• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne az zaman kala

Düğününün ertesi günü annemlere yemeğe götürmüştü eşim beni,o kadar düşkünüm yani ama kendine ait,kendin döşediğin bir evinin olması güzel bi duygu.ilk zamanlar zevkle iş yapıp tekrar tekrar yerleştiriyodum mesela.evim için alışveriş yapmak,eve gecenin bi yarısı gelip kimseye hesap vermemek,istediğin zaman evden çıkmak çok keyifli ben çabuk alışmıştım ve özledim o günlerimi...
Bana da o kısımları cok avantajlı ve heyecan verici geliyor zira evde serbest birisi değilim :) insanın tek başına hakimi oldugu bir evinin olması da güzel bir duygudur tabi :)

Gecici bir durum merak etme:))
Evlenmekten vazgecmeyi bile dusunmustum ama simdi iyi ki evlenmisim diyorum. Biz ailelerimizden ayri sehirdeyiz. Orada yalnizdim sıkılıyordum. O nedenle cabuk alistim sanirim. Rabbim saglik mutluluk huzur hayirli evlatlar versin insallah..
Aminn Allah razı olsun. Güzel dualarınız size dönsün inşallah. Bende aynı gel gitleri yaşıyorum vazgeçesim geliyor suan :))

Es adayinla ilgili bir endisen yoksa keyfini cikar.
Ben evli degilim ama 11 yil once ciktim baba eviden, simdi cok sevinmelerine ragmen ben orada rahat edemiyorum.
Insallah kotu bi evlilik yapmazsin, mutsuz olurmuyum diye endise et sadece
Bir endişem yok sadece evden ayrılmak cok zor. Ama dediğiniz gibi insan alışınca da anne evinde rahat edemiyormuş. Çok teşekkür ederim :)

Ben hiç böyle hissetmedim o yüzden garip geliyor.
Kendi evin kendi düzenin olacak ne güzel böyle düşün

Sizden once milyarca insan evlendi.
Evime alisamadim diyen cikmadi.
Eger es ile ya da es ailesiyle ilgili bir sikintiniz yoksa bu dusunceler normal, takinti haline getirmezseniz.
Bence deee..
Asik olarak evlenseniz bile ilk zamanlar baba evi ozleniyor
Ben ilk evlendim sanki yeni evime tatile gelmisim de tatil.bitince baba evine donucem nasilsa..gibi hissediyordum
Yani illa yadirganiyor ilk gunler
Ama sonra alisacaksin
Hayatin kurali bu

Evleneli 9 ay oldu ve ben hala her memlekete gittiğimde babam ilk sabah “ burda yatağını özlemişsindir sen şimdi ne güzel uyumuşsundur” der. Evet baba özlemişim rahat uyudum diyorum. Ama diyemiyorum ki “ babacım kocamın nefesini duymayınca yalnız uyuyamadım . Birde artık kendi evim kendi yatağım var. Oraya alıştım. Asıl burdan gidince rahat uyuyorum. Gece dön dön yoruldum sabaha kadar” diyemiyorum.
Kısa sürede bu duruma geliyorsun. :) o çıkmakta zorlandığın evdeyken bile biran önce evime gideyim diyorsun.
Yorumunuz cok tatlı teşekkür ederim :) zaman lazım demekki ..

İlk evlendiğim haftalar çok ağladım çok özledim odamı düzenimi. Markete gidiyordum annemlerin ordaki marketi hatırlayıp ağlıyordum :KK70: şimdi aradan aylar geçti evimden başka yerde kalamıyorum annemlerde rahat edemiyorum bunu söylediklerinde çok saçma gelirdi cidden öyle oldu. Düşün annemlerde askılıyla gezsem rahatsız olmazdım şimdi giyemiyorum özel alanım değil gibi geliyor çünkü hayat işte nelere alışmıyosunki
Yorum cok Harika teşekkür ederm. Bana da sürekli böyle söylüyorlar bana teselli sözcüğünden ibaretmiş gibi geliyordu ama içim ferahladı şuan. :)

Ben hiç böyle hissetmedim o yüzden garip geliyor.
Kendi evin kendi düzenin olacak ne güzel böyle düşün
Gurbetteyiz annem babam kardeşlerim ve evli ablam var sadece burda. Ablamla aynı mahalledeyiz Yani hep üçümüz birbirimize kenetlendik hiç ayrılmadık. Ben yarım saat uzaklığa gidiyorum hiçbir şey eskisi gibi olmayacak kendi telaşıma derdime düşeceğim bende. Sanırım ondan üzülüyorum

Bence deee..
Ben ilk evlendim sanki yeni evime tatile gelmisim de tatil.bitince baba evine donucem nasilsa..gibi hissediyordum
Ama sonra alisacaksin
Hayatin kurali bu
Normal demekki zamanla alışacağım cok teşekkür ederm :)

Gurbetteyiz annem babam kardeşlerim ve evli ablam var sadece burda. Ablamla aynı mahalledeyiz Yani hep üçümüz birbirimize kenetlendik hiç ayrılmadık. Ben yarım saat uzaklığa gidiyorum hiçbir şey eskisi gibi olmayacak kendi telaşıma derdime düşeceğim bende. Sanırım ondan üzülüyorum

17 yaşından beri ailemden uzak yaşıyorum ben de. Tam 11 sene olmuş.
Şu an bulunduğum şehirde de yakında da kimse yok. Eşimin ailesi de aynı şekilde. Ama ben ve eşim her şeyin üstesinden geliyoruz.
Şimdiye kadar en doğudan en batıya 4 şehir değiştirdik. Hepsini kendi başımıza yaptık, hayata dair tecrübe kazandık. Kendi dertlerimiz oldu evet ama hayat ile başa çıkmayı öğrendik el ele.
Yeni hayatını önceden bilmediğin için endişe ediyorsun sanırım. Ama her şey güzel olacak diye düşünmek lazım. Ailenden tamamen kopmuyorsun ki tüm hayvanlar da böyle, büyüyen yuvadan ayrılıp kendi ailesini kuruyor. Çok doğal bir süreç. Ailenin fiziken dibinde olmasan da manevi desteklerini ve sevgilerini hep hissedip paylaşım içinde olacaksınız..

Bana da o kısımları cok avantajlı ve heyecan verici geliyor zira evde serbest birisi değilim :) insanın tek başına hakimi oldugu bir evinin olması da güzel bir duygudur tabi :)
Ben oldukça rahat yetişmemiş olmama rağmen kendi evin gibisi olmuyor..evlendikten sonra annemlerde kalmadım ben mesela evimi aradım hep

Bence deee..
Ama sonra alisacaksin
Hayatin kurali bu

Ben de aksam olunca ayy gec kaldim eve gideyim diye dusunmeye baslardim :)
Herkese mutlu huzurlu yuvalar nasip olsun da gerisi atlatiliyor.

Bunca yıllık düzen değişiyor kolay değil.

Yasadiklariniz normal ama bu en güzel zamanlarinizi zehir etmesin bu korku size.

Düğüne kadar evinizde güzel anılar biriktirin.

Sizin eviniz yine orasi baba ocagi şükür yarim saatlik yolmuş.
Yakın olmaniz gayet güzel yurtdışına giden kızlarımız var araya ülke sinirlari giriyor.

Zamanla yeni hayatiniza alisacaksiniz ve ailenize istediginiz zaman gidebilirsiniz çok kafanizda kurmayın.

Dünya' nın düzeni böyle :)

Yorum cok Harika teşekkür ederm. Bana da sürekli böyle söylüyorlar bana teselli sözcüğünden ibaretmiş gibi geliyordu ama içim ferahladı şuan. :)
Teselli değil tecrübe gerçekten canım hiç bunları düşünüp güzel zamanlarını kaçırma düğününe odaklan :) zaman su gibi inan eşinle iyi olmaya bak herşey yoluna girer.

Ben üniversitede falan ayrı kalmıştım ailemden o yüzden sanırım evlenirken hiç zorlanmadım. Böyle düşünüp bu günlerinin tadını kaçırma bence

Back
X