Düğüne az zaman kala

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
Sizin de gel gitleriniz oldu mu ? Bir yanım hüzünlü , bir yanım zaman hemen geçsin istiyor, hemde bu evden ayrılacağım için hiç geçmesin.. aynı şehirde evime yarım saat uzağa gidiyorum..

nişanlım ailemi cok seviyor, bize cok sık gelir ailemle vakit geçirmekten keyif alıyor.. yine aynı olur gelir gideriz ne zaman istersen, onlarda gelir diyor.

Her şeyi kafaya takıyorum stresliyim, ben napıyorum diyorum sürekli kendimi sorguluyorum :KK43:
Sanki evime aileme hatta 5 yaşındaki kardeşime bırakıp gittiğim için ihanet ediyorum gibi geliyor. :KK43:

Ve son olarak evlendikten sonra ne kadar sürede evinize alıştınız. Ben sanki hiç alışamıcam:KK43:

İçimden hiçbir sey yapmak gelmiyor,kafam karışık sürekli..

Bende daha damat adayı bile yok ama senin gibiyim bide ben yokken ailem boslukta olcak onları kim koruyacak kafasındayım. Hatta hayal kuruyorum annem yada babam biriyle tartışsa bende yokum ya bişey yaparlarsa fln:)) ama ihanette etmiyorz yanlz da bırakmıyorz evlendiğinde aileye yeni bi birey katlms oluyor birken iki oluyosnz ailen senin mutlulugnla daha mutlu oluyor aslında. Ama işte ben bunları bilmeme rağmen hala aynı dusuncelerdeym :))

Düğüne 1 ay kala düşündüm bunların hepsini. Düğün günü aglamaktan öldüm abimle öyle sarıldık ki zorla ayırdılar. Ama 1 ay sonra 1 yılım olacak Evet aynı evdeki gibi olmayacak ama gidip geliyorum sorun olmuyor. Alisiyor insan Allah ölüm ayrılığı vermesin

Düğününün ertesi günü annemlere yemeğe götürmüştü eşim beni,o kadar düşkünüm yani ama kendine ait,kendin döşediğin bir evinin olması güzel bi duygu.ilk zamanlar zevkle iş yapıp tekrar tekrar yerleştiriyodum mesela.evim için alışveriş yapmak,eve gecenin bi yarısı gelip kimseye hesap vermemek,istediğin zaman evden çıkmak çok keyifli ben çabuk alışmıştım ve özledim o günlerimi...

Düğününün ertesi günü annemlere yemeğe götürmüştü eşim beni,o kadar düşkünüm yani ama kendine ait,kendin döşediğin bir evinin olması güzel bi duygu.ilk zamanlar zevkle iş yapıp tekrar tekrar yerleştiriyodum mesela.evim için alışveriş yapmak,eve gecenin bi yarısı gelip kimseye hesap vermemek,istediğin zaman evden çıkmak çok keyifli ben çabuk alışmıştım ve özledim o günlerimi...
De mi en güzel tarafı da o.
Eşimle ilk zamanlar saatlerce dışarıda gezmistik eve geç girerken bizde aynı şeyi düşünmüştük hesap soracak kimse yok. Biz ozguruz evliyiz ;)

Sizin de gel gitleriniz oldu mu ? Bir yanım hüzünlü , bir yanım zaman hemen geçsin istiyor, hemde bu evden ayrılacağım için hiç geçmesin.. aynı şehirde evime yarım saat uzağa gidiyorum..

nişanlım ailemi cok seviyor, bize cok sık gelir ailemle vakit geçirmekten keyif alıyor.. yine aynı olur gelir gideriz ne zaman istersen, onlarda gelir diyor.

Her şeyi kafaya takıyorum stresliyim, ben napıyorum diyorum sürekli kendimi sorguluyorum :KK43:
Sanki evime aileme hatta 5 yaşındaki kardeşime bırakıp gittiğim için ihanet ediyorum gibi geliyor. :KK43:

Ve son olarak evlendikten sonra ne kadar sürede evinize alıştınız. Ben sanki hiç alışamıcam:KK43:

İçimden hiçbir sey yapmak gelmiyor,kafam karışık sürekli..
Gecici bir durum merak etme:))
Evlenmekten vazgecmeyi bile dusunmustum ama simdi iyi ki evlenmisim diyorum. Biz ailelerimizden ayri sehirdeyiz. Orada yalnizdim sıkılıyordum. O nedenle cabuk alistim sanirim. Rabbim saglik mutluluk huzur hayirli evlatlar versin insallah..

Alışırsınız merak etmeyin
İlk günler eşyalar ev soğuk geliyor insana
Ama zamanla sahipleniyorsunuz

Şükür ki alışıyor insan her duruma

Es adayinla ilgili bir endisen yoksa keyfini cikar.
Ben evli degilim ama 11 yil once ciktim baba eviden, simdi cok sevinmelerine ragmen ben orada rahat edemiyorum.
Insallah kotu bi evlilik yapmazsin, mutsuz olurmuyum diye endise et sadece

Herkes ayni duygulari yasiyormus :)))))
Evine oyle alisacaksinnki merak etme. Bunlar dugun sitresi hep :))

Evleneli 9 ay oldu ve ben hala her memlekete gittiğimde babam ilk sabah “ burda yatağını özlemişsindir sen şimdi ne güzel uyumuşsundur” der. Evet baba özlemişim rahat uyudum diyorum. Ama diyemiyorum ki “ babacım kocamın nefesini duymayınca yalnız uyuyamadım . Birde artık kendi evim kendi yatağım var. Oraya alıştım. Asıl burdan gidince rahat uyuyorum. Gece dön dön yoruldum sabaha kadar” diyemiyorum.
Kısa sürede bu duruma geliyorsun. :) o çıkmakta zorlandığın evdeyken bile biran önce evime gideyim diyorsun.

İlk evlendiğim haftalar çok ağladım çok özledim odamı düzenimi. Markete gidiyordum annemlerin ordaki marketi hatırlayıp ağlıyordum :KK70: şimdi aradan aylar geçti evimden başka yerde kalamıyorum annemlerde rahat edemiyorum bunu söylediklerinde çok saçma gelirdi cidden öyle oldu. Düşün annemlerde askılıyla gezsem rahatsız olmazdım şimdi giyemiyorum özel alanım değil gibi geliyor çünkü hayat işte nelere alışmıyosunki

Bende daha damat adayı bile yok ama senin gibiyim bide ben yokken ailem boslukta olcak onları kim koruyacak kafasındayım. Hatta hayal kuruyorum annem yada babam biriyle tartışsa bende yokum ya bişey yaparlarsa fln:)) ama ihanette etmiyorz yanlz da bırakmıyorz evlendiğinde aileye yeni bi birey katlms oluyor birken iki oluyosnz ailen senin mutlulugnla daha mutlu oluyor aslında. Ama işte ben bunları bilmeme rağmen hala aynı dusuncelerdeym :))
Evet nişanlımı cok seviyorlar mutlu olduğum için mutlular anan bu süreç normal demekki :(

Düğüne 1 ay kala düşündüm bunların hepsini. Düğün günü aglamaktan öldüm abimle öyle sarıldık ki zorla ayırdılar. Ama 1 ay sonra 1 yılım olacak Evet aynı evdeki gibi olmayacak ama gidip geliyorum sorun olmuyor. Alisiyor insan Allah ölüm ayrılığı vermesin
Amin inşallah. Sanırım beni eskisi gibi olmamak üzecek ama ona da alışacağım sanırım

Back
X