakkında ne hissediyor? Genelde onlar yanılmazlar.İçimdeki bi ses bi yandan herşey iyi olacak diyo,ufak tefek şeyleri sorun eden biri değil,babasını gözlemledim,annesine saygısı var,biçok konuda yardımcı
Nişamlımda biçok konuda yardımcı oluyo,ve babası rol modeldir diye düşünüyorum
İçimdeki öteki seste,şimdi bu sorunları yaşıyosun,ilerde ne yapcaksın diyo
O yüzden nişan atma durumum olmadı ama evlilik hazırlığı sürecinde daha net anlıycam bunları gibi geliyo
Ailem keşke karışsaydı dedim,tamamını bana bırakyolar.bu da benim yükümü artırıyoailenizi bahane edin dugunu erteleyin. cok kisa bir sure 1 yil ve o 1 yilda kirmis sizi bu adam. borclarda sorun olur ilerde inanin. bakin ben evlenmeye karar verdikten 1,5 ay sonra evlendim. evimi esyali tuttum. dugun filan yapmadim sevmem oyle seyleri. gelinlik, damatlik, davetiye, seker disinda masrafimiz olmadi sanarken kucuk kucuk seylere oyle paralar dokmusuz ki inanamadik. kafanizda zaten soru isaretleri varken maddi acidanda zorluk yasamaniz sizin icin herseyi daha katlanilmaz kilabilir(eski borclar da var dediginiz icin bunu soyledim).
keske ertelense diyorsaniz o dugun kesinlikle ertelenmeli bence. evlilik sihirli bir degnek degil adamlari duzeltmiyor. sevgililik, nisanlilik doneminde iyiyken evlilikte odunlasanlari cok gordum de nisanlilikta bile kalp kirip evlenince duzelenini hic gormedim.
Babam nişanlımı sevmiş,o biraz saf ama içinde kötülük yok diyoEn güzeli düğünü ertelemek ve daha çok gözlemlemek. Ailen nişanlın hakkında ne hissediyor? Genelde onlar yanılmazlar.
Güzel güzel konuşsunlar,seneye düğün olsa daha güzel olur hem hazırlanırsınız,madden-manen herşey rayına oturur